Fotodagboek Personal Pictures

Janske’s fotodagboek #2 – genieten, genieten, genieten

9 september 2016

Vorige week plaatste ik mijn eerste fotodagboek met daarin foto’s van de eerste week na de geboorte van Coco. Wat een heerlijke week was dat. In dit tweede fotodagboek kun je een kijkje nemen in week twee. De week waarin we als gezin van vier even helemaal tot rust kwamen en aan elkaar konden wennen. We namen “afscheid” van onze kraamhulp en ik was voor het eerst alleen thuis met Coco. We hebben deze week vooral heerlijk in een cocon geleefd en genoten van alles. Kijk je mee naar de leukste foto’s van week 2?

Op vrijdagochtend mocht Lola samen met haar vriendinnetje van het kinderdagverblijf met de beide papa’s naar de papegaaien Zoo in Veldhoven. Beide dames (en de papa’s) vermaakten zich uitstekend. Vol met enthousiaste verhalen én mooie foto’s kwamen ze die middag weer moe en voldaan thuis. De rest van de dag ging het alleen nog maar over de papegaaitjes.

 

In het weekend hadden we bewust helemaal niets op de planning staan zodat we even konden wennen aan het leven als gezin met twee kinderen zonder de hulp van onze geweldige kraamhulp. De dagen bestonden vooral uit genieten, genieten en nog eens genieten. Rustig aan en geen verplichtingen. Lola en papa gingen regelmatig even een eindje wandelen of fietsen. Dit was leuk voor Lola en zo kreeg ik even een momentje voor mijzelf. Heerlijk!

Op zondagochtend kwam mijn zus met haar man en dochter gezellig op visite. Terwijl Lola en nichtje Juno het hele huis op stelten zetten lag Coco heerlijk in de box door alle geluiden heen te slapen. Wat een gezelligheid! Lola legde alles voor ons vast op camera, haha. De foto’s kun je hier bekijken.

Coco heeft trouwens ook een heerlijke week gehad zoals je hieronder kunt zien. Dagelijks ligt ze heerlijk naast het raam om bij te kleuren ( ze was een beetje geel). In haar mooie babynestje van Done By Deer heeft ze inmiddels al heel wat uurtjes in dromenland er op zitten. Zalig!

Lola is trouwens echt een hele lieve grote zus. Ze leest zelfs boekjes voor aan Coco en maakt foto’s van haar kleine zusje. Coco vind alles best, als ze maar op tijd bij mama mag drinken. Burp!

Op dinsdag mocht Lola een dagje bij opa en oma spelen waarna ze ’s avonds weer thuis kwam en mijn oma meebracht. Toch bijzonder zo vier generaties bij elkaar te zien. Coco lag heerlijk te slapen bij mijn oma op schoot. Ze genoten allebei van elkaar. Memorabel moment!

Op woensdag was ik voor het eerst alleen thuis met de twee dames. Ik besloot om met zijn drietjes in de tuin te picknicken, aangezien ik bijna nog niet heb genoten van de zon deze zomer. Nog even er van profiteren, nu het nog kan zullen we maar zeggen!

Het was zo warm dat Lola die avond nog even met de waterslang mocht spelen voordat we gingen eten. Papa en Lola maakten buiten alles nat, terwijl mama voor het eten zorgde. Perfect geregeld, hihi.

Het was weer een heerlijke week zoals je ziet. We genoten vooral van alle bijzondere momentjes samen en ik zat nog heerlijk op mijn roze wolk!

Hoogtepuntjes deze week:

 • papa en Lola die samen met haar vriendinnetje en papa een ochtend naar de papegaaien dierentuin zijn geweest en daar ontzettend hebben genoten
 • Heerlijk doorslapen terwijl schone slaapster Coco in dromenland is
 • Lola die Coco helpt met in badje doen en heeel veel kusjes komt geven
 • Me-time momentjes wanneer papa en Lola even een activiteit samen hebben
 • picknicken in de tuin met Lola en Coco
Bekijk hier mijn vorige fotodagboek. Volgende week vrijdag vindt je hier weer een nieuw fotodagboek, hopelijk tot dan!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Monique 9 september 2016 at 07:24

  Wat ziet dat er heerlijk uit zeg, echt genieten! En zo te zien is Coco een heel tevreden baby en Lola inderdaad een superlieve grote zus. Wat een rijkdom meis. Geniet lekker op je roze wolk!

  • Janske 9 september 2016 at 07:31

   Misschien komt het wel doe en mega stomme zwangerschap dat ik nu weer extra kan genieten…maar het is heerlijk!

 • Ellen 9 september 2016 at 08:46

  Ziet eruit als een heerlijke week. Dat babynestje ziet er handig uit zeg.

  • Janske 9 september 2016 at 13:58

   Ik ben er helemaal fan van! Echt een aanrader!

 • Vlijtig Liesje 9 september 2016 at 10:33

  Mooie foto reeks! Fijn dat je zo aan het genieten bent.

  • Janske 9 september 2016 at 13:58

   Dat is echt heerlijk!

 • Gerdi 9 september 2016 at 11:09

  Wat een heerlijke week!!

  • Janske 10 september 2016 at 05:25

   Inderdaad ?

 • Astrid 9 september 2016 at 16:51

  Ah, wat leuk deze week dat jullie zo genieten! Superlief ook vier generaties bij elkaar op de foto.

  • Janske 10 september 2016 at 05:25

   Zo bijzonder inderdaad!

 • Ilse van Kreanimo 9 september 2016 at 19:13

  Ohhh zeg dat is ook echt genieten.

  Flinke grote zus, dat is extra leuk hè.

  • Janske 10 september 2016 at 05:25

   Dat is zo fijn inderdaad!

 • Cindy - levenalsmama.nl 9 september 2016 at 21:35

  Wat heerlijk zo’n weekje. En wat een leuke kleertjes hebben ze allebei toch altijd aan 🙂

  • Janske 10 september 2016 at 05:26

   Ahhh dankjewel ?

 • Stefanie 10 september 2016 at 16:12

  Wat een leuke foto’s! Coco ziet eruit als een heel tevreden baby en wat is Lola een lieve grote zus 🙂

  • Janske 10 september 2016 at 17:08

   Jaaaa ze gedragen zich voorbeeldig die twee ?

 • Karen 12 september 2016 at 09:18

  Oh wat een heerlijke foto’s. Ik geniet lekker mee. Ik heb ook gekeken naar dat ‘nestje’, maar Robin is daar al bijna te groot voor. Leek me zo handig.

  • Janske 12 september 2016 at 11:10

   Dat zou zonde zijn! Je hebt ze ook van een ander merk sleepy head.deze hebben ook nestjes in grotere maten. Ze zijn helaas wel een stuk duurder. Maar zooooo fijn! Liefs!