Blog Feestje Personal Pictures

Mijn bijzondere blogvriendinnen – de Happy Mama Club

31 juli 2016
Friends

Friends

Sommige vriendinnen ontmoet je in je straat omdat je buurmeisjes bent. Andere vriendinnen leer je kennen op de basisschool of in de brugklas van de middelbare. Soms ontmoet je ze op je werk, via de school van je kinderen of door een gezamenlijke hobby die je hebt. Sinds een jaar heb ik er een aantal bijzondere vriendinnen bij gekregen. Zes lieve mama’s die net als ik een grote passie hebben voor schrijven en ook een persoonlijke blog hebben. Sinds we vorig jaar samen met elkaar een Whatsappgroepje gestart zijn delen we lief en leed met elkaar. Stuk voor stuk zijn het bijzondere meiden waarvan ik blij ben dat ik ze heb mogen leren kennen.

Gisteren kwamen we bij mij thuis samen met onze kinderen en het was zoals voorgaande keren weer ontzettend gezellig. Alle mama’s hadden iets lekkers gemaakt en meegenomen zodat we een soort van hightea hadden. Vriendlief had twee dagen geleden vlug nog een grasmat aangeschaft voor in de tuin zodat de kindjes veiliger van de glijbanen konden glijden en de ranja stond koud. Helaas konden niet alle mama’s gisteren aanwezig zijn, maar uiteindelijk waren we “compleet” met vijf mama’s, zes kinderen, een oppas/fotograaf papa én drie zwangere buiken. Een gezellige bende.

Zo fijn samen spelen

De kinderen speelden heerlijk samen en wonder boven wonder vielen er pas tijdens de laatste 5 minuten tranen vielen door vermoeidheid. Ze speelden zo fijn met elkaar, wat zo leuk was om te zien! Vriendlief was ook thuis en vermaakte zich prima als vrijwillige “oppas” en als fotograaf kon hij zich flink uitleven met foto’s maken van al die vrolijke snoetjes in onze tuin. De glijbanen werden goed gebruikt en de nieuwe grasmat is door de test heen gekomen.

Hmmmm

Het was maar goed dat ik in de ochtend maar een klein ontbijt had gegeten, want er was weer veel (te veel) lekkers meegenomen door alle dames. De heerlijke wappeltaart van Nicole, arretjes (Oreo) cake van Charlotte, heerlijke hartige wraps van Monique en de vrolijke Swirl koekjes lolly’s van Laura…Hmmmmm! Samen met de kinderen hebben we zitten smikkelen van al dat lekkers. Het leek wel een feestje en alles was even lekker! Yummy!

Lekker bijkletsen

Met zoveel vrouwen bij elkaar is het natuurlijk al snel een heerlijk kippenhok. Even lekker bijkletsen over onze blogs, onze zwangerschappen (drie dames zijn momenteel zwanger) en natuurlijk over onze kids. Ondanks dat we allemaal zo verschillend zijn liggen we met heel veel dingen toch vaak op een lijn en is er zo veel herkenning bij elkaars ervaringen als moeder en als blogger. Dat is toch wel bijzonder. Dat maakt onze vriendschap ook zo sterk en fijn. Alles is bespreekbaar, er word geluisterd naar elkaar en we helpen elkaar graag. Niet alleen als het gaat over onze gezamenlijke hobby, het bloggen. Ook over de meest uiteenlopende persoonlijke onderwerpen kan gewoon gepraat worden. Niets is te gek. En dat is fijn.

Dankjewel lieve Nicole, Monique, Charlotte, Laura, Marij & Geertje, voor jullie bijzondere vriendschap. Ik vind jullie stuk voor stuk kanjers, top mama’s en toffe bloggers en hoop dat we samen nog heel lang deze bijzondere vriendschap mogen voortzetten.

Hopelijk genieten jullie net zoveel van de leuke foto’s die vriendlief gisteren heeft gemaakt en zien we elkaar snel weer allemaal!

Liefs,

Janske

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole
  Twitter:
  31 juli 2016 at 07:18

  Ahh wat ben je toch een mupke he. Wat een lieve lieve blog! En wat je zegt zo voel ik het ook en volgens mij wij allemaal. Een hele bijzondere vriendschap.. Volgend jaar rond deze tijd hebben we er weer drie telgen bij die rondkruipen. Prachtig!! Ik vind de foto’s ook echt heel leuk geworden 😀
  Nicole recently posted…Eigenwijs de week door #13 | vakantiehuisjeMy Profile

 • Geertje - Stay At Home Mama 31 juli 2016 at 07:53

  Aaah… je bent lief!! Dank je wel voor deze mooie woorden en ben ook blij dat ik jou heb leren kennen… Xx

  • Janske
   Twitter:
   31 juli 2016 at 10:22

   Graag gedaan ? en tot snel hè!

