Blog Feestje Uncategorized

Blogfeestje #7 – 5x Blogpareltjes

27 augustus 2016

blogparty_met_namenWoohoooo! Het is weer partytime! Ons zevende Blogfeestje is hier! In de afgelopen week hebben we een mooi feestje gevierd en zijn er door jullie allemaal weer ontzettend veel mooie en bijzondere artikelen gedeeld. Omdat ik vorige week de party pooper was en geen blogs van jullie heb kunnen uitlichten heb ik er deze week een paar extra uitgekozen. Het zijn stuk voor stuk blogpareltjes, dus kijk snel welke ik heb gekozen en of je er tussen zit!

Voor diegene die de afgelopen zes zaterdagen onze voorgaande blogfeestjes hebben gemist, hier lees je meer informatie over het leukste feestje in Blogland! Uiteraard is het organiseren van een goed feestje veel werk en daarom vier ik dit feestje iedere zaterdag samen met drie andere bloggers, namelijk samen met Fleur, Esmeralda en Nicole.

fleur_mizflurry

Mijn favoriete blog van Fleur van de afgelopen weken is deze:

Fleur schreef deze week over haar eerste schooldagtraditie (voor de Mama Challenge) die ze ieder jaar doet met haar kids. Wat een leuke traditie en kijk die schattige koppies dan! Zo cute! Wat een tof idee!

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

 

nicole_meisje-eigenwijsje

Mijn favoriete blog van Nicole van de afgelopen week is deze:

Nicole schreef deze week een mooie blog over het gevoel wat ze afgelopen weekend kreeg tijdens haar weekend aan zee in Heimwee naar de zee. Een herkenbaar gevoel waarvan ik hoop dat ze het nog lang kan vasthouden.

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

esmeralde_savethemama

Mijn favoriete blog van Esmeralda van de afgelopen tijd is deze:

Esmeralda schreef over haar mooiste vakantie met lekker veel zonnige vakantiekiekjes. Ik volgde haar vakantieavonturen al terwijl ze nog op vakantie was en in gedachten was ik er een klein beetje bij. Heerlijk! Waan je mee naar het mooie Kos!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

Ook deze week hadden we weer 100 (!) inschrijvingen, daaruit hebben we ieder weer onze eigen favorieten gekozen. Check ook even bij de andere hosts hierboven of je er tussen staat. Ben je benieuwd welke ik uitgekozen heb? Kijk dan snel hieronder!

Mijn favorieten van onze zevende blogparty:

Magalie van Mommylife schreef deze week over hoe haar dochter papa op non-actief zette tijdens een weekje ziek zijn. Mooi geschreven en waarschijnlijk erg herkenbaar voor vele mama’s.

Marthe van Paperbreaks creëerde voor dochterlief een ontzettend knus speel en leeshoekje in de kast (jawel!) onder de trap. Zo’n plekje nodigt gewoon uit om te verdwalen in de mooiste verhalen!

IMG_7451 (1)_Fotor

Bregje van Bregblogt schrijft over hoe ze altijd wordt aangesproken dat ze te dun is en hoe vervelend ze dit vindt. Ondanks dat ik zelf nooit dun ben geweest kan ik haar frustratie wel voorstellen. Wat vind jij er van? Laat het Bregje weten op haar blog.

img_20160510_181951.jpg

Maike van Bruiloftsinspiratie schrijft over 50 toffe ideeën voor een originele bruiloft. Een artikel vol met inspiratie voor een geweldig mooi feest! Ga jij binnenkort trouwen, dan moet je deze blog echt even lezen!

Originele bruiloft ideeën

Blogvriendin Charlotte van Aukjeswereld had afgelopen week wel heel bijzonder nieuws te delen, ze is in blijde verwachting van haar tweede kindje. Via haar blog deelde ze dit prachtige nieuws met de rest van de wereld. Ik hou zo van dit soort mooie berichten. Fijne zwangerschap gewenst Charlotte!

2016-08-15 10.26.20

Dit waren mijn 5 favorieten van de afgelopen week. Neem je een kijkje en laat je een reactie achter op de blogs van deze dames? Doe je dit keer (weer) mee met ons Blogfeestje? Dan wordt jij misschien wel door mij, of door een van de andere hosts net als de bovenstaande bloggers tijdens het volgende Blogfeestje ook wel in het zonnetje gezet!

Beschrijving

[inlinkz_linkup id=657962 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • Cindy - levenalsmama.nl 27 augustus 2016 at 07:06

  Mooie blogs weer! Ik ben deze week uiteraard ook weer van de partij.

 • Judith 27 augustus 2016 at 08:22

  Ja! Weer een blogfeestje. Wat heb je leuke blogjes uitgezocht deze week zeg.

 • Bregje 27 augustus 2016 at 08:43

  Wat lief dat ik tussen de pareltjes sta! Dankjewel! Ik kom weer gezellig meefeesten!

 • Charlotte 27 augustus 2016 at 09:05

  Ah dank je wel, wat lief! ?

 • Yvonne 27 augustus 2016 at 10:05

  Leuke blogs weer die jij hierboven vernoemd, heb ik weer leesvoer als ik me heel rustig ga houden van middag in de schaduw. Houdt jij het nog een beetje vol? Die hitte en hoogzwanger, lijkt me zwaar!

 • Fleur 27 augustus 2016 at 10:33

  Mooi pareltjes! Dit feestje is ook alweer lekker bezig 😀

 • Magalie 27 augustus 2016 at 12:18

  Nu wordt het feestje nóg groter nu ik zie dat blog in de favorietenlijst staat!! Hihi wat leuk ! Dank je wel!! Ik doe weer mee ! ☺️????

 • Roelina 27 augustus 2016 at 22:28

  Leuke blogs weer geselecteerd! ik ben echt helemaal weg van dit feestje want zo ontdek ik ineens zo ontzettend veel nieuw leesvoer?! Super! Ik doe weer mee!

 • Marieke 28 augustus 2016 at 06:54

  Leuke blogs! Ik ben ook deze week weer van de partij! 🙂