Blog Feestje

Blogfeestje – Kom je ook?

16 juli 2016

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! Nou ja, niet alleen hier is het feest. Op maar liefst 4 blogs vieren we feest! Een blogfeestje welteverstaan. Samen met Fleur van MizFlurry, Nicole van Meisje Eigenwijsje en Esmeralda van Save the Mama vier ik vanaf nu iedere zaterdag een Blogfeestje en guess what?! You’re invited to join our party!

Je kent ze vast wel, de “spam je blogs”, waar je ongegeneerd je eigen favoriete blogpostlinkjes mag spammen. Dit lijkt er op, maar is nog nét even anders én leuker. In Amerika worden er al veel van dit soort Blogparty’s gehouden en nu hier dus ook! Door mee te doen aan ons Blogfeestje kun je niet alleen je eigen blog aan anderen introduceren, maar ook nieuwe blogs ontdekken! Een win, win situatie dus! Bij MizFlurry en Save the Mama kon je al eerder van deze link party’s terug vinden maar nu hebben we de handen in elkaar geslagen en organiseren we samen een Blogfeestje – vier blogs, één feestje!

blogparty_liggend

 

 Wie zijn de hosts van dit Blogfeestje?

Samen met drie toffe blogcollega’s host ik dit wekelijkse Blogfeestje. Misschien ken je ze al, maar toch stel ik ze graag even aan je voor!
fleur_mizflurry

Fleur is een jonge mama van drie kids. Sinds 2011 is ze thuisblijfmoeder met een blog. Op haar blog vind je de leukste uitgeteste Pinterest-pins, recepten waar je je vingers bij aflikt en toffe DIY’s. Ook ze schrijft over digitale dingen zoals handleidingen voor bloggers, digitale tips en downloads. Fleur is een echte creatieveling die je inspireert met haar vrolijke blog.

Mijn favoriete blog van Fleur van de afgelopen tijd is deze:

Fleur schreef deze super uitgebreide blog over alles wat je kunt voorbereiden en meenemen om je vliegvakantie perfect te laten verlopen met (kleine) kinderen.

Wil je Fleur gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest | Bloglovin’

nicole_meisje-eigenwijsje

Nicole is een van mijn blogvriendinnen die ik inmiddels ook buiten het bloggen heb mogen leren kennen. Ze is de trotse mama van eigenwijze peuter Fay. Nicole blogt op een eerlijke en open manier over de leuke en minder leuke dingen die ze als mama op haar pad krijgt. Over haar strijd tegen de kilo’s (ze gaat super goed!), postnatale depressie maar ook de lekkerste recepten die precies passen bij de tijd van het jaar. Veel herkenbare onderwerpen waar je jezelf als moeder in kunt herkennen.

Mijn favoriete blog van Nicole van de afgelopen tijd is deze:

Een heerlijke en eerlijke blog over Nicole’s dochter en het woordje nee. Ontzettend herkenbaar omdat mijn dochter momenteel ook steeds meer het woordje nee gaat ontdekken.

Wil je Nicole gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest |Bloglovin’

esmeralde_savethemama

Esmeralda is een 40 somethin’ mama van twee meiden van 10 en 17 jaar. Ze heeft een gevarieerde “in the mix” blog waarin ze schrijft over funstuff en serieusstuff, haar strijd tegen de kilo’s (ze is net als Nicole super goed bezig!), deelt ze koolhydraatarme recepten, reviews en persoonlijke updates. Een blog met een fijne mix met voor ieder wat wils dus!

Mijn favoriete blog van Esmeralda van de afgelopen tijd is deze:

Volgend jaar een week naar New York

Esmeralda gaat volgend jaar eindelijk naar New York City, alleen het idee al maakt me zo ontzettend blij voor haar. NYC is echt mijn all time favorite city. Lucky lady!

