winactie

En de winnaar is… [Rosti Mepal waterfles & saladbox]

31 augustus 2016

Wat hebben er ontzettend veel van jullie meegedaan met mijn Rosti Mepal winactie in de afgelopen week! Kijk snel of jij de winnaar bent van de waterfles en saladbox in de kleur naar keuze!

De afgelopen dagen zijn mijn nieuwe waterfles en ik onafscheidelijk geweest. Voor, tijdens en na mijn bevalling in het ziekenhuis heb ik erg veel plezier gehad van deze handige waterfles. Ook nu ik de hele dag door borstvoeding geef, wijkt hij niet af van mijn zijde en ben ik helemaal fan. Geen glazen water die worden omgestoten door mijn voedingskussen maar gewoon relaxt en fles met dop die ik overval naast mij kan zetten of leggen. Zo weet ik zeker dat ik genoeg water binnen krijg.  Ideaal!

Iedereen die heeft meegedaan met deze winactie, bedankt voor alle toffe reacties en het volgen en delen op mijn social media. Dat is natuurlijk extra leuk!

Natuurlijk willen jullie gewoon weten of je gewonnen hebt dus ik zal jullie niet langer in spanning houden…

De winnaar van de Rosti Mepal  waterfles en saladbox in kleur naar keuze is geworden…. *trommelgeroffel*

And the winner is

And the winner is

Roxanne!

Van harte gefeliciteerd Roxanne, met je mooie set! Geef je even je adresgegevens en favoriete kleuren aan mij door (via mijn contactformulier) dan zorg ik er voor dat de set zo snel mogelijk bij je in huis is. Ik hoop dat je er net zoveel plezier van hebt als ik!

Heb je niet gewonnen?  Dat is jammer…maar wees niet getreurd. Binnenkort kun je opnieuw ontzettend leuke prijzen winnen op Janske.nl die je ook niet wilt missen! Hopelijk tot dan!

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Guusje Juno & Ruben 31 augustus 2016 at 07:26

  Gefeliciteerd Roxanne! ?

 • Renée 31 augustus 2016 at 07:53

  Gefeliciteerd Roxanne! ?

 • Roxanne 31 augustus 2016 at 08:46

  Omg wat gaaf, thanks! Ik opende je artikel met de instelling, ach ik heb vast niet gewonnen, er deden zo veel mensen mee…. En dan, bam, mijn naam! Enorm bedankt! Berichtje komt er aan 🙂

 • Willeke 31 augustus 2016 at 10:20

  Gefeliciteerd roxanne! Veel plezier ermee ?

 • Yvonne 1 september 2016 at 09:28

  Gefeliciteerd Roxanne!

 • Kleine Prinses 3 september 2016 at 11:09

  Gefeliciteerd! Veel plezier er mee!