About Me Baby Adventures Discuss Mommy Stuff Shopping Uncategorized zwanger

Zwanger – Ben ik koopziek of heet dit nesteldrang?

21 juni 2016

De nesteldrang begint hier steeds grotere vormen aan te nemen en daarom leek het mij vandaag een goed idee om te kijken welke babykleertjes ik allemaal heb aangeschaft in de afgelopen maanden. Ik stalde alles uit en schrok best wel toen ik de grote hoeveelheid aan babykleding bij elkaar zag liggen. Ik kan niet het excuus gebruiken dan ik nu zwanger ben van een kindje met een ander geslacht als de eerste. Oops! Wat vind jij…ben ik koopziek of valt dit onder de “normale” nesteldrang?

Kidooz & Sproet & Sprout Sample Sale

Kidooz & Sproet & Sprout Sample Sale

Ok, ok…deze baby word (als alles goed gaat) geboren tegen het einde van de zomer en Lola is geboren in de lente, dus qua seizoenen loopt het niet helemaal handig. Bij haar had ik serieus ook maar twee setjes kleding nieuw gekocht en kreeg ik de rest van haar kleding tweedehands. De kleinste maatjes daarvan heb ik onlangs ook weer uitgeleend aan mijn zusje en heeft inmiddels zijn beste tijd wel gehad. Natuurlijk heb ik alles nog en ga ik hiervan zeker nog veel kleertjes gebruiken. Maar toch wilde ik dit keer ook graag zelf nieuwe kleertjes kopen. Sinds ik nu de leuke webshops weet te vinden heb ik daar inmiddels al flink mijn best op gedaan.

Lucky baby!

Lucky baby!

Fijne prijsjes & kleine prijsjes

Ik kwam bij Lola tot de ontdekking dat ik het kopen van leuke hippe kinderkleding toch wel heel erg leuk vond. Inmiddels is het een van mijn hobby’s en kan ik ontzettend blij worden van alle leuke koopjes die ik telkens weer weet te scoren voor dochterlief. Ook alle kleding die ik voor haar zusje heb gekocht komen stuk voor stuk uit (sample) sales met 10 tot 85% korting. Het zijn dus allemaal hele fijne en kleine prijsjes.

Sproet & Sprout, Kidooz, Bobo Choses, Lindex & meer

Sproet & Sprout, Kidooz, Bobo Choses, Lindex & meer

Benieuwd?

Zo scoorde ik vooral heel veel leuks in de Hema outlet hier in de buurt. Alles kostte tussen de €1,- en €5,- per stuk. Ook sloeg ik mijn slag bij Sproet & Sprout, Kidooz, Lindex, H&M en nog een aantal andere toffe webshops. Ben je benieuwd naar meer informatie over een bepaald kledingstuk check dan mijn vorige shoplogs voor meer foto’s en merk en prijsinfo. Of laat een reactie hieronder achter. Let wel, het is (bijna) allemaal sale, dus misschien helaas niet meer te verkrijgen.

Hema

Hema

Kocht jij ook zo veel kleding voor je tweede kindje? Of alleen bij de eerste? Wat denk jij…is dit echt veeeel te veel, of had jij nog veel meer ingeslagen en is dit “normale” nesteldrang?

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Marije 21 juni 2016 at 07:11

  Ik heb ook al heel veel gekocht voor onze baby, dus wat mij betreft is dit normale nesteldrang haha. Een ander zou het misschien overdreven vinden 🙂 Maar ach, zolang jij er maar blij van wordt, toch? Ik vind het ook heerlijk om te shoppen en koop niet alleen nieuwe kleding, maar scoor ook heel veel tweedehands!

  • Janske 21 juni 2016 at 08:05

   Oh dat doe ik inderdaad ook..er is zoveel leuke tweedehands kleding te vinden ?

 • Monique 21 juni 2016 at 08:17

  Haha ik denk dat het gewoon onder de normale gezonde voorpret valt 🙂 Ik heb niet zoveel gekocht als jij maar ben ook nog niet zo ver. Er is gewoon zoveel leuks te koop dat je haast niet anders kan! 😉

  • Janske 21 juni 2016 at 08:29

   En jij mag het hè ?

 • Charlotte 21 juni 2016 at 08:53

  Haha dit is wel heel veel 😉 Maar ik vind het gewoon bij nesteldrang horen hoor! Heerlijk die voorpret!

  • Janske 21 juni 2016 at 14:58

   Hihi. ..ik zie het nu pas allemaal bij elkaar. ..vandaar dat ik nu pas zie hoe veel het is ?

 • Vlijtig Liesje 21 juni 2016 at 10:48

  Ehm, als ik zie wat je allemaal gekocht heb dan ben ik toch bang dat hier sprake is van koopziek zijn. En dat terwijl ik erg geloof in nesteldrang en dit een mooi excuus vind om van alles te kopen : )

  • Janske 21 juni 2016 at 14:58

   Hihi ?

 • MetMirjam 21 juni 2016 at 15:15

  Haha heel herkenbaar! Ik zeg nesteldrang, heus wel! ?

  • Janske 21 juni 2016 at 15:21

   Lol ?

 • Nathalie 21 juni 2016 at 23:45

  Dat is een flinke voorraad, ik gok op van beide iets!
  Heerlijk shoppen voor de baby maar stiekem ook iets te graag 😉

  • Janske 22 juni 2016 at 07:48

   Dat zal het zijn ?

 • Stefanie 23 juni 2016 at 20:37

  Dat zijn veel kleertjes 🙂 Maar zal de nesteldrang wel zijn hoor haha. Ik kocht bij de 2e ook wel nieuwe kleertjes maar niet zoveel 😉 Het zijn trouwens wel leuke kleertjes hoor

  • Janske 23 juni 2016 at 22:00

   Wat ik trouwens vergeten was in er bij te zetten. ..Dit is maat 50 tm 86…dat maakt het iets minder erg toch ?

 • Ilse van Kreanimo 27 juni 2016 at 10:23

  Nestdrang, overduidelijk 😉

  hahaha – héérlijk baby-inkopen

  • Janske 27 juni 2016 at 10:27

   Haha ?