I Love Kids Mommy Stuff Review Shopping Uncategorized

I Love Lindex Kids Fashion (Circus Collectie 2016)

13 juli 2016

Ik ben groot fan van kinderkleding, dat is op zich geen nieuws. Sinds ik op mijn 19e op de kinderafdeling van een H&M begon met werken zag ik hoeveel leuks er te krijgen was voor de allerkleinsten. Jaren lang had ik daar mijn “eigen” baby en accessoire-afdeling en ik vond het geweldig om de wanden op mijn afdeling zo mooi mogelijk te matchen zodat de collectie binnen no-time was uitverkocht. Nog steeds ben ik dol op kinderkleding en dan met name toch wel van Scandinavische merken zoals H&M en Mini Rodini maar ook van het (iets minder bekende) merk Lindex.

Al eerder slaagde ik erg goed voor leuke goedkope en degelijke baby en peuterkleding voor Lola en inmiddels liggen er ook een aantal kledingstukken voor haar zusje gestreken en gewassen klaar in haar kast. Gisteren zag ik op de Instagrampagina van Lindex dat er een nieuwe collectie online staat voor baby’s en kids in het thema circus. Nou ben ik tegenwoordig niet zo heel erg snel meer onder de indruk van de laatste collecties, maar deze moest ik even met jullie delen, want ik vind hem toch wel heeeeel erg leuk!

Vrolijke printjes, mooie kleuren en grappige illustraties die allemaal met het thema circus te maken hebben. De kwaliteit van dit merk vind ik erg goed, de stoffen zijn zacht, stretch, organisch en blijven ook na tig keer wassen mooi. En het allerleukste is dat ze niet duur zijn en niet half Nederland er in rond loopt. Wat wil je nog meer?

Ik maakte twee collages van mijn favoriete items:

Lindex Circus Collectie

Lindex Circus Collectie 2016

Lindex Kids Collection

Lindex Circus Collection 2016

bron

Hebben, hebben, hebben!

Hoe leuk zijn deze kleertjes?! Ik ben verliefd hoor! De prijzen variëren zo rond de €9,95 voor leggings en €14,95 voor truitjes. Het liefst zou ik zo de hele collectie in mijn digitale winkelmandje willen laden om het vervolgens allemaal naar Nederland te laten versturen. Nu heb ik op dit moment echt meer dan genoeg kleding voor beide dames, dus mag ik niets bestellen van mijzelf (eens kijken hoe lang ik dit vol ga houden, haha). Maar dat wil niet zeggen dat ik het jullie niet mag verklappen dat deze collectie nu te koop is! Toch? (Sorry als ik de aanrichter ben van te volle winkelmandjes…maar je krijgt er geen spijt van hoor!)

Al eerder bestelde ik bij Lindex kinderkleding en ik ben erg te spreken over de snelle service (vaak veel sneller dan H&M, hoor!). Ook de kwaliteit vind ik er fijn, zeker voor deze prijs. Een echte aanrader dus!

Lees ook mijn andere “Things I Love” artikelen met andere merken of dingen waar ik blij van word!

Kende jij het merk Lindex al en wat vindt je van deze circus collectie? Welk item zou jij wel willen kopen voor je kind(eren)?

Spread the love

You Might Also Like

 • Melissa 13 juli 2016 at 11:32

  Ik ken dit merk nog niet, ziet er leuk uit! Het moet qua kleur wel bij je kind passen, ik kan me voorstellen dat bij bepaalde huidskleur of haarkleur het misschien wat flets wordt. De patronen en prints vind ik grappig!

  • Janske 13 juli 2016 at 11:38

   Dat klopt inderdaad! Het zal niet bij ieder kindje passen.

 • Kleine Prinses 13 juli 2016 at 15:13

  gave collectie!

  • Janske 13 juli 2016 at 15:20

   echt he!

 • Jodi - liefthuis 13 juli 2016 at 18:00

  Jaaaa gaaf he, heb ook al flink ingeslagen

  • Janske 13 juli 2016 at 19:21

   Cool!