Baby Adventures DIY makeover Mommy Stuff My Adventures Pictures Uncategorized zwanger

Lola’s grote meisjes kamer Pinterest inspiratie

31 maart 2016

Binnenkort wordt Lola grote zus en daarom krijgt ze voor die tijd een echte ‘grote meisjes kamer’ zodat haar broertje of zusje in haar oude babykamer kan gaan slapen. Al maanden ben ik op Pinterest inspiratie en ideetjes aan het verzamelen voor de perfecte kamer voor dochterlief. Toen ik haar babykamer wilde inrichten werd hij uiteindelijk het tegenovergestelde van wat ik in gedachten had. ik vond het toen zo ontzettend lastig! Nu wil ik het beter aanpakken en het echt zo maken zoals ik dat graag wil.

Zo hou ik van de mooie zachte mintkleur met afwisseling van andere kleuren en zwart/wit prints. In gedachten heb ik de kamer al helemaal ingericht, maar nu dus de daadwerkelijke uitvoering nog. Binnenkort maar eens behangetjes gaan uitzoeken en een groot bed voor mevrouwtje shoppen. Ik kan niet wachten tot Lola eindelijk in haar nieuwe kamer mag slapen! Ben je benieuwd naar mijn inspiratie foto’s op mijn Pinterest Board?

Bekijk hier al vast wat leuke foto’s die ik wil gebruiken ter inspiratie van Lola’s grote meisjes kamer:

Ik wil een tipi!

Ik wil een tipi!

gepimpte kast

gepimpte kast

Lego boxen en Lapin lamp - check!

Lego boxen en Lapin lamp – check!

Hoe cool is dit bed!?

Hoe cool is dit bed!?

gezellige accessoires

gezellige accessoires

Eef Lillemor behang

Eef Lillemor behang

Deze dressoir komt er waarschijnlijk in

Deze dressoir komt er waarschijnlijk in

 

Ik ben benieuwd of het eindresultaat een beetje gaat lijken op bovenstaande inspiratiefoto’s. Uiteraard zal ik daarvan ook de foto’s plaatsen zodra alles af is. Bekijk hier de foto’s van Lola’s babykamer.

Wat vind je van deze stijl? Zou jij je kinderkamer ook zo willen inrichten? Wat is jouw favoriete stijl?

Spread the love

You Might Also Like

 • Janske 31 maart 2016 at 07:50

  Ja leuk hè! Hier ook…en de stof of al. ..nu nog in elkaar zetten ?

 • Nicole 31 maart 2016 at 07:13

  Die eerste twee foto’s.. Ja dat is iets wat ik ook wel zou willen!! Vooral die kast, wauw. Wij hebben nu al dat kleurtje op 1 van de muren in de babykamer.. Stiekem wil ik ook zwanger worden zodat we de andere kamer echt kunnen omtoveren tot kinderkamer voor Fay ?

  • Janske 31 maart 2016 at 07:50

   Hihi..erg hè.. heel herkenbaar ?

 • Tineke 31 maart 2016 at 15:29

  Hele mooie inspiratie, ik ben dol op Pinterest! Wat heb je trouwens een leuke blog, ik ben je meteen via bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn nieuwe blog.
  Liefs

  • Janske 31 maart 2016 at 16:39

   Dankjewel, wat lief! Ik zal eens kijken 🙂