Baby Adventures I Love Mommy Stuff Review Shopping Uncategorized zwanger

Hello little One Kraambox – Review

8 mei 2016
een feestje in een box!

een feestje in een box!

Ben je op zoek naar een uniek kraamcadeau voor jezelf of voor een vriendin die net bevallen is? Wil je iets geven wat ook voor jou een verrassing is en uit meerdere leuke goodies voor moeder en kind bestaat? Dan heb ik hier het ideale cadeau, namelijk de Hello Little One Kraambox. Een box met daarin de allerleukste & bijzondere goodies voor moeder en kind! Ik ontving deze kraambox vol cadeautjes op Moederdag van vriendlief. Benieuwd wat er deze keer in zat? Lees snel verder!

Hoe werkt het?

Bianca en Joyce zijn de bedenkers van HelloLittleOne.nl. Deze twee vriendinnen en tevens ook mama’s lanceerden in 2013 Goodie Goodness. Bij Goodie Goodness ontvangen abonnees maandelijks een verrassingsbox met een aantal items van opkomende ontwerpers en creatieven. Bij Hello Little One zijn deze boxen speciaal gericht op de zwangere vrouw, en het eerste jaar van je kindje ‘de little one’. Op dit moment kun je drie soorten boxen bestellen. De ‘zwanger box, de ‘kraambox’ en de ‘3 maanden box’.

Iedere maand een nieuwe box

In de loop van 2016 kun je zelfs ook een abonnement afsluiten en ontvang je iedere maand een nieuwe box die past bij de leeftijd van je baby (0-12 maanden). Je kunt er dus zelf voor kiezen welke box je wilt. Vooraf weet je niet wat er in zit. Je kunt wel het geslacht van de baby aangeven of juist ‘geslacht onbekend’ zodat het voor beiden kan. Super handig, zodat je niet per ongeluk roze goodies krijgt voor een jongetje.

Mooi verpakt

Mooi verpakt

Een feest in een box!

Omdat ik al een tijdje heeeeel erg benieuwd was naar deze vrolijke verrassingsboxen van Hello Little One wilde ik mijzelf ook eens verrassen. En wat is nou een betere reden om cadeautjes te vragen voor jezelf dan Moederdag? Ik trok mijn stoute schoenen aan en vroeg vriendlief of hij er eentje voor mij wilde bestellen als Moederdag cadeau. Hij vond het een goed idee en ik was helemaal blij! Ik kon niet wachten tot Moederdag!

Toen mocht ik een box uit kiezen. Dat was nog even lastig, maar ik las al snel dat de ‘zwanger box’ leuker is wanneer je pas net zwanger was. Aangezien ik al over de helft van mijn zwangerschap ben heb ik gekozen voor de ‘Kraambox’.

Eindelijk is het Moederdag. Na mijn heerlijke ontbijt op bed en knutselcadeau van dochterlief mocht ik eindelijk mijn Kraambox openen. Spannend!

De inhoud

Na het openen van de box zag ik direct het vrolijke stippenpapier en kwam er een feestje aan mooi ingepakte cadeautjes mij tegemoet. Wat hou ik van mooi ingepakte cadeautjes! Na het uitpakken samen met een nieuwsgierige dochterlief was ik erg blij met de inhoud.

allemaal leuke goodies!

allemaal leuke goodies!

Wat zat er allemaal in mijn Kraambox:

 • spuugdoekje van Imps & Elfs
 • Naïf Baby Travelkit met daarin ‘nurturing cream’, ‘cleansing wash gel’, ‘softening body lotion’ en ‘noursering shampoo’
 • bijtring met zwart/wit driehoekjes van Echt Ilona
 • wolkjes speeldoekje met flapjes
 • ‘Hello Little One’ houtenbanner van Lotjedotje
 • kaart met kralenhanger “Wil je even aankloppen alsjeblieft? ssssshhhh… ik slaap” van 4 Natural Kids
 • flyers voor Mom in Balance (gratis proefles)
De inhoud

De inhoud

Wat een leuke goodies! Ik (en de baby waarschijnlijk ook) zijn er ontzettend blij mee! Wat een leuke spulletjes allemaal! Woohoooo! Ik ga in de toekomst zeker nog eens zo’n toffe box bestellen. De inhoud veranderd trouwens steeds, dus het is niet zo dat je precies dezelfde inhoud ontvangt zoals je hierboven ziet staan. Hoe leuk is het ook om deze box bijvoorbeeld tijdens een babyshower cadeau te geven aan de aanstaande mama. Een grote verrassing tijdens het uitpakken voor jezelf en voor de mama. Leuk toch?!

Had jij al eens van de ‘Hello Little One’ boxen gehoord? Zou je er zelf ook een bestellen?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Laura 8 mei 2016 at 16:26

  Leuk! Ik heb er nog niet van gehoord. Het zou ook echt aan de prijs liggen of ik er eentje zou bestellen.

  • Janske 8 mei 2016 at 20:47

   ze kosten €29,95 + €4,95 verzendkosten. Niet super goedkoop, maar als je alles los koopt ben je meer kwijt. Ik vind het zeker de moeite waard.

 • Nicole 10 mei 2016 at 07:23

  Nee kende het nog niet. Ben wel benieuwd naar de prijs.. Oh wacht die zie ik hieronder. Nee dan zou ik het niet snel kopen denk ik..

  • Janske 10 mei 2016 at 09:40

   het is niet goedkoop inderdaad…maar als ik de goodies los bestel bij de verschillende webshops kom ik stukken duurder uit. Alleen het Naïf pakketje kost al 14,95 (excl. verzendkosten).

 • Cindy - levenalsmama.nl 10 mei 2016 at 20:40

  Wat een leuk pakket, ik kende het nog niet maar het ziet er inderdaad leuk uit om bijv. iemand cadeau te geven!

  • Janske 11 mei 2016 at 14:23

   Gaaf hè!