About Me Baby Adventures Mommy Stuff My Adventures Personal Pictures Uncategorized zwanger

De 15 leukste kiekjes #9 – april 2016

30 april 2016

Het is weer zo ver, tijd voor de leukste kiekjes van de afgelopen maand! April was een maand vol ups en downs. De maand waarin we maar liefst 2 keer een heerlijk spontaan weekendje weg gingen in eigen land. Waarin ik maar liefst 3x de 20 weken echo moest maken voordat ons tweede wondertje goed gekeurd kon worden en de maand waarin we te horen kregen of Lola een broertje of een zusje krijgt.

Ook deze maand koos ik 15 van de leukste kiekjes uit om hier met jullie te delen. Kijk je mee?

Op vakantie in Brielle leerde Lola een nieuw vriendje kennen bij de Albert Heijn. Na een spannende eerste kennismaking is de vonk toch overgeslagen. En hoe! Zoenkontje!

Lola's nieuwe vriendje, de hamster!

Lola’s nieuwe vriendje, de hamster!

Lola mocht voor het eerst zelf winkelen met haar eigen wagentje. En leuk dat ze het vond! Zo schattig! Vol trots liep ze de hele winkel door.

zelf shoppen

zelf shoppen

Lola is bijna twee en dat is soms echt te merken. Lekker pittig en een eigen willetje. Af en toe even huilen om niets en daarna even lekker knuffelen met mama komt hier steeds vaker voor. Ach, het is een fase, toch?!

mama knuffelen na een dikke traan

mama knuffelen na een dikke traan

Met papa op het springkussen, woooohooooo! Wat een lol hebben die twee samen! Het liefst hadden we er zelf eentje in onze achtertuin!

jump jump

jump jump

Oppascentrale Lola is vanaf nu geopend. Sinds Lola weet dat ze grote zus word, is ze steeds meer met haar poppen aan het spelen. Hier pakte ze de stoel er bij om rustig te kijken hoe haar poppen een middagdutje deden. Die zowaar één hele minuut duurde. haha.

oppascentrale Lola

Oppascentrale Lola

Op een heerlijk zonnige middag mocht Lola met haar stoepkrijt de hele tuin vol krijten. Dat hebben we geweten! Samen met buurmeisje Jaidy en daarna met papa leek de tuin daarna op een heuse kinderspeelplaats. Helemaal trots poseert ze hier met haar kunstwerkjes. Kleine Picasso!

Kijk eens mama!

Kijk eens mama!

Van mijn moeder kreeg ik een stapel oude sjaaltjes die ik en mijn zusje vroeger droegen. Ik knoopte er Lola eentje op haar bolletje en het stond haar erg leuk (al zeg ik het zelf). Hier kijkt ze nieuwsgierig naar nichtje Juno.

nieuwsgierig dametje

nieuwsgierig dametje

Als familie-uitje gingen we in april samen naar Mondo Verde. Naast de vele bijzondere tuinen en dieren was er ook een plek met heeeel veel kabouters. Lola vond ze ook er interessant zoals je kunt zien.

hallo kaboutertjes

hallo kaboutertjes

Papa en Lola zijn dol op verstoppertje spelen. Hier had papa een wel hele goede verstopplek, kun jij hem vinden? Haha.

waar is papa nou?

waar is papa nou?

In een strandtent na haar eerste dagje strand. Mevrouwtje was ontzettend aan het uitdagen, maar na wat kietelen kreeg ik deze vrolijke foto te pakken. Absoluut het mooiste plaatje van de hele maand. Ondeugend mopje!

Lachebekkie

Lachebekkie

De eerste keer op het strand was toch wel heel erg bijzonder. Vooral die hele grote zandbak was reuze interessant!

eerste keer naar het strand

eerste keer naar het strand

Tja, en dan moet je jaloers toekijken…papa heeft nu twee liefdes in zijn leven…binnenkort moet ik het opnemen tegen twee dames!

kusjes geven aan papa

kusjes geven aan papa

Na een lange nacht kwam Lola in de ochtend lekker nog even bij mij in bed knuffelen. Heerlijk was dat. Even samen rustig wakker worden. Helaas is deze foto met mijn telefoon gemaakt, maar hij blijft toch leuk.

samen wakker worden

samen wakker worden

Speciaal voor Lola’s tweede verjaardagsfeestje maakten we weer leuke uitnodigingen. Dit is een van de leukste foto’s die we maakten tijdens haar tweede cakesmash.

Lola 2 jaar fotoshoot

Lola 2 jaar fotoshoot

Last but not least, deze grappige foto. Kiekeboe!

kiekeboeee

kiekeboeee

 

Dat waren de leukste kiekjes van de maand april. Wil je dagelijks leuke kiekjes voorbij zien komen, volg mij dan via mijn Instagram.

Bekijk hier de vorige “leukste kiekjes“.

Hoe was de maand april voor jou? 

Spread the love

You Might Also Like

  • Nicole 1 mei 2016 at 14:56

    Weer prachtige plaatjes! Ik moet ook meer met m’n camera schieten doe t nu telkens met de telefoon en dat is nooit zo mooi.

    • Janske 1 mei 2016 at 17:13

      Dat is inderdaad zonde. Ik kan ze gelukkig met wifi meteen op mijn telefoon zetten. ..dat maakt het wel en stuk makkelijker!