Blog Feestje DIY

Blogfeestje #4 – 3 x DIY

6 augustus 2016

blogparty_met_namenWoot woot! Tijd voor alweer ons vierde blogfeestje! De afgelopen week was weer een leuke week vol met bijzondere blogs die jullie hebben gedeeld in ons Blogfeestje! Ook dit keer hebben we weer onze favorieten uitgekozen! Deze week koos ik voor 3 blogs met het thema diy/creatief. Ben je benieuwd welke blogs ik deze week gekozen heb en in het zonnetje heb gezet? Lees dan snel verder.

Voor diegene die de afgelopen drie zaterdagen onze voorgaande blogfeestjes hebben gemist, hier lees je meer informatie over het leukste feestje in Blogland! Uiteraard is het organiseren van een goed feestje veel werk en daarom vier ik dit feestje iedere zaterdag samen met drie andere bloggers, namelijk samen met Fleur, Esmeralda en Nicole. Deze week én volgende week feesten we even zonder Esmeralda, die ligt namelijk met d’r billen te chillen aan het zwembad. Heerlijk! Geniet er van meid!

Ik stel ze nog een keer aan je voor:

 

fleur_mizflurry

Fleur is een jonge mama van drie kids. Sinds 2011 is ze thuisblijfmoeder met een blog. Op haar blog vind je de leukste uitgeteste Pinterest-pins, recepten waar je je vingers bij aflikt en toffe DIY’s. Ook ze schrijft over digitale dingen zoals handleidingen voor bloggers, digitale tips en downloads. Fleur is een echte creatieveling die je inspireert met haar vrolijke blog.

Mijn favoriete blog van Fleur van de afgelopen weken is deze:

Fleur is ook als zo’n creatieveling met de leukste diy’s en ideetjes. Zo schreef ze afgelopen week deze super coole blog Maak je eigen Wie is het?-spel – gratis download leeg sjabloon. Met een gratis sjabloon zodat jij het zelf ook kunt maken! Hoe cool is dat dan!?

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

nicole_meisje-eigenwijsje

Nicole is een van mijn blogvriendinnen die ik inmiddels ook buiten het bloggen heb mogen leren kennen. Ze is de trotse mama van eigenwijze peuter Fay. Nicole blogt op een eerlijke en open manier over de leuke en minder leuke dingen die ze als mama op haar pad krijgt. Over haar strijd tegen de kilo’s (ze gaat super goed!), postnatale depressie maar ook de lekkerste recepten die precies passen bij de tijd van het jaar. Veel herkenbare onderwerpen waar je jezelf als moeder in kunt herkennen.

Mijn favoriete blog van Nicole van de afgelopen week is deze:

Ik ben zo ontzettend trots op Nicole. Ze is kei hard aan het vechten tegen die stomme kilo’s (ik weet er helaas zelf ook alles van) en ze doet het zoooo ontzettend goed! Wat een kanjer! Deze week schreef ze weer een update over haar strijd tegen de kilo’s in het artikel Weight Watchers’s Update #8 | Tussendoel bereikt of tegenvaller? Lees snel of ze haar volgende doel heeft bereikt!

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

esmeralde_savethemama

Esmeralda is een 40 somethin’ mama van twee meiden van 10 en 17 jaar. Ze heeft een gevarieerde “in the mix” blog waarin ze schrijft over funstuff en serieusstuff, haar strijd tegen de kilo’s (ze is net als Nicole super goed bezig!), deelt ze koolhydraatarme recepten, reviews en persoonlijke updates. Een blog met een fijne mix met voor ieder wat wils dus!