Wil je Esmeralda gaan volgen dan kan dat via haar Blog | Twitter | Facebook | Instagram | Pinterest Bloglovin’

blogparty_met_namen

Waarom wil je dit feestje niet missen? (De voordelen)

Jij houdt toch ook van een feestje? Wat zijn de voordelen van dit blogfeestje? Dat zijn er meerdere. Zo komen de linkjes die je deelt van jouw blog niet op mijn, maar ook op de pagina’s van de andere hosts te staan. Ook worden ze allemaal gepint op het speciale Pinterest Bord (wat je hieronder kunt terugvinden). Wekelijks kiezen we ieder drie favoriete blogs uit (12 in totaal dus) die in het volgende blogfeestje worden uitgelicht. Op die manier komt je blogpost extra in het zonnetje te staan en kunnen alle feestgangers bij jouw blogpost op de afterparty komen! Op die manier heb je een grote kans op meer en nieuwe bezoekers op je blog! Daarnaast kun je zelf nieuwe blogs ontdekken en inspiratie opdoen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Probeer je meest eerlijke, bijzondere, spannende of grappige blogpost te delen en wie weet delen wij hem de week daarna met alle feestgangers!

Beschrijving

[inlinkz_linkup id=648447 mode=1]

Kom je ook op ons Blogfeestje?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nathalie 16 juli 2016 at 07:26

  Succes dames!

  • Janske 16 juli 2016 at 07:51

   Dankjewel ?

 • Channa 16 juli 2016 at 07:42

  Heel leuk! Ik ga zeker blijven meedoen 🙂

  • Janske 16 juli 2016 at 07:51

   Leuk dat je mee doet!

 • Saskia 16 juli 2016 at 07:48

  Leuk initiatief dames! Ik doe mee.

  • Janske 16 juli 2016 at 07:56

   Leuk dat je mee doet Saskia!

 • Bregje 16 juli 2016 at 08:37

  Gezellig!!!! Uiteraard ben ik van de partij!

  • Janske 16 juli 2016 at 08:47

   Leuk dat je er bij bent Bregje! Partyyyyy!

 • MetMirjam 16 juli 2016 at 09:19

  Wat leuk dat jullie het nu met z’n vieren doen! Ik party graag even mee hoor 🙂

  • Janske 16 juli 2016 at 11:30

   Gezellig dat je mee doet Miriam!

 • Leonie van Mil 16 juli 2016 at 09:24

  Wat een leuk idee!! Ik doe mee !! 🙂

  • Janske 16 juli 2016 at 11:31

   Wat leuk Leonie!

 • Meike 16 juli 2016 at 10:01

  Het blogfeestje is heel leuk geworden.

  • Janske 16 juli 2016 at 11:31

   Dankjewel ? Meike!

 • Marguerita 16 juli 2016 at 11:44

  Leuk, ik volg jullie alle 4 al en heb wat linkjes toegevoegd. Nu eens doorklikken naar de andere artikelen

  • Janske 16 juli 2016 at 11:48

   Wat goed! Leuk dat je mee doet! ?

 • Kleine Prinses 16 juli 2016 at 13:20

  echt leuk, ik doe ook mee!

  • Janske 16 juli 2016 at 13:30

   Tof dat je mee doet! 🙂

 • Roxanne 16 juli 2016 at 18:31

  Wat een leuk initiatief! Eens even spieken welke bloglink ik ga toevoegen. Wie weet mag ik mee feesten 😉

  • Janske 16 juli 2016 at 18:39

   Tuurlijk mag je mee feesten! Gezellig!

 • Dewi 14 augustus 2016 at 06:10

  Superleuk! Ik ben een newbe! Ben alles nog aan het ontdekken, kom graag feesten!

  • Janske 14 augustus 2016 at 11:48

   Welkom! Leuk dat je mee doet!

 • Sinterklaashop met overal winacties - 19 november 2016 at 06:02

  […] Wanneer je de hop niet bij mij startte ben je naar me doorverwezen door Janske, op haar blog Janske.nl. Op haar blog deelt ze avonturen die ze als trotse mama van vrolijke peuter Lola (mei ’14) en baby Chttps://www.janske.nl/oco (aug. ’16) dagelijks mee maakt. Ga er eens lekker voor zitten, zet een muziekje aan en ze neemt je mee op een reis vol genietmomentjes, maandelijkse brieven aan haar dochters, haar eeuwige strijd tegen de kilo’s, hippe (low budget) kinder- en babykleding shoplogs, winacties, reviews en nog veel meer leuks! Hop je vanaf hier verder, dan zie je haar nog!  Samen met Fleur van MizFlurry, Nicole van Meisje Eigenwijsje en Esmeralda van Save the Mama vier ze trouwens iedere zaterdag een Blogfeestje en guess what?! You’re invited to join their party! […]