About Me Baby Adventures Mommy Stuff Pictures Uncategorized

De 15 leukste kiekjes #10 – mei 2016

1 juni 2016

Mei was een feestelijke maand vol met vakanties en fijne genietmomentjes. Ook van mei heb ik weer de leukste 15 kiekjes uitgekozen voor een vrolijk maandoverzicht. Kijk je mee?

Begin mei gingen we voor de tweede keer een lang weekend naar Brielle waar we veel gewandeld hebben samen. Hier gingen Lola en papa met zijn tweetjes lekker wandelen en kwamen ze onderweg grote molshopen tegen. Die herkende Lola uit haar boek over de mol die een drol op zijn hoofd heeft.

Hallo molletje, ben je thuis?

Hallo molletje, ben je thuis?

Omdat het zo’n lekker weer was gingen we lekker naar het strand waar Lola heerlijk kon spelen in “die grote zandbak”. Het was een geweldige middag. Dat moeten we zeker vaker gaan doen!

spelen op het strand

lekker spelen op het strand

In het winkelcentrum bij ons in de buurt waren pasgeleden een aantal boerderijdieren op visite. Lola en papa gingen er samen een kijkje nemen. Lola mocht zelfs tussen de diertjes lopen. Leuk! De volgende keer dat ik er ging shoppen vroeg ze steeds waar de dieren waren, zo schattig!

diertjes kijken

diertjes kijken

Tijdens de warme zomerdagen in mei zat Lola iedere dag in haar zwembadje. Ze kon zich er uren in vermaken. Zelfs samen met vriendinnetje Sophia kon ze er heerlijk in spelen. Laat die zon maar weer komen!

Lekker spelen

Lekker spelen

Moederdag 2016 was dit jaar perfect. We gingen samen wandelen, dieren kijken, pannenkoeken eten en naar de Ikea. Deze foto laat perfect zien hoe mooi deze dag was!

Moederdag 2016

Moederdag 2016

Met ons gezin gingen we een paar dagen voor Lola’s tweede verjaardag naar “My First Festival” in Tivoli Vredenburg. Een dag vol optredens van onder andere Dirk Scheele en Jungle By Night. Ondanks dat Lola één van de jongste bezoekers was vond ze het geweldig. Ik vond het best bijzonder omdat papa en mama beiden zo dol zijn op festivals en we nu met dochterlief voor het eerst echt samen naar een festival gingen.

Lola's First Festival

Lola’s First Festival

Ook gingen we een heerlijk weekje weg met vrienden en vierden we Lola’s tweede verjaardag. Die dag gingen we maar liefst twee keer samen uit eten. Hmmmmm!

verjaardagsdiner

verjaardagsdiner

Lola tapte haar eigen softijsje en toen ze die at kreeg ze telkens een ‘brainfreeze’ wat zorgde voor hilarische kiekjes!

brainfreeze

brainfreeze

Uiteraard werd er tijdens de vakantie uitgebreid gebruik gemaakt van het subtropisch zwembad. Lola vind zwemmen geweldig en vooral met papa samen van de hoge glijbanen afgaan was natuurlijk het allerleukst!

mama kietelen

mama kietelen

Terwijl papa en Lola lol maakten en van de snelle glijbanen afgleden kon mama lekker wat rondzwemmen naar het buitenbad om even af te koelen.

Lol met papa

Lol met papa

Voor haar verjaardag mocht Lola ook trakteren op het kinderdagverblijf. Papa en mama kwamen mee feesten en Lola liet trots zien hoe ze zelf het drinken in kon schenken. Knappe dame!

Trakteren op het kinderdagverblijf

Trakteren op het kinderdagverblijf

Bij Kidooz.nl & Sproetensprout.nl was er een grote sample sale. Ik kocht bij Kidooz.nl deze leuke muts/sjaal met een flinke korting. Hij is voor 2 tot 9 jaar, dus kan ze er nog even mee vooruit.

nieuwe muts/sjaal

nieuwe muts/sjaal

De dag vóór Lola verjaardagsfeestje was ik druk bezig met het bakken van taarten. Lola keek mee vanuit haar stoel terwijl ze lekker appeltjes at. Kijk dat snoetje dan! Zo keek ze telkens als ik de mixer aanzette.

Kijken hoe mama'taartjes bakt

Kijken hoe mama taartjes bakt

De volgende dag was het zo ver…Hieperdepiep hoeraaaa! Lekker taartje (appelcake) eten! Hmmmm!

Hoeraaa! Lola 2 jaar!

Hoeraaa! Lola 2 jaar!

Weer een dag later deden we het nog eens dunnetjes over en hadden we een kleine afterparty. Lola heeft haar verjaardag maar liefst vier keer gevierd, lucky Lola!

Hieperdepiep Hoeraaaa

Hieperdepiep Hoeraaaa

Dit waren de leukste kiekjes van de maand mei alweer. Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier de vorige “leukste kiekjes“.

Hoe was de maand mei voor jou? 

Spread the love

You Might Also Like

  • Femke 2 juni 2016 at 16:54

    Echt zo n leuke foto met dat ijsje dat snoetje ?kom niet meer bij

    • Janske 2 juni 2016 at 16:59

      grappig hè…daar hebben we een hele serie van 😉 Hilarisch!