Blog Feestje Uncategorized zwanger

Blogfeestje #3 – 3 x zwangere bloggers

30 juli 2016

blogparty_met_namenHet is weer zo ver! Tijd voor alweer ons derde blogfeestje! De afgelopen week zijn er door jullie weer ontzettend veel leuke blogs aangemeld over de meest uiteenlopende onderwerpen. Een daarvan is momenteel toch wel het meest herkenbare voor mij, namelijk het onderwerp “zwangerschap”. Er zijn heel veel mamabloggers zwanger momenteel, wat zorgt voor veel leuke blogposts over dit onderwerp. Vandaag zet ik daarom 3 zwangere bloggers in het zonnetje welke ieder een blog schreven over dit onderwerp. Benieuwd wie dat zijn geworden? Lees snel verder.

Voor diegene die de afgelopen twee zaterdagen onze voorgaande blogfeestjes hebben gemist, hier lees je meer informatie over het leukste feestje in Blogland! Uiteraard is het organiseren van een goed feestje veel werk en daarom vier ik dit feestje iedere zaterdag samen met drie andere bloggers, namelijk samen met Fleur, Esmeralda en Nicole.

Ik stel ze nog een keer aan je voor:

esmeralde_savethemama

Esmeralda is een 40 somethin’ mama van twee meiden van 10 en 17 jaar. Ze heeft een gevarieerde “in the mix” blog waarin ze schrijft over funstuff en serieusstuff, haar strijd tegen de kilo’s (ze is net als Nicole super goed bezig!), deelt ze koolhydraatarme recepten, reviews en persoonlijke updates. Een blog met een fijne mix met voor ieder wat wils dus!

Mijn favoriete blog van Esmeralda van de afgelopen week is deze:

Esmeralda gaat deze zomer mee doen aan de 30 Day Blog Challenge. Begin 2012 deed ik zelf ook al deze (en andere Engelstalige) challenges mee en vond dit super tof om te doen. Misschien ga ik deze zomer ook wel mee doen met deze Challenge. Veel plezier Esmeralda, ik ben erg benieuwd!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

fleur_mizflurry

Fleur is een jonge mama van drie kids. Sinds 2011 is ze thuisblijfmoeder met een blog. Op haar blog vind je de leukste uitgeteste Pinterest-pins, recepten waar je je vingers bij aflikt en toffe DIY’s. Ook ze schrijft over digitale dingen zoals handleidingen voor bloggers, digitale tips en downloads. Fleur is een echte creatieveling die je inspireert met haar vrolijke blog.

Mijn favoriete blog van Fleur van de afgelopen week is deze:

De zus van Fleur teste een Pin en maakte heerlijke watermeloen Mojitos. Het is dat ik nu geen alcohol mag drinken, maar hmmmm wat zien ze er lekker uit zeg! En ze zijn nog snel en makkelijk te maken ook. Wat wil je nog meer!?

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

nicole_meisje-eigenwijsje

Nicole is een van mijn blogvriendinnen die ik inmiddels ook buiten het bloggen heb mogen leren kennen. Ze is de trotse mama van eigenwijze peuter Fay. Nicole blogt op een eerlijke en open manier over de leuke en minder leuke dingen die ze als mama op haar pad krijgt. Over haar strijd tegen de kilo’s (ze gaat super goed!), postnatale depressie maar ook de lekkerste recepten die precies passen bij de tijd van het jaar. Veel herkenbare onderwerpen waar je jezelf als moeder in kunt herkennen.

Mijn favoriete blog van Nicole van de afgelopen week is deze:

Nicole had deze week ook al zo’n heerlijke blogpost met daarin de 10 lekkerste ijsjes voor deze zomer, met de recepten er meteen handig bij. Lekker hoor! Genoeg inspiratie voor het perfecte ijsje voor deze zomer!

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

Vorige week hadden we meer dan 80 (!) inschrijvingen, daaruit hebben we ieder weer onze eigen favorieten gekozen. Check ook even bij de andere hosts hierboven of je er tussen staat.

Mijn favorieten van onze tweede blogparty

Ik koos voor de volgende 3 artikelen. Kijk snel of je er tussen zit!

Blogvriendinnetje Laura van is wereldvanmama.nl is inmiddels 26 weken zwanger. Een bijzondere mijlpaal voor haar die ze gehaald heeft. Een hele belangrijke mijlpaal, lees op haar blog waarom juist deze mijlpaal. Fijn om te lezen dat het zo goed gaat en ook herkenbaar dat ze zo blij is met iedere week die voorbij gaat met een gezonde haar baby nog in haar buik.

Laura Collin 26-weken-zwanger

Een ander blogvriendinetje van mij, Monique van Moonoloog.nl schreef de afgelopen week een to-do-list voor alle dingen die ze nog wil doen voor haar bevalling (over ongeveer 100 dagen). Een artikel met allerlei herkenbare puntjes die volgens mij bijna iedere zwangere mama to be wel op een lijstje heeft staan of in haar hoofd heeft zitten. Voor mij is hij in ieder geval erg herkenbaar én handig! Thanks Monique!

Monique's voor-de-bevalling-to-do-list

Sandy van Volgmama.nl schreef een herkenbaar artikel over hoe moeilijk het is om de naam te kiezen voor je tweede kindje. Ik vind het nu nog steeds moeilijk en ben nog steeds niet 100 % zeker of dit DE naam is. Gelukkig heeft Sandy nog eventjes de tijd om te twijfelen. Succes met kiezen Sandy!

20 weken - Sandy - Volgmama

Dit waren mijn drie favorieten van de afgelopen week. Doe je dit keer (weer) mee? Dan wordt jij misschien wel door mij, of door een van de andere hosts in het zonnetje gezet!

Beschrijving

[inlinkz_linkup id=651708 mode=1]

Spread the love

You Might Also Like

 • Aukje 30 juli 2016 at 07:13

  Het is iedere week weer een feestje, leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken!
  Aukje recently posted…Mijn favoriete quotes #30DayBlogChallengeNLMy Profile

 • Leonie van Mil
  Twitter:
  30 juli 2016 at 10:07

  Leuk! Ik ben er weer gezellig bij
  Leonie van Mil recently posted…Tijdelijke reisblog. Brazilië #5 met een spannende afsluiterMy Profile

 • Cindy - levenalsmama.nl 30 juli 2016 at 10:46

  Gezellig die blogfeestjes, ik doe ook weer mee.
  Cindy – levenalsmama.nl recently posted…Uit mijn comfortzoneMy Profile

 • Nathalie
  Twitter:
  30 juli 2016 at 12:36

  Bedankt dat je Sandy in het zonnetje hebt gezet! Wij doen weer mee met het blogfeestje!
  Nathalie recently posted…Young Scientist, een vakantieboek voor jonge wetenschappersMy Profile

 • Monique
  Twitter:
  30 juli 2016 at 14:56

  Super leuk weer! Thanks voor het uitlichten 🙂
  Monique recently posted…Geboortekaartjes trends | Wat is helemaal van nu?My Profile

 • Kleine Prinses 31 juli 2016 at 14:24

  echt leuk! Zo leer ik telkens andere blogs kennen!
  Kleine Prinses recently posted…Zo hebben we kleine prinses haar verjaardag gevierd…My Profile