Mijn favoriete blog van Esmeralda van de afgelopen week is deze:

Esmeralda schreef deze week over hoe ze aan de naam voor haar blog is gekomen. Erg herkenbaar en leuk om te lezen. Dit is haar eerste opdracht van haar 30 day blog challenge. Volg Esmeralda’s Blog als je ook haar volgende challenges wilt lezen!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

Vorige week hadden we weer meer dan 80 (!) inschrijvingen, daaruit hebben we ieder weer onze eigen favorieten gekozen. Check ook even bij de andere hosts hierboven (Nicole & Fleur) of je er tussen staat. Dit keer koos ik voor drie creatieve diy blogs! Ik vind het altijd leuk om dit soort blogs te lezen en er zelf weer inspiratie uit te halen om ook mee aan de slag te gaan. Ben je benieuwd welke ik uitgekozen heb? Kijk dan snel hieronder!

Mijn favorieten van onze derde blogparty

Geertje van Stayathomemama maakte zelf een mooi krijtbord. Geertje is altijd heerlijk creabea met haar twee vrolijke dames en ook deze diy is weer zeer geslaagd! Kijk ook even bij haar andere diy projecten op haar blog!

diy krijtbord 1

Yvonne van Mamaschatje doet deze zomer net als ik mee aan de Mama Challenge. Voor de Challenge “doe een binnenactiviteit buiten” ging ze met haar zoontje Marc lekker schilderen. Een simpele, maar erg leuke activiteit!

Ceciel van Badschuim maakte deze onwijs leuke ijsjes slinger. Een vrolijke diy die helemaal past bij de zomer. Ze heeft zelfs het sjabloon van de ijsjesslinger voor je bij gezet wat je gratis kunt downloaden. Hoe handig is dat! Dus waar wacht je nog op…snel aan de knutsel!

Slinger van ijsjes, ijsjesslinger,papieren slinger van ijs, ijs slinger, slinger van ijs maken

Dit waren mijn drie favorieten van de afgelopen week. Alle drie erg leuke creatieve diy ideetjes die niet al te moeilijk zijn en dus leuk zijn voor verschillende leeftijden. Doe je dit keer (weer) mee met ons Blogfeestje? Dan wordt jij misschien wel door mij, of door een van de andere hosts net als de bovenstaande bloggers binnenkort ook wel in het zonnetje gezet!

Beschrijving

[inlinkz_linkup id=653475 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 6 augustus 2016 at 07:21

  Ik heb altijd een nummer van de BSB in m’n hoofd als ik jouw blogfeestje lees hahaha.. Ben benieuwd wat komende week gaat brengen!

  • Janske 6 augustus 2016 at 08:58

   Welk nummer dan ?

 • Yvonne 6 augustus 2016 at 09:12

  Hey wat leuk dat ik vermeld ben! Thanks!!!
  Natuurlijk doe ik nu weer lekker mee met jullie blogfeestje.
  Deze keer met een zeer persoonlijk verhaal, taboes moeten verbroken worden.

  • Janske 6 augustus 2016 at 12:58

   Graag gedaan en tof dat je weer mee doet! Ik ben benieuwd!

 • Cindy - levenalsmama.nl 6 augustus 2016 at 09:57

  Vooral die ijsjesslinger ziet er tof uit! Ik doe deze week ook weer mee met het feestje.

  • Janske 6 augustus 2016 at 12:57

   Leuk is die hè! Gezellig dat je weer mee doet Cindy!

 • Leonie van Mil 6 augustus 2016 at 12:25

  Krijtbord wil ik ook heel graag zelf maken!! 🙂 Ik doe ook weer mee met het blogfeestje

  • Janske 6 augustus 2016 at 12:56

   Gezellig Leonie! 🙂

 • Monique 6 augustus 2016 at 21:30

  Leuke artikelen! Ik wil zo graag nog creatief aan de slag voor de kinderkamers, maar heb nog geen concrete ideeën…

  • Janske 9 augustus 2016 at 22:48

   Pinterest 😉 vol inspiratie!

 • Kleine Prinses 9 augustus 2016 at 22:43

  altijd leuk die feestjes 😀

  • Janske 9 augustus 2016 at 22:48

   zekers! Party party!