Kids Pictures Review

Mamyloe Festival 2016 – Een heerlijke eerste editie

17 juli 2016
zo vader, zo dochter

zo vader, zo dochter

Vandaag is het eindelijk zo ver! Het allereerste Mamyloe Festival vindt plaats in de bossen bij het Joe Mann theater in Best (vlakbij Eindhoven). Als local van Mamyloe wilde ik dit nieuwe kinderfestival natuurlijk niet missen dus nam ik deze ochtend samen met Lola en vriendlief zelf een kijkje. Midden in de bossen van Best hebben we ons uitstekend vermaakt op dit leuke kleinschalige nieuwe kinderfestival.

Vandaag tussen 10.00 uur en 19.00 uur vind je in de bossen van Best niet alleen kabouters, maar ook heeeel veel kleine kinderkaboutertjes. Tijdens het allereerste Mamyloe Festival kunnen alle kinderen zich vermaken met theater, knutselplein, stands met superleuke hebbedingetjes, foodtrucks, picknick, DJ met lekkere muziek, hutten bouwen, workshops en meer! Overal om je heen zie je tussen de bomen door de meest kleurrijk versierde kraampjes met leuke (kinder) goodies, kun je mega bellen maken, voor een paar cent speelgoed kopen op de vrijmarkt en een heerlijke suikerspin of pannenkoek eten.

Sprookjesachtig gezellig

De locatie voelt bijna sprookjesachtig aan, zo tussen de heuvelachtige bospaadjes. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, toiletten, eten, drinken, muziek, mooi weer, genoeg activiteiten en lekker veel kinderen die zich prima vermaken. De sfeer is ontspannen en gezellig en (vanmorgen) was het lekker druk, maar niet té druk. Er was genoeg ruimte voor alle kinderen om lekker rond te rennen tussen de grote bellen en voor de (zwangere) mama’s en papa’s om lekker op een kleedje rustig te picknicken.

Een glijbaan in het bos

Lola vermaakte zich prima in het speelhoekje voor baby’s met daarin kleine zwembadjes vol babyspeelgoed. Goed om te zien dat ze dat speelgoed nog steeds zo leuk vindt, aangezien het hier binnenkort weer van de zolder gehaald mag worden. Het eerste wat ze zag was de glijbaan, die natuurlijk meteen getest moest worden. Na een harde roetsch naar beneden landde ze op een heerlijk bedje van gras. Handig, zo’n glijbaan in het bos!

Meeten met blogvriendinnetjes

Ook dansen met papa, knutselen en tekenen bij het knutselplein, bijtjes kijken bij de bloemetjes en de bijtjes en sprinkhaantjes kijken met papa in de Ibiza creatie hoek waren erg leuk. Daarnaast vond ze de grote bellen die de kindjes (en papa’s) zelf maakten erg interessant en het lopen over de balken in het bos is natuurlijk altijd leuk. Ook kwamen we blogvriendinnetjes Monique van Moonoloog (met haar mooie babybuik) en Jootje van Mama’s Geschenk tegen, beiden met oma en dochterlief. Gezellig om deze dames en meiden ook weer even te zien!

Mijn complimenten!

Ik vond het een zeer geslaagde eerste editie van dit gezellige festival. Je kon goed zien dat er met veel liefde en plezier was gewerkt aan alle details door de organisatie. Mijn complimenten! Vooral de locatie, sfeer en de variatie aan activiteiten etc was erg geslaagd. Wel jammer dat ook de muggen het er zo naar hun zin hadden, haha. Hopelijk tot volgende jaar!

Mocht je deze blog lezen en vanmiddag nog een leuke activiteit zoeken in de buurt van Eindhoven…spring in de auto en ga gezellig even naar Best! Veel plezier!

Handige Festivalinfo:

Waar: Joe Mannweg 4 Best (vlakbij Eindhoven)
Wanneer: zondag 17 juli 2016
Tijd: 10.00 – 19.00
Toegang: gratis

Kende jij dit leuke Festival al? 

Spread the love

You Might Also Like

 • Kim 17 juli 2016 at 18:40

  Wat ziet het er gezellig uit! Ook leuk om met andere bloggers bij te kletsen.

  • Janske 17 juli 2016 at 19:14

   Dat is altijd leuk inderdaad ☺

 • Cindy - levenalsmama.nl 17 juli 2016 at 23:35

  Die ‘zo vader zo dochter’ foto is echt geweldig!

  • Janske 18 juli 2016 at 08:45

   Grappig hè…die móest ik echt even maken…haha

 • Kleine Prinses 19 juli 2016 at 14:57

  super foto’s!

  • Janske 20 juli 2016 at 09:28

   hihi…dankjewel!