Kids Shopping

Baby & peuterkleding shoplog 3 – Met o.a. Hema, WE, H&M, Cakewalk, Teva & Claesens

9 augustus 2016

voorkantWow! Het is alweer 3 maanden geleden dat ik mijn laatste shoplog plaatste. Die stond vol met leuke inimini babykleertjes. Dit keer heb ik een shoplog voor je met al mijn laatste (Sale & tweedehands) aankopen voor zowel Lola als voor de baby. Ik heb mijzelf de afgelopen maanden goed in weten te houden (al zeg ik het zelf). Vooral aangezien het OVERAL sale was…dus ook al mijn favoriete merken waren mij stuk voor stuk aan het uittesten of ik sterk genoeg was, haha. Bekijk hieronder mijn laatste koopjes.

Allereerst heb ik een paar bezoekjes gebracht aan de tweedehands kinderkleding winkel Soul 2 Soul Kids bij mij in de buurt. Ik kom graag in deze gezellige winkel, Lola vermaakt zich er opperbest en ik loop altijd naar buiten met iets leuks. Tijdens de opruiming waren alle tweedehands kleertjes maar liefst 70% en de outlet kleding 50% afgeprijsd. Tja, dan móét ik echt even snuffelen. Terwijl Lola en haar vriendinnetje zich vermaakten samen met de papa’s kon ik samen met haar mama even lekker ongestoord shoppen.

Ik kocht onderstaande baby kleertjes voor heeeele fijne prijsjes dus. Het oranje en gele truitje en vestje zijn van Imps & Elfs. Ik vind de kleuren zo leuk. Het jurkje van de Hema was iets van 1 euro en dat printje vond ik zo lief! Ook de pandalegging had ik al eerder in mijn handen in de V&D (toen deze nog bestond) en nu kocht ik hem voor 1 euro ofzo. De rode sterren romper van Claesens was ik meteen verliefd op en ook de felgekleurde kleertjes van Dutch Heroes & Stones & Bones kon ik niet laten hangen.

Voor Lola scoorde ik deze pareltjes. De stoere spijkerblouse (Esprit) en T-shirt (Relaunch) voor het najaar voor Lola en de vrolijke jumpsuit van CakeWalk voor nu. De Teva’s waren nu maar €5,- en kan ze hopelijk volgende zomer dragen. Ze heeft nu ook Teva’s en wat zijn die dingen ideaal voor die kleintjes! Ik ben fan!

 

Uiteraard ben ik ook een paar keer in de Hema outlet geweest. Eigenlijk zou hij sluiten in januari, maar hij is er nog steeds en lijkt voorlopig nog wel even te blijven. Ideaal voor baby en peuterkleding! Mij hoor je dus niet klagen hoor. Voor de baby kocht ik deze truitjes en romper. Allemaal uit dezelfde collectie waar Lola haar eerste pakjes van had. Haar zusje zal er straks dus net zo cute uit gaan zien!

Voor Lola kocht ik een aantal basic rompers (deze had ik echt nodig, ze waren allemaal te klein). Ook kocht ik twee pyjama’s (ook nodig!) en alvast 6 onderbroekjes voor als mevrouwtje klaar is voor zindelijkheidstraining.

Een winkel waar ik voor de eerste keer ging shoppen voor Lola is de WE. Ik liep naar binnen voor vriendlief, maar zag de kindercollectie. Ik vond het vrolijke ananas topje voor 3 euro. Ik kreeg aan de kassa een kortingskaart voor mijn volgende aankoop. Keek online en kocht ook de overige items (behalve het I Love Bowie T-shirt) voor slechts 21 euro (totaal). Ik merk wel dat de kinderkleding van WE wat kleiner valt. Gelukkig had ik alles te groot gekocht, maar eigenlijk past Lola nu al alles. Het roze/oranje/gele bolero jasje twijfel ik nog een beetje over. Houden of niet? Wat vind jij?

Bij H&M scoorde ik deze 2 jurkjes en het Bowie T-shirt in de Sale. Het konijnenjurkje past nu al perfect. Het berenjurkje en T-shirt zijn ook voor volgend jaar nog prima. Bij de C&A scoorde ik deze basic leggings voor onder jurkjes en het stoere korte spijkerbroekje. Allemaal items die ik miste in Lola’s kledingkast.

Bij de Zeeman kwam ik deze leuke babykleertjes tegen én dit coole eenhoornpak! Hoe cool is die dan!

