About Me Lola Loves My Adventures Personal Tag Uncategorized

Tag: Mijn kind houdt van …

3 maart 2016

Ik vond het wel weer eens tijd voor een leuke Tag. Deze vond ik op de blog van Gwen die bedacht was door Betty. Hij gaat over de dingen waar mijn kind van houdt. Welk eten en drinken is hier favoriet en welke mensen en dieren vindt ze het leukst.

 • Eten

Lola houdt erg van fruit, bananen, appels, peren. Ook lust ze graag pannenkoeken, bananenpannenkoekjes, Griekse yoghurt en macaroni.

Cheesseeee

Cheesseeee lekker eteb

 • Drinken

Het liefst drinkt ze melk, daarnaast veel water en ook vers geperste jus vind ze heerlijk. Als het lukt, drinkt ze haar glas altijd zo snel mogelijk leeg.

 • Speelgoed

Ohhh, als ik echt maar één ding mag kiezen dan zijn het haar boekjes. Lola wil het liefst haar dag beginnen met boekjes lezen, om vervolgens de hele dag door te lezen en ’s avonds voor het naar bed gaan sluit ze haar dag af met een paar boekjes. Een echte boekenwurm dus. Voor de rest wisselt ze vrij veel af met haar speelgoed. Haar fiets wordt dagelijks gebruik en ook de pop is tegenwoordig erg populair.

Gonnie en haar vriendjes lezen

Gonnie en haar vriendjes lezen

 • Televisieprogramma

Bumba! Bumba is toch wel haar grootste favoriet, alhoewel ze Bobo ook erg leuk vindt. Verder heeft ze nog niet echt favorieten. Ze kijkt niet zo heel veel tv.

 • Muziek

Lola vraagt regelmatig of de radio aan mag en we dansen best vaak samen op de muziek. Soms zetten we voor haar kinderradio aan of draaien we Monique Smit of Dirk Scheele, maar echt favoriete muziek heeft ze nog niet. Ze danst overal op mee.

Lola 20 maanden

Lola houdt ook van Adele

 • Dieren

Lola is dol op allerlei soorten dieren, naast mama was haar eerste woordje “kikker”. Ze is (denk ik) het grootst “fan” van konijnen omdat haar favoriete knuffel een konijn is. Maar volgens mij vindt ze heel veel dieren leuk.

 • Mensen

Mama natuurlijk! Nee hoor, papa is hier ook grote favoriet. Ik weet niet wie ