Baby Adventures Mommy Stuff Review Shopping Uncategorized zwanger

Review – wat zit er in de gratis zwangerschapsboxen?

4 mei 2016

Hoera! Je bent zwanger! Wat leuk! Speciaal voor je zwangerschap kun je allerlei leuke zwangerschapsboxen ophalen bij verschillende winkels vol met leuke en nuttige goodies voor jezelf en voor de baby. De afgelopen weken heb ik zelf al een aantal van deze gratis boxen verzameld. Ben je benieuwd wat er tegenwoordig allemaal in zit? Lees dan snel verder!

De Blije Doos

Via Wij.nl kun je bij de Prenatal bij jou in de buurt ‘de blije doos’ ophalen. Het is inderdaad een doos vol met inhoud waar je blij van word! In de doos zitten onder andere; Pampers maat 1, een Avent flesje, een Bibi speen, tandenborstel, sokjes, tijdschriften, alcohol vrij bier en allerlei handige flyers en kortingsbonnen voor moeder en kind. Een zwangerschapsbox vol met toffe producten die je goed kunt gebruiken als je baby is geboren!

Inhoud van De Blije doos

Inhoud van De Blije doos

BabyDump

Ook bij de BabyDump kun je een leuke zwangerschapsbox ophalen met allerlei handige cadeautjes. Zoals je hieronder ziet zit er in de box een knuffelzeehond, een spuugdoekje, romper, t-shirt “baby on board’ voor in de auto, handige bekertjes en opbergbakjes en lepels. Een pakket waar je veel plezier van kunt hebben. Vooral de lepels, en bakjes heb ik veel gebruikt na mijn eerste zwangerschap. Deze box is zeker de moeite waard om even langs de BabyDump te gaan!

Inhoud BabyDump box

Inhoud BabyDump box

Ouders van Nu zwangerbox

Via Ouders van Nu kun je ook een toffe zwanger box bestellen. Deze kun je daarna afhalen bij de dichtsbijzijnde Etos. In de box zitten een Difrax speen, een romper, mama buikbalsem, Jills 0%, veel toffe tijdschriften en veel handige flyers en kortingsbonnen. Ook deze box is een fijne aanvulling voor je zwangerschap/baby uitzet! Zeker bestellen dus!

Inhoud Ouders van Nu Zwanger Box

Kruidvat Baby & Mama tas

Wanneer je een voordeelkaart hebt bij het Kruidvat kun je een Baby & Mama tas bestellen via de website. In de winkel verzamel je zelf de inhoud van de tas; Kruidvat Newborn luiers (20 stuks), een Kruidvat koelbijtring en Kruidvat Baby Schuimbad. Een (Vrolijke en handige) tas met hele handige eigen merk producten. Zeker de moeite waard!

Inhoud Kruidvat Baby & Mama tas

Inhoud Kruidvat Baby & Mama tas

Jumbo Hallo Mama Cadeaupakket

Via Why’s Online kun je het Hallo Mama Cadeaupakket bij de Jumbo bestellen. Toen ik vol enthousiasme pasgeleden mijn “pakket” ging ophalen kreeg ik alleen maar een zwangerschapsagenda cadeau. Ok dan. Dit noem ik geen pakket, maar goed. Een flinke tegenvaller dus en daarom (naar mijn mening) niet de moeite waard om op te halen. Bummer!

Inhoud Hallo Mama cadeaupakket

Inhoud Hallo Mama cadeaupakket

Bovenal zijn de meeste boxen ontzettend leuk om te halen tijdens je zwangerschap! Er zitten veel handige en leuke producten in die je helemaal gratis krijgt. Wie wil dat nou niet!?

Wat vind jij van de zwangerschapsboxen? Haal jij ze ook tijdens je zwangerschap? 

Ook leuk & nuttig om te lezen: (klik op foto)

 

 

 

 

 

 

 

 

De tofste kraamcadeaus – kies ze zelf uit!

Hello Little One Kraambox

Spread the love

You Might Also Like

  • Charlotte 4 mei 2016 at 15:06

    Ik geloof dat ik die van de Baby dump het meest praktisch vond.

    • Janske 4 mei 2016 at 15:25

      Die is inderdaad er nuttig! Ik gebruik de lepels nu nog steeds en heb er zelfs extra bijgekocht 🙂