Als laatste kocht ik via Instagram een super leuke romper van het merk Rock Your Baby (die ik al heel lang zocht) tweedehands voor de baby én deze 3 leuke haarbandjes via Lauver.nl voor slechts 1 euro per stuk! Leuk zijn ze hè! Ook kocht ik deze Teva’s (nieuw) voor Lola. Ze draagt ze echt super veel, zo fijn!

Dit was het weer voor deze keer. De dames hebben nu echt genoeg! Haha. (geloof je het zelf)

Wat vind jij dit keer van mijn koopjes? Moet ik het bolero jasje houden ja of nee?

Bekijk hier mijn vorige shoplog met kleding voor Lola’s kleine zusje of lees mijn overige shoplogs voor toffe kinderkleding inspiratie!

Spread the love

You Might Also Like

 • Charlotte 9 augustus 2016 at 08:06

  Goed geslaagd! Die onesie is echt super haha 🙂

  • Janske 9 augustus 2016 at 08:32

   Die is echt leuk hè

 • Fleur 9 augustus 2016 at 09:16

  Heerlijk overal sale en je bent zo te zien goed geslaagd!
  Ik snap dat je twijfels over het jasje, het is wel heel kleurig, maar op een wit shirtje met spijkerbroek/rok staat het heel leuk denk ik.
  Ik ga vandaag even kijken of ik ook nog dat eenhoornpak kan scoren ?

  • Janske 9 augustus 2016 at 10:11

   Dat is inderdaad wel een goed idee. Hij is niet echt te combineren met andere printjes.

   • Fleur 9 augustus 2016 at 11:57

    Een leuke even jurk kan denk ik ook heel goed! Ik zou hem dus wel houden 😉

 • Nathalie 9 augustus 2016 at 10:28

  Super! Wat een leuke koopjes heb je gescoord!

  • Janske 9 augustus 2016 at 10:30

   Dankjewel Nathalie! 🙂

 • MetMirjam 9 augustus 2016 at 12:57

  Ik vind het bolero jasje heel leuk, maar ik merk zelf dat ik dit soort dingen bij Fiene weinig tot niet aantrek.. Buiten draagt ze vaak een makkelijk vestje als het nodig is en als het frisser is in de winter meestal een truitje, omdat ik dan het idee heb dat een ‘jasje’ minder lekker zit.

  • Janske 9 augustus 2016 at 14:08

   Klopt! Het is meer iets voor bij een speciale gelegenheid…

 • Femke 9 augustus 2016 at 13:36

  Leuke kleertjes weer jans!
  Ik zeg houden dat bolerootje
  Of het moet zijn dat het heel prijzig was
  Waarom houden
  Komen zoveel kleuters in terug dus makkelijk te combineren met effe shirts/ rompers
  Weet niet hoe het Lola stond maar denk wel leuk!

  • Femke 9 augustus 2016 at 13:42

   Kleurtjes bedoel ik ?
   Weet wel dat Lola veel met printjes heeft dus dan twijfel ik of het zou doen
   Dan heb je meer aan een effe vestje oid

   • Janske 9 augustus 2016 at 14:09

    Het was maar 6 of 8 euro ofzo. ..Dus viel reuze mee. ..

 • Nicole 9 augustus 2016 at 15:50

  Het spijkerblouseje vind ik echt heel erg leuk!

  • Janske 9 augustus 2016 at 21:30

   Leuk is die hè…is ook echt wat voor Fay!

 • Kleine Prinses 9 augustus 2016 at 21:28

  zoveel moois!

  • Janske 9 augustus 2016 at 21:30

   aww…dankjewel!

 • Stefanie 10 augustus 2016 at 08:13

  Leuke kleertjes! Dat eenhoornpak is cool! Haha

  • Janske 10 augustus 2016 at 08:51

   Echt he! Die kon ik ook echt niet laten liggen 😉

 • Cindy - levenalsmama.nl 10 augustus 2016 at 22:55

  Leuke kleding hoor! Die jumpsuit van de WE hadden wij ook voor onze dochter, erg leuk. Maar ik ben hem gewoon kwijt! Geen idee waar dat gebleven kan zijn, of hoe zoiets überhaupt kan verdwijnen.

  • janske 11 augustus 2016 at 08:44

   ohh nee, wat stom! Kom je hem vast tegen wanneer hij weer te klein is 🙁

 • Yvonne 11 augustus 2016 at 09:19

  Vrolijke kleurtjes en mooie kleertjes. Alles vind ik leuk! Ook het bolerojasje. Kan toch leuk bij een spijkerbroek of spijkerrokje.

  • Janske 11 augustus 2016 at 09:42

   zeker! Zo lang er geen andere printjes op zitten kan het inderdaad leuk!