 • Charlotte
  Twitter:
  31 juli 2016 at 08:03

  Ah wat een lieve woorden! Ik vond het ook erg gezellig en inderdaad, wat hebben de kindjes fijn gespeeld samen! En de volgende date zal wel bij jullie op kraamvisite zijn denk ik, gezellig! Dikke knuffel!
  Charlotte recently posted…Aukje diary #31: dagje weg en bloggersmeetingMy Profile

 • Nicole
  Twitter:
  31 juli 2016 at 08:37

  Ahh wat leuk zeg! En grappig dat er zoveel tegelijk zwanger zijn haha
  Nicole recently posted…Waarom ik ruim 30x dezelfde musical zag en meerMy Profile

 • laura
  Twitter:
  31 juli 2016 at 08:50

  Wat een ontzettend lieve woorden. Wij vonden het ook erg gezellig gisteren en ik ben ook heel blij met deze bijzondere vriendschap. 🙂

 • Monique
  Twitter:
  31 juli 2016 at 09:21

  Wat ontzettend lief Janske! Ik ben ook ontzettend dankbaar dat ik er zulke lieve meiden om me heen bij heb gekregen die dezelfde passie voor bloggen hebben als ik en ook nog eens allemaal mama zijn. Jij en je lieve man bedankt voor de gastvrijheid en de geweldige foto’s! ?
  Monique recently posted…Geboortekaartjes trends | Wat is helemaal van nu?My Profile

 • Bregje
  Twitter:
  31 juli 2016 at 09:43

  Heel bijzonder is het en jullie zijn allemaal toppers!!
  Bregje recently posted…De muziek van….AngelaMy Profile

 • Anita
  Twitter:
  31 juli 2016 at 10:06

  Wat een mooi verslag van een prachtige dag! Fijne lieve mensen om je heen hebben is zo belangrijk! En zeker als je ook nog eens dezelfde hobby hebt 🙂
  Anita recently posted…Joy in my mind #24My Profile

 • Kleine Prinses 31 juli 2016 at 11:04

  gezellig zeg!
  Kleine Prinses recently posted…Mijn dochter is een slechte slaperMy Profile

 • iris 31 juli 2016 at 13:13

  wat een leuke foto’s dames en de kinderen hebben ook met elkaar genoten leuk om te zien

 • Femke 31 juli 2016 at 13:39

  De gezelligheid straalt van de foto s af! Leuke foto’s!
  Fijn dat je zo n leuke dag gehad hebt!

 • Nathalie
  Twitter:
  31 juli 2016 at 14:18

  Wat lief en dankbaar geschreven!
  Ziet er erg leuk en gezellig uit, geniet van elkaars vriendschap!

 • Stefanie 31 juli 2016 at 14:20

  Wat leuk zeg! Ziet er gezellig uit 🙂
  Stefanie recently posted…Jennifer is over naar groep 3!My Profile

 • Nathalie
  Twitter:
  31 juli 2016 at 16:49

  Wat een gezellige boel zo 🙂 Het lijkt wel een feestje!
  Nathalie recently posted…Blogfestijn #7My Profile

 • MetMirjam
  Twitter:
  31 juli 2016 at 18:33

  Dat ziet er nog eens gezellig uit! Wat fijn dat het ook met alle kindjes bij elkaar zo leuk gaat!
  MetMirjam recently posted…Mijn eerste keer swappen: #peuterswapnlMy Profile

 • Jessica
  Twitter:
  31 juli 2016 at 20:18

  Wauw wat bijzonder om deze blog vriendinnen te hebben. En wat ziet het eruit als een super gezellige middag.

 • Cindy - levenalsmama.nl 31 juli 2016 at 22:26

  Wat een vrolijke foto’s, het ziet er gezellig uit. Altijd fijn om zulke vriendinnen om je heen te hebben met wie je alles delen kunt. Leuk ook om dan met zijn drietjes tegelijk zwanger te zijn.
  Cindy – levenalsmama.nl recently posted…Uitjestips augustus – Met o.a. ballonfiësta en Piratendag!My Profile

 • Esmeralda 2 augustus 2016 at 11:03

  De gezelligheid straalt van de foto’s af. Leuk!
  Esmeralda recently posted…Mijn favoriete quotesMy Profile

 • Merel 3 augustus 2016 at 12:01

  Leuk om te lezen, ziet er inderdaad supergezellig uit! ?
  Merel recently posted…Mijn leven als zenuwachtige tante!My Profile

 • Marion 7 augustus 2016 at 20:58

  Leuk te lezen hoe deze vriendscap is ontstaan en ook handig omdat jullie kinderen in dezelfde leeftijdsgroep zitten
  Marion recently posted…Handbagage wat is dat preciesMy Profile

 • In het zonnetje: Janske van Janske.nl - 10 september 2017 at 20:11

  […] Per toeval kwam ik afgelopen zomer op je blog terecht. Je schreef over een ontmoeting met blogvriendinnen. Het voelde alsof je het persoonlijk aan me vertelde, zo leuk! En ook later, toen de babynaam […]