DIY Mommy Stuff Pictures Recept Uncategorized

Negen tips voor de perfecte Paasbrunch

26 maart 2016
Morgen is het Pasen. Voor veel mensen heeft dit weekend gewoon een extra vrije dag of betekend het fijn samen zijn met familie of rondstruinen op een meubelboulevard. Net als vorig jaar vieren wij Pasen ook dit keer thuis met familie tijdens een uitgebreide brunch. Dat vind ik zo gezellig! Iedereen weer eens goed verwennen met heerlijk eten en lekker veel (chocolade) eieren. Maar wat heb je allemaal nodig voor zo’n Paasbrunch? Ga jij ook een brunch organiseren en zoek je nog inspiratie of tips? Lees dan snel verder!
 1. Een vrolijke Paasoutfit.

  Je wilt er natuurlijk wel op je paasbest uitzien! Iets geels of met konijntjes is altijd goed! Of ga verkleed als Paashaasje!

2. Een goede voorbereiding is het halve werk

Dat geeft rust en mocht je iets vergeten zijn dan heb je nog tijd om voor de (aangepaste) sluitingstijden van je supermarkt die eieren nog vlug te halen. Albert Heijn is bijvoorbeeld ideaal voor de Paasdagen, lekker makkelijk!

Boodschappen

Boodschappen

3. Leef je uit met decoratie

Versier je woonkamer in de lente en paassferen, dat maakt het extra feestelijk en super gezellig! Wordbanners, pompons, paastakken, paashasen, maak er iets leuks van!

4. Dek de tafel al een dag eerder

Het kan maar vast gebeurd zijn toch! Dan zie je meteen of je genoeg bestek en serviesgoed hebt en bespaar je tijd uit op Paasochtend.

Lola zit er al klaar voor

Lola zit er al klaar voor

5. Verf zelf de eieren in vrolijke kleurtjes

Een leuke activiteit samen met je kind(eren) wat je het beste vooraf al kunt doen.

6. Zorg voor voldoende (chocolade) eieren in huis

Die kun je nooit genoeg hebben met Pasen geloof ik…hmmmm! Ook leuk om ze te verstoppen en zeggen dat je er één meer hebt verstopt dan je in werkelijkheid hebt gedaan…dat wordt eindeloos zoeken 😉

IMG_20150405_223626

deze haas was het haasje 😉

7. Maak gezonde sapjes voor je visite

Naast al die lekkernijen en chocolade is zo’n verse vitaminebom zeker niet verkeerd. Je vindt het recept van dit heerlijke regenboogdrankje op ChicksLoveFood.nl.

8. Zorg voor eten in overvloed

Verse broodjes, croissantjes, genoeg eieren voor een hele maand en ga zo maar door. Niemand gaat vandaag met een knorrende maag naar huis!

9. Een goed gezelschap

Nodig de mensen uit die je lief hebt. Even fijn samen zijn, genieten van elkaar. Wat wil je nog meer.

 

Zoals je kunt zien kun je met deze 9 tips zonder stress een geweldige Paasbrunch organiseren. Ga jij ook zo’n gezellige Paasbrunch tegemoet dit weekend?

Graag wens ik jou en je familie alvast een hele fijne Pasen toe!

Vrolijk Pasen!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Femke 26 maart 2016 at 11:04

  Ooh de tekst lente kriebels voor word banner is leuk! Die ga ik onthouden ?

  • Janske 26 maart 2016 at 14:14

   Die is leuk hè!

 • Jootje 26 maart 2016 at 20:55

  Geweldige blog!
  En wat ben jij goed in decoreren. Knap hoor 🙂

  • Janske 26 maart 2016 at 21:04

   Awww dankjewel moppie!?

 • Nicole 27 maart 2016 at 07:45

  Haha die foto van de chocoladehaas met Sophie de giraf erboven.. Om te gieren! Wij gaan vandaag naar mijn ouders om te brunchen. Niet met een lange eettafel aangezien dat echt niet past maar gewoon gezellig in de woonkamer samen! Volgend jaar organiseer ik er wellicht wel eentje..

  • Janske 27 maart 2016 at 08:38

   Arme paashaas. .hihi veel plezier vandaag!