Personal Pictures zwanger

Mijn zwangerschap in buikfoto’s

16 augustus 2016
buikfoto's Janske

buikfoto’s Janske

Tijdens mijn eerste zwangerschap maakte ik af en toe sporadisch een buikfoto. Deze zwangerschap heb ik daarvoor meer mijn best gedaan en vriendlief regelmatig de camera in zijn hand geduwd. Wat is er nou leuker om achteraf terug te kunnen kijken hoe je buik groeit in die negen maanden. Het blijft toch zo bijzonder dat er gewoon nieuw leven in je buik groeit. Inmiddels heb ik 12 buikfoto’s van week 5 t/m 37 kunnen maken. Geen idee of er nog veel meer buikfoto’s bij zullen komen, maar ik kon niet meer wachten om ze te laten zien!

Kijk je mee?

Week 5 t/m 12.

Ik weet dat ik geen maatje “slank” ben, dus sowieso heb ik van mijzelf al een buik zoals je bij week 5 kunt zien, maar bij week 12 was ik blij dat ik eindelijk het grote nieuws bekend mocht maken, want ik vond mijn buik toch al opvallen. Dit waren trouwens ook de weken waarin ik ontzettend moe was, ik flink aan het plassen was voor Moeders voor Moeders en we onze vrienden en familie het grote nieuws vertelden.

Week 13 t/m 23

Hier begint mijn buik toch echt een “zwangere buik” te worden en is er geen twijfel meer over. Trots loop ik vanaf nu met mijn buik vooruit en hoef ik hem nergens meer te verhullen! Deze weken ben ik al een stuk ik minder moe, maar krijg ik veel last van zwangerschapskwaaltjes. Ook weten we eindelijk na 3 spannende echo’s dat we een tweede meisje krijgen.

Week 24 t/m 32

Vanaf week 28 neemt mijn zwangerschap een andere wending. Ik stop met werken vanwege mijn extreme harde buiken. Ik word ontzettend verrast en verwend tijdens mijn babyshower en heb helaas nog steeds veel last van allerlei vervelende zwangerschapskwaaltjes zoals die verschrikkelijke jeuk. Mijn buik groeitenorm en door mijn harde buiken moet ik echt een flink aantal stappen terug doen.

Week 33 t/m 37

Voor mijn gevoel is mijn buik inmiddels groter dan hij ooit geweest is. Overal krijg ik complimentjes dat ik er goed uit zie, dus trots paradeer ik (weliswaar op slakkentempo door mijn benen en voeten die vol met vocht zitten) met mijn mooie mega buik. Nog eventjes genieten dat ik hem niet hoef in te houden, al kan ik ook niet wachten om straks weer “normaal” te kunnen functioneren. Ik merk dat zwanger zijn in de zomer best zwaar kan zijn én het weer wat extra kwaaltjes creëert. Jippie! Ook heb ik officieel verlof!

Dit waren mijn 12 buikfoto’s van mijn tweede zwangerschap. Leuk om zo naast elkaar te zien hè!? Ik ben benieuwd hoeveel er nog bij zullen komen voordat ons meisje zich meldt.

Heb jij ook buikfoto’s gemaakt tijdens je zwangerschap(pen)? 

Bekijk hier al mijn zwangerschapsupdates van deze zwangerschap.

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Guusje Juno & Ruben 16 augustus 2016 at 07:10

  Prachtig om te zien en wat een mooie buik! Zeker die van 37 weken ? ben stiekem wel een beetje jaloers ? succes met de komende weken nog lieverds ?

 • Cindy - levenalsmama.nl 16 augustus 2016 at 07:36

  Wat mooi om ze zo allemaal op een rijtje te zien!
  Cindy – levenalsmama.nl recently posted…Update: nog steeds in het ziekenhuisMy Profile

 • MetMirjam
  Twitter:
  16 augustus 2016 at 08:18

  Heel mooi om je kleine meid zo te zien groeien. Ik heb niet elke week een buikfoto gemaakt bij Fiene.
  MetMirjam recently posted…Een greep uit Fiene’s leukste outfits – zomer 2016My Profile

 • Charlotte
  Twitter:
  16 augustus 2016 at 08:25

  Leuk zo op een rijtje!

 • Nicole
  Twitter:
  16 augustus 2016 at 08:46

  Oh ik vind het heerlijk om dit soort foto’s te zien! En t verschil met week 36 en 37 is ook al super goed te zien zeg haha.. Nog even genieten!
  Nicole recently posted…Weight Watchers update #9 | verschil in gewicht en foto’sMy Profile

 • Vlijtig Liesje
  Twitter:
  16 augustus 2016 at 10:32

  Een paar maar. Destijds was dat nog niet zo de gewoonte. Anders had ik het wel gedaan, want het is mooi om te zien!
  Vlijtig Liesje recently posted…Waarom ik nooit broeken draagMy Profile

 • iris 16 augustus 2016 at 11:00

  Prachtige buiken en je ziet zo echt het verschil van de weken mooie herinneringen.

 • Willeke 16 augustus 2016 at 11:31

  Leuk om zo te zien! Je hebt een mooie buik ? ik heb zelf bij alle zwangerschappen ook buikfoto’s gemaakt.. leuk om later terug te zien en te vergelijken.

 • Jessica
  Twitter:
  16 augustus 2016 at 21:59

  wauw mooi hoor!
  Jessica recently posted…Update #Q2 voornemens 2016My Profile

 • Kleine Prinses 16 augustus 2016 at 22:28

  echt super leuk en mooi om te zien!
  Kleine Prinses recently posted…Ring light voor mijn iPhoneMy Profile

 • Jacqueline
  Twitter:
  16 augustus 2016 at 22:58

  Wat leuk om te zien zeg!
  Ik heb het me bij allebei de zwangerschappen wel voorgenomen, maar er is nooit wat van gekomen, we maakten gewoon toen niet zoveel foto’s.
  Jacqueline recently posted…RolstoeltasMy Profile

 • Stefanie 17 augustus 2016 at 07:21

  Wat leuk om zo te zien! Buik is goed gegroeid ?
  Stefanie recently posted…Kamperen in het bos vs relaxweekendjeMy Profile

 • Yvonne 17 augustus 2016 at 09:51

  Mooi overzicht en wat een mooi babyhuisje toch eigenlijk. Leuk om te zien hoor. Toevallig keek ik vanochtend nog even naar mijn buikfoto’s. Toch bijzonder om te hebben.
  Yvonne recently posted…Gezonde leefstijl: Een nieuw doel in mijn leven: afvallenMy Profile

 • -N 18 augustus 2016 at 10:52

  Ik vind dat altijd zo leuk om te zien! Jouw foto’s zijn ook erg mooi!
  -N recently posted…Nu al foliumzuur slikken?My Profile