About Me Baby Adventures Mommy Stuff My Adventures Pictures Uncategorized zwanger

Mijn verrassings babyshower in foto’s

8 juni 2016
welkomst commité

welkomst commité

Afgelopen zondag stapte ik nietsvermoedend in  de auto om op bezoek te gaan bij mijn ouders samen met ons gezinnetje…tenminste…totdat we de straat van mijn ouders inreden. Ineens zag ik een groep mensen staan met allemaal roze ballonnen. Verrassing!!!! We gingen helemaal niet lunchen bij mijn ouders, mijn vriendinnetjes hadden vandaag een babyshower voor mij georganiseerd! Ik was helemaal verbaasd en meteen kwamen de waterlanders!

stop! Verrassing!

stop! Verrassing!

Ik kon het niet geloven toen ik pas na een paar seconden de groep mensen op straat herkende die zo enthousiast naar mij stonden te zwaaien en springen. Meteen namen mijn hormonen het van me over en probeerde ik mij te verschuilen achter het spiegeltje in de auto. Dikke waterlanders, ik was helemaal overrompeld. Wat lief! Ik moest uitstappen en mijn tas pakken en papa en Lola reden weg om op playdate te gaan bij Lola’s vriendje Lars. Ik blijf totaal verbaasd achter bij mijn vriendinnen. “Had je echt niets door?” word er gevraagd. “Nee, echt totaal niet!”antwoord ik totaal verrast met de tranen op mijn wangen.

zoveel lekkers! Hmmm

zoveel lekkers! Hmmm

Tranen van geluk

Wanneer ik binnen kom in mijn ouderlijk huis is de serre mooi roze versierd en staat de tafel vol met lekkers. Dit is geen droom, het is echt mijn babyshower! Wanneer er gevraagd word waar ik wil zitten antwoord ik “ik ga even naar de wc”. Eenmaal daar aangekomen volgen er nog een aantal dikke tranen, puur van geluk. Wat ben ik overdonderd en wat had ik dit totaal niet verwacht. Ik ben pas 6 maanden zwanger, dus had het echt totaal niet aan zien komen! Even mijn gezicht opfrissen en ik ga eens kijken wie er allemaal gekomen zijn. Door mijn tranen heen was dat nog niet helemaal gelukt, haha.

Happy

Happy

kippenhok

kippenhok

Lucky baby

De rest van de middag vult zich met veel te veel heerlijke (vooral roze) hapjes, cadeautjes en gezellige babypraat. Er word veel gelachen en een beetje gehuild (blame the hormones!) en wat is het fijn om samen te zijn met zoveel van mijn lieve vriendinnetjes. Wat heb ik genoten van de gezelligheid en wat ben ik en de baby verwend met ontzettend leuke cadeaus!

hmmmm

hmmmm

Dankjewel lieve Mama, Papa, lief, Guusje, Femke, Manon, Maaike, Kim, Ceetje, Sara voor de geweldig leuke babyshower en natuurlijk ook Nicole, Janneke, Diny, Jill en Kitty ook voor jullie bijdrage! Wat bof ik maar met zo’n fijne vriendinnen en familie! Ik kan niet wachten om onze tweede dochterlief aan jullie voor te stellen en laten knuffelen met al deze lieve tantes! Lucky baby!

Was jij ook zo verrast en verwend tijdens je babyshower?! 

Hieronder nog een paar leuke foto’s van mijn babyshower:

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Stefanie 8 juni 2016 at 17:52

  Het zag er gezellig uit, leuk hoor! Ik ben ook 2x verrast met een babyshower, super leuk was dat!

  • Janske 8 juni 2016 at 18:32

   Ja zo ontzettend lief!

 • Charlotte 8 juni 2016 at 19:46

  Super lief! En zo’n babynest lijkt me echt heel fijn!

  • Janske 8 juni 2016 at 20:06

   Ja, die stond bovenaan mijn wensenlijstje

 • Birgit 8 juni 2016 at 22:18

  Wat geweldig! Super dat je vriendinnen en je man dit zo hebben geregeld! Het ziet er super gezellig uit.

  • Janske 8 juni 2016 at 22:21

   Ja zo lief!

 • Nathalie 9 juni 2016 at 00:11

  O wat leuk. Ik word altijd zo blij van dit soort foto’s! Wat ben je goed verwend!

  • Janske 9 juni 2016 at 10:47

   jaaaa…zo lief!

 • Bregje 9 juni 2016 at 08:26

  Oooh wat lief en leuk! Fijn dat je er zo van genoten hebt!! X

  • Janske 9 juni 2016 at 10:47

   Ik geniet er nu nog van na 🙂

 • Willeke 9 juni 2016 at 10:23

  Wat super leuk zeg!! Ziet er gezellig (en lekker ?) uit!

  • Janske 9 juni 2016 at 10:47

   Dat was het zeker!