Blog Feestje Uncategorized

Blogfeestje #2 – Sta jij vandaag in ons zonnetje?

23 juli 2016

Vorige week zaterdag was ons allereerste Blogfeestje een feit. Wat hebben we een geweldig feestje gevierd in de afgelopen week. Ons eerste blogfeestje was een groot succes dankzij de vele toffe bloggers die met ons hebben mee gefeest. Dankjulliewel! Wat hebben we ontzettend veel (meer dan 100!) leuke blogpost voorbij zien komen en wat waren jullie allemaal lekker enthousiast. Dankjewel daarvoor! Zoals beloofd hebben we daar deze week alle vier drie favorieten uit gekozen! Deze vindt je hieronder.

Voor iedereen die het leukste feestje in blogland heeft gemist, wat is een Blogfeestje precies?

Op maar liefst 4 blogs vieren we feest! Een blogfeestje welteverstaan. Samen met Fleur van MizFlurry, Nicole van Meisje Eigenwijsje en Esmeralda van Save the Mama vier ik vanaf vorige week iedere zaterdag een Blogfeestje en guess what?! You’re invited to join our party!

Je kent ze vast wel, de “spam je blogs”, waar je ongegeneerd je eigen favoriete blogpostlinkjes mag spammen. Dit lijkt er op, maar is nog nét even anders én leuker. In Amerika worden er al veel van dit soort Blogparty’s gehouden en nu hier dus ook! Door mee te doen aan ons Blogfeestje kun je niet alleen je eigen blog aan anderen introduceren, maar ook nieuwe blogs ontdekken! Een win, win situatie dus! Bij MizFlurry en Save the Mama kon je al eerder van deze link party’s terug vinden maar nu hebben we de handen in elkaar geslagen en organiseren we samen een Blogfeestje – vier blogs, één feestje!

Waarom wil je dit feestje niet missen? (De voordelen)

Jij houdt toch ook van een feestje? Wat zijn de voordelen van dit blogfeestje? Dat zijn er meerdere. Zo komen de linkjes die je deelt van jouw blog niet op mijn, maar ook op de pagina’s van de andere hosts te staan. Ook worden ze allemaal gepint op het speciale Pinterest Bord (wat je hieronder kunt terugvinden). Wekelijks kiezen we ieder (minimaal) drie favoriete blogs uit (minimaal 12 in totaal dus) die in het volgende blogfeestje worden uitgelicht. Op die manier komt je blogpost extra in het zonnetje te staan en kunnen alle feestgangers bij jouw blogpost op de afterparty komen! Op die manier heb je een grote kans op meer en nieuwe bezoekers op je blog! Daarnaast kun je zelf nieuwe blogs ontdekken en inspiratie opdoen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Probeer je meest eerlijke, bijzondere, spannende of grappige blogpost te delen en wie weet delen wij hem de week daarna met alle feestgangers!

 Wie zijn de hosts van dit Blogfeestje?

Samen met drie toffe blogcollega’s host ik dit wekelijkse Blogfeestje. Misschien ken je ze al, maar toch stel ik ze graag nog even aan je voor!

nicole_meisje-eigenwijsje

Nicole is een van mijn blogvriendinnen die ik inmiddels ook buiten het bloggen heb mogen leren kennen. Ze is de trotse mama van eigenwijze peuter Fay. Nicole blogt op een eerlijke en open manier over de leuke en minder leuke dingen die ze als mama op haar pad krijgt. Over haar strijd tegen de kilo’s (ze gaat super goed!), postnatale depressie maar ook de lekkerste recepten die precies passen bij de tijd van het jaar. Veel herkenbare onderwerpen waar je jezelf als moeder in kunt herkennen.

Mijn favoriete blog van Nicole van de afgelopen week is deze:

Nicole schreef over haar heerlijke Wappeltaart… een wat voor taart? Ja, je leest het goed…een wappeltaart…En guess what…ik mag hem volgende week zelf gaan proeven! Ik kan niet wachten! Lees hier het makkelijke recept!

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

esmeralde_savethemama

Esmeralda is een 40 somethin’ mama van twee meiden van 10 en 17 jaar. Ze heeft een gevarieerde “in the mix” blog waarin ze schrijft over funstuff en serieusstuff, haar strijd tegen de kilo’s (ze is net als Nicole super goed bezig!), deelt ze koolhydraatarme recepten, reviews en persoonlijke updates. Een blog met een fijne mix met voor ieder wat wils dus!

