Home Kids Review Shopping Uncategorized

Hippe Scandinavische accessoires voor in de kinderkamer

6 juli 2016
Lola's kinderkamer

Lola’s kinderkamer

Tegenwoordig zijn er oneindig veel leuke accessoires die je woning helemaal hip maken. Niet alleen voor in je woonkamer, maar ook helemaal cool voor in je kinderkamer. Iedereen wil ze in huis hebben en overal zie je ze terug. Zo heb je bijvoorbeeld de toffe lightboxen, wordbanners en hippe posters. Er zijn bekende en minder bekende merken die allemaal van dit soort hippe goodies verkopen. De keuze is reuze. Ook ik heb een aantal favoriete merken waar ik zo de hele collectie van zou willen hebben (maar helaas groeit er ook hier geen geldboom in de tuin). Zo ook van het merk Done by Deer. Bekijk hier de leukste accessoires die ik kocht (en ontving) van dit toffe merk voor Lola’s grote meisjeskamer.

Het Deense merk Done by Deer ontdekte ik zo’n anderhalf jaar geleden op een Feel Good Market. Ik was op slag verliefd op de vrolijke prints en mooie kleuren. Het merk staat voor innovatief design, veiligheid en gedurfde kleuren met een duidelijke referentie naar de Scandinavische ‘lifestyle’. De 2016 collectie bestaat onder andere uit vrolijk gekleurd melamine kinderservies, de mooiste knuffels, opbergmandjes en de liefste babynestjes en dekbedovertrekken. In zachte pastelkleuren, zwart-wit combinaties afgewisseld met felgekleurde details.

De leukste kinderkamer goodies!

Voor Lola’s grote meisjeskamer kocht ik in de afgelopen maanden veel leuke accessoires, waaronder natuurlijk ook een aantal musthaves van dit toffe merk. Zo mocht het mooie dekbedovertrek natuurlijk niet ontbreken en ook de hydrofiele doeken met dezelfde vrolijke print komen altijd goed van pas. Voorheen gebruikte ik altijd van die saaie witte hydrofiele doeken, waar ik inmiddels helemaal op uitgekeken was. Tijd voor frisse nieuwe doeken met een leuke print.

Om al Lola’s spulletjes in op te bergen kon ik nog wel een aantal opbergmandjes gebruiken, deze heb je tenslotte nooit genoeg. Naast de grote Ikea manden vond ik deze leuke ronde zwart-wit mandjes helemaal leuk! Ook het Pixi bewaarbakje is super cute en handig voor Lola’s tandenborsteltjes en tandpasta. Ook hier zie je het vrolijke herkenbare beestje terug wat op vele Done by Deer prints te vinden is. Naast deze handige opbergmandjes en het bakje was ik ook al een tijdje op zoek naar een handige en leuke rugzak voor dochterlief. Toevallig heeft Done by Deer deze ook met hetzelfde mooie printje. De rugzak past helemaal in het voorzakje waardoor hij gemakkelijk in je tas past en je zo altijd een extra rugzak bij hebt. Handig! Ook koct ik voor de baby alvast een hele leuke wagenspanner met drie vrolijke beestjes er aan.

Van accessoires tot kraamcadeautjes

Done by Deer cuties!

Done by Deer cuties!

Een aantal van deze toffe Done by Deer accessoires vond ik in de webshop van Kitty, genaamd Nietgroot.nl. Door Kitty’s grote liefde voor Scandinavië is ze begonnen met haar webshop en ondertussen heeft ze al 13 toffe Scandinavische merken verzameld die je in haar webshop kunt vinden. Als je een kijkje neemt begrijp je vast net als ik meteen haar liefde voor deze mooie merken. Je kunt er heerlijk shoppen voor kinderkameraccessoires, maar ook voor nuttige en duurzame kraamcadeautjes. Zo verkoopt ze naast kinderkleding, prachtige hydrofiele doeken, draagdoeken en zelfs mijlpaalkaarten voor prematuren.

Een bestelling plaatsen in de webshop is makkelijk en mijn pakketje werd de volgende dag al netjes bezorgt met een persoonlijk berichtje er bij. Ik vind het altijd wel fijn als je niet te lang hoeft te wachten en met je persoonlijke track en trace nummer weet je precies wanneer je thuis moet zijn om je pakketje in ontvangst te nemen. Ideaal!

Lola boft maar met haar mooie nieuwe grote meisjeskamer, en helemaal met al die toffe goodies! Mama is jaloers!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Niet Groot.

Ben jij ook zo dol op hippe accessoires voor in de kinderkamer? Wat vind je van mijn aankopen van het Deense merk Done by Deer?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 6 juli 2016 at 07:25

  Ik vind done by deed geweldig! Zou graag nog eens een dekbed willen voor Fay (of mezelf hahahaha)

  • Janske 6 juli 2016 at 09:57

   Echt hè…ik wil hem ook voor mijzelf! Vind het printje zo tof! Misschien leen ik hem een keertje van Lola 😉

 • Kleine Prinses 7 juli 2016 at 22:06

  echt heel mooi! Ik ben fan!

  • Janske 7 juli 2016 at 22:15

   Gaaf hè!

 • Yvonne 17 juli 2016 at 22:50

  Echt heel leuk! Die kleurtjes zijn echt mooi. Zo oogt het rustig ondanks de prints. Ik ga deze webshop zeker een keer bezoeken.

  • Janske 17 juli 2016 at 22:52

   Thanks! Moet je zeker doen. ..Ze hebben zoveel leuks!