Blog Feestje

Blogfeestje #8 – 3x Mama & Baby

3 september 2016

feestje 8Hier in huis is het al de hele week feest vanwege onze gezinsuitbreiding, maar uiteraard gaan we ook in Blogland weer een feestje bouwen! Het is namelijk alweer tijd voor het 8e blogfeestje! Deze is zelfs extra speciaal en eentje die je niet wilt laten schieten! Feest je weer met ons mee?

Opgelet:
Zoals ik al zei is dit een bijzonder blogfeestje. Deze keer vieren we een extra lang feestje (namelijk een week langer dan normaal). Volgende week zaterdag komt er namelijk GEEN blogfeestje online. Dit komt omdat we dan de Nationale Mamablogger Dag vieren samen met een heleboel andere Mamabloggers! Op die dag kun je op alle deelnemende blogs een toffe prijs winnen, dus zorg ervoor dat je zeker die dag een bezoekje brengt op Janske.nl. Dit blogfeestje duurt daarom dus extra lang (t/m woensdag 14 september 22.00 uur kun je jouw mooiste artikelen spammen!) Je kunt er dus 3 tegelijk spammen of ze verdelen over de anderhalve week.

Ook deze week hadden we weer bijna 100 inschrijvingen, daaruit hebben we ieder weer onze eigen favorieten gekozen. Check ook even bij de andere hosts hierboven of je er tussen staat. Ben je benieuwd welke ik uitgekozen heb? Kijk dan snel hieronder!

Mijn favorieten van onze achtste blogparty:

Nathalie van Volgmama schreef een artikel over een hele bijzondere manier om je borstvoedingsperiode vast te leggen. Het is en blijft toch bijzonder om je kindje zelf te kunnen voeden. Nu ik zelf weer de hele dag door aan het voeden ben is dit artikel wel erg interessant om te lezen.

Moedermelk sieraden

Monique van Moonoloog schreef een interessant artikel over of je striae kunt voorkomen. Tijdens mijn eerste zwangerschap kreeg ik op het allerlaatste moment een mega tijgerprint cadeau op mijn buik en bovenbenen terwijl ik dit keer helemaal geen nieuwe striae heb bijgekregen. Hielp het smeren van Bio-Oil daadwerkelijk tegen nog meer lelijke souvenirs van mijn zwangerschap? Monique verteld het je!

striae voorkomen

Cindy van Levenalsmama schreef een artikel over dat ze met haar baby naar de plastisch chirurg werd gestuurd vanwege een verfrommeld oortje. Toen Coco geboren werd zag ik ook dat haar oortjes erg verfrommeld waren, dus dit artikel vond ik wel leuk om te lezen!

ninthe

Dit waren mijn 3 favorieten van de afgelopen week. Neem je een kijkje en laat je een reactie achter op de blogs van deze dames? Doe je dit keer (weer) mee met ons Blogfeestje? Dan wordt jij misschien wel door mij, of door een van de andere hosts net als de bovenstaande bloggers tijdens het volgende Blogfeestje ook wel in het zonnetje gezet!

Even nog een momentje voor mijn toffe mede hosts:

nicole_meisje-eigenwijsje

Mijn favoriete blog van Nicole van de afgelopen week is deze:

Nicole heeft deze week een wel hele toffe winactie! Je kunt namelijk bij haar een hele mooie Metoo Doll winnen! Deze knuffels zijn zoooo ontzettend schattig! Geweldig leuk voor dochters óf stiekem gewoon voor jezelf!

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

esmeralde_savethemama

Mijn favoriete blog van Esmeralda van de afgelopen tijd is deze:

Esmeralda maakte een suikervrije aardbeienlimonade die er heeeeerlijk uit ziet en super makkelijk is om te maken. Lekker verfrissend tijdens de warme dagen!Check het recept op haar blog!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

fleur_mizflurry

Mijn favoriete blog van Fleur van de afgelopen weken is deze:

De zoon van Fleur had een geweldige Pokemon party en met zo’n creabea mama als Fleur is dat garantie voor een supercool feestje met alles er op en er aan in Pokemon stijl. Super tof!

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

Beschrijving

[inlinkz_linkup id=659593 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • Marieke 3 september 2016 at 06:32

  Ook dese keer ben ik weer van de partij 🙂

  • Janske 4 september 2016 at 12:20

   Gezellig!

  • Marieke 4 september 2016 at 13:01

   DeZe mag ook trouwens 😉

   • Janske 4 september 2016 at 13:07

    Hihi ?

 • Nicole 3 september 2016 at 06:42

  Wat fijn dat je toch mee kan doen en vooral dat je zo lekker kunt genieten nu van je pracht gezin!!

  • Janske 4 september 2016 at 12:21

   Jaaaa dubbel feest hier! Dit blogfeestje wilde ik niet missen hoor!

  • Janske 4 september 2016 at 12:21

   Woot woot ?

 • Cindy - levenalsmama.nl 3 september 2016 at 08:43

  Leuk dat je mijn blog hebt genoemd!
  Deze keer doe ik natuurlijk ook weer mee.

  • Janske 3 september 2016 at 11:05

   Graag gedaan! 🙂

 • Kleine Prinses 3 september 2016 at 09:50

  leuk hoor , ik doe ook weer mee!

  • Janske 3 september 2016 at 11:06

   Gezellig dat je weer mee doet! 🙂

  • Janske 4 september 2016 at 12:22

   Inderdaad! Party partyyyy

 • Nathalie 5 september 2016 at 21:48

  Leuk dat je ons artikel als een van je favorieten hebt uitgekozen dit keer. We doen gewoon weer mee! Leuk Leuk! En ook dat jullie een Twitter en Instagram Account hebben aangemaakt.

  • Janske 5 september 2016 at 22:12

   Graag gedaan! Bedankt voor je mooie artikel! Tof dat jullie zo enthousiast mee doen!