About Me My Adventures Personal Pictures Uncategorized

PLOG #2 Lola’s tweede verjaardag in foto’s

24 mei 2016

Afgelopen donderdag vierden we Lola’s tweede verjaardag. Omdat we op vakantie waren met vrienden in een bungalowpark in Limburg hebben we een hele fijne dag gehad vol met leuke activiteiten. Van deze bijzondere dag heb ik een mooie plog (fotolog) voor jullie gemaakt met de leukste momenten van deze dag. Kijk je mee?

De ochtend begon meteen goed met liedjes zingen en cadeautjes uitpakken op het grote bed van papa en mama. Daarna wilde mevrouwtje natuurlijk direct haar nieuwe boekjes lezen.

Daarna was het tijd om aan te kleden en naar de kinderboerderij te gaan. Om 9.00 uur was het tijd voor het ontbijt van de dieren en de kindjes kregen allemaal een broodje om te voeren. Dat vond Lola natuurlijk geweldig!

De dieren waren zo lief dat ze ook een “kusje” kregen van Lola en papa.

Na het diertjes voeren was het tijd om zelf te ontbijten en aten we samen van het heerlijke ontbijtbuffet in een van de restaurants op het park. Hmmmm! We genoten van een heerlijk stevig ontbijt met allerlei lekkers!

samen ontbijten in het restaurant

samen ontbijten in het restaurant

Toen ook onze buikjes gevuld waren was het tijd om het tropisch zwemparadijs uit te gaan testen. Wat een geweldig zwembad voor jonge gezinnen! Aan alles was gedacht. Zelfs kleine babybadjes waren aanwezig bij het pierenbadje. Lola vond het allemaal even leuk en zelfs de spannende glijbanen werden door Lola en papa zonder enige angst getrotseerd. Met een brede glimlach kwamen ze telkens weer naar beneden.

Na deze drukke ochtend waren we allemaal lekker moe en was het tijd om in ons huisje even een boterhammetje te eten. De avond ervoor had ik het huisje versierd met slingers en ballonnen, gezellig!

Bij het middagdutje had ik een leuke verrassing voor Lola. Een matching pyjama voor Lola én meneer konijn! Deze zat bij de pyjama die ik vorige week kocht voor haar. Wat een leuke verrassing! Lola was er helemaal blij mee!

Het dutje duurde niet heel erg lang, want er moest tenslotte gefeest worden! Samen met onze vrienden (waar we mee op vakantie waren) vierden we in hun huisje naast ons een klein feestje. Ook zij hadden hun huisje speciaal voor Lola mooi versierd. Wat lief! Lola mocht twee kaarsjes uitblazen en samen met haar vriendje Lars cadeautjes uitpakken. Ze kreeg een hele mooie speeltent cadeau. Ondertussen aten we lekkere muffins terwijl de kindjes én beide papa’s meteen samen in het tentje gingen spelen.

In de avond aten we als afsluiter samen in het buffetrestaurant en genoten we weer van al het lekkers. Lola vond vooral haar ijsje erg lekker (en koouuud!). We hebben ontzettend gelachen om haar “brainfreeze” gezichtsuitdrukkingen. Ze is duidelijk nog niet gewend hóe koud ijsjes zijn, haha.

Zoals je kunt zien heeft dochterlief een geweldige verjaardag gehad. Lekker simpel, maar zo ontzettend ontspannen en gezellig! Kortom een heerlijke dag! We hebben allemaal ontzettend genoten en aan het eind van de dag kregen we een dikke knuffel van onze peuter met de lieve woorden “hou van jou!”. Een perfecte afsluiting van een bijzonder mooie verjaardag!

Genoten van deze vrolijke verjaardags plog? Bekijk hier ook de plog met de leukste foto’s van Lola eerste verjaardag!

Spread the love

You Might Also Like

 • Wilmaaa 24 mei 2016 at 08:02

  Van harte gefeliciteerd! Ze had zo te zien een hele leuke dag 🙂

  • Janske 24 mei 2016 at 09:26

   Ja, zo simpel allemaal, maar we hebben allemaal ontzettend genoten!

 • Willeke 24 mei 2016 at 08:10

  Wat hebben jullie een fijne dag gehad!! Leuk die foto’s ?

  • Janske 24 mei 2016 at 09:26

   het was super!

 • Charlotte 24 mei 2016 at 08:49

  Ziet eruit als een heerlijke dag! Die pyjama’s zijn echt te schattig!

  • Janske 24 mei 2016 at 09:26

   Leuk zijn ze hè! 🙂

 • Stefanie 24 mei 2016 at 09:45

  Leuke foto’s! Het ziet er ook uit als een gezellige dag!

  • Janske 24 mei 2016 at 10:26

   dat was het zeker 🙂

 • MetMirjam 24 mei 2016 at 12:59

  Dat ziet er uit als een heerlijke dag! Echt genieten.
  Ik heb n.a.v. jouw foto op Instagram ook nog even bij de HEMA gekeken voor die pyama, maar ik kon ze helaas niet vinden 🙁

  • Janske 24 mei 2016 at 13:36

   ze zijn in de sale geloof ik, dan moet je in de winkel tussen de “hemarkt” kijken én ze zijn te koop in de Hema outlets.

 • Vlijtig Liesje 24 mei 2016 at 13:29

  Dat was een mooie dag zo te zien!

  • Janske 24 mei 2016 at 13:36

   absoluut! 🙂

 • Cindy - levenalsmama.nl 26 mei 2016 at 14:24

  Volgens mij heeft ze een heerlijke dag gehad, leuk om te zien!

  • Janske 26 mei 2016 at 14:50

   Jazeker! Dankjewel 🙂

 • Roxanne 4 juni 2016 at 21:38

  Ziet er uit als een geweldig leuke verjaardag!

  • Janske 5 juni 2016 at 09:47

   Dankjewel ?