About Me DIY Home Home Sweet Home makeover Mommy Stuff Shopping Uncategorized zwanger

Lola’s grote meisjeskamer – Update!

17 juni 2016
klusserdeklus

klusserdeklus

Een tijdje geleden plaatste ik hier al een artikel met alle inspiratie die ik op Pinterest had verzameld voor Lola’s grote meisjes kamer. Inmiddels zijn we al druk bezig met de laatste klusjes zodat mevrouwtje binnenkort haar intrek kan nemen in haar nieuwe kamer. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen? Neem hier alvast een kijkje!

Begin mei begon ik al met mijn project “Lola’s grote meisjeskamer” met de eerste schilderswerkzaamheden. Ik schilderde o.a. een oude kast die ik van mijn ouders kreeg en nog een paar tweedehands meubeltjes van Lola. Ik koos voor 3 verschillende tinten mint. Achteraf leken ze best veel op elkaar trouwens (zoals je kunt zien hieronder).

Een hele (lange) dag schilderde ik me suf, maar het eindresultaat mocht er wezen. Wat een verschil!

Ik had grootste plannen om na onze vakantie weer volop door te klussen, maar helaas gooide mijn buik roet in het eten. Vanwege mijn gezondheid heb ik daarom de hulptroepen moeten inschakelen om mijn project “Lola’s grote meisjeskamer” verder af te maken. Gelukkig heb ik hele lieve en creatieve ouders die meteen op de stoep stonden om verder te gaan waar ik gebleven was. Samen schilderden ze de laatste meubels en zetten deze in elkaar.

De Ikea heeft ook dit keer weer goede zaken gedaan, want we hebben er al een hele hoop bezoekje gebracht en veel leuks gekocht. Zo ook het toffe Kura bed. Ik ben helemaal fan van dit bed wat je op twee verschillende manieren kunt gebruiken. Nu leggen we het matras onderin en over een paar jaar kunnen we het bed omdraaien zodat het een hoogslaper wordt. Dan kunnen we er een tentje onder maken zodat mevrouwtje een knus leeshoekje heeft óf misschien maken we er wel eens stapelbed van zodat ze samen met haar zusje kan slapen. Ik wil het bed nog verder op pimpen, maar hoe precies dat is nog even een verrassing!

Toffe accessoires

Toffe accessoires

Toen het bed “klaar” was mocht Lola alvast even een kijkje komen nemen en hem uittesten. Ze klom er meteen in en zei “Lola grote bedje slapen?”. Ze wilde er niet meer uit en zelfs bij haar middagdutje wilde ze liever in haar grote bed slapen. Nog heel eventjes geduld meisje, binnenkort is hij helemaal van jou! Fijn dat zij hem in ieder geval leuk vind!

Ook heb ik inmiddels veel leuke accessoires geshopt voor in Lola’s nieuwe kamer zoals mooie opbergmanden en leuke posters. Ik kan niet wachten om het in te richten en daarna te beginnen aan de metamofose van de babykamer. Helaas ben ik afhankelijk van anderen omdat ik zelf niet veel kan doen nu, en mijn nesteldrang vind dit natuurlijk niet zo leuk. Hopelijk kan ik jullie binnenkort een mooi eindresultaat showen wat precies aan mijn wensen voldoet!

Ik kan in iedere geval niet wachten tot het zo ver is!

Ben jij benieuwd naar het eindresultaat? Kon het jou ook niet snel genoeg gaan met het klussen in de kinderkamer?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 17 juni 2016 at 07:17

  Ja dat Kura bed hadden wij ook gekocht als we dus niet die bedbank al hadden.. Wellicht toch ooit nog, want een hoogslaper is wel ERG leuk! Mooie kleurtjes ook..

  • Janske 17 juni 2016 at 13:02

   Logisch! Als je al een bed hebt is het natuurlijk zonde.

 • Monique 18 juni 2016 at 17:02

  Dat ziet er veelbelovend uit! Krijg wel een beetje de zenuwen, want wij hebben nog helemaal niets gedaan aan Lise’s grote meidenkamer…

  • Janske 18 juni 2016 at 17:55

   Je hebt ook nog wel eventjes ? ligt er natuurlijk veel aan hoeveel je moet klussen. Ik heb nu enorme nesteldrang en kan zelf weinig meehelpen. ..dat is natuurlijk niet heel erg handig..Dus ik begrijp je frustratie ?