Mijn favoriete blog van Esmeralda van de afgelopen week is deze:

Esmeralda deelde haar tips voor een perfecte zondag. Ik herken haar haat/liefde verhouding met de zondag maar al te goed. Deze tips zijn zeker goede aanraders om je zondag op een relaxte manier door te komen!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

fleur_mizflurry

Fleur is een jonge mama van drie kids. Sinds 2011 is ze thuisblijfmoeder met een blog. Op haar blog vind je de leukste uitgeteste Pinterest-pins, recepten waar je je vingers bij aflikt en toffe DIY’s. Ook ze schrijft over digitale dingen zoals handleidingen voor bloggers, digitale tips en downloads. Fleur is een echte creatieveling die je inspireert met haar vrolijke blog.

Mijn favoriete blog van Fleur van de afgelopen week is deze:

Fleur’s zoon had echt het coolste (sleepover) verjaardagsfeestje mét Pokemon pizza EVER! Hoe cool is dat! Zo’n feestje willen we allemaal wel, en dat Engelse ontbijt, wat zag dat er heerlijk en gezellig uit Fleur!

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

blogparty_met_namen

Vorige week hadden we meer dan 100 (!) inschrijvingen, daar hebben we ieder onze favorieten gekozen. Check ook even bij de andere hosts hierboven of je er tussen staat. Dit zijn mijn favorieten van de afgelopen week!

Mijn favorieten van onze eerste blogparty

Ik koos voor 3 persoonlijke en ook vooral herkenbare en eerlijke artikelen. Kijk snel of je er tussen zit!

Anita van Mindjoy schreef een persoonlijk en inspirerend artikel over “Mijn top 10 meest trotse momenten” waarin ze schrijft over 10 bijzondere momenten die sommige mensen juist uit de weg gaan omdat ze te spannend zijn. Anita greep ze met beiden handen aan en is nu terrecht trots op het feit dat ze dat gedaan heeft. Zo zie je maar weer, dat je soms juist de dingen moet doen die je eng of spannend vindt om er achteraf achter te komen dat je meer kunt dan je denkt!

mindjoy

Magalie van Mommyslife schrijft in haar artikel “Moe!” over een heerlijk herkenbare maar o, zo vermoeiende dag met haar dochter Lieve. Die hebben we allemaal wel eens, toch?

moe

Linda van Simpelsnufjeliefde schrijft in “To Blog Or Not To Blog” over dat ze het soms lastig vindt of ze nou wel of niet wilt bloggen. Kiest ze voor bloggen of stoppen met bloggen?

to-blog-or-not-to-blog

Beschrijving

Het blogfeestje is elke week van zaterdag 6.00 uur t/m woensdag 22.00 uur. Het feestje wordt verzorgd door 4 gastvrouwen, dus je link is te zien op 4 blogs! Ieder van ons kiest iedere week 3 favorieten uit de toegevoegde links en deze berichten worden nog extra in het zonnetje gezet. We pinnen de toegevoegde links ook op het Pinterestbord Blogfeestje. Genoeg redenen om mee te doen dus!
NB Gebruik de blauwe knop om een link toe te voegen.

De regels

-Volg minimaal 1 van ons op 1 van onze social media kanalen

-Je mag 3 links toevoegen. Graag linken naar een blog post en niet het algemene adres van je blog.

-We vinden het superleuk als je het linkfeestje deelt op social media met de hashtag #blogfeestje. Minimaal 1 van de gastvrouwen zal je dan retweeten.

-Geen feestje zonder gezelligheid; bezoek minimaal 2 andere blogs en laat een leuke reactie achter.

[inlinkz_linkup id=650096 mode=1]

Kom je deze week ook (weer) op ons Blogfeestje?

Spread the love

You Might Also Like

 • Anita 23 juli 2016 at 10:19

  Wat super lief dat je mijn artikel uit hebt gekozen Janske! En wat een mooi intro stukje. Thnx!

  • Janske 23 juli 2016 at 12:12

   Graag gedaan! Jij bedankt voor je mooie blog in ons feestje!

 • Bregje 23 juli 2016 at 13:58

  Het is al gezellig druk, leuk!! ?

  • Janske 23 juli 2016 at 14:29

   Jaaaa gezellig!

 • Cindy - levenalsmama.nl 23 juli 2016 at 22:21

  Mooie blogs heb je uitgekozen.

  • Janske 23 juli 2016 at 22:29

   Dankjewel Cindy ? ik vond er zo veel leuk!

 • Roxanne 24 juli 2016 at 14:31

  Let’s party! Ik zag dat er een artikel van mij in het blogfeestje van Save the mama staat, zo leuk! 😀

  • Janske 24 juli 2016 at 15:16

   Jaaaa leuk hè! Had dat iedereen zo enthousiast is!

 • Kleine Prinses 25 juli 2016 at 21:03

  super leuk! Zo heb ik ook andere blogs leren kennen!

  • Janske 25 juli 2016 at 21:07

   Precies! Er zitten hele leuke blogs tussen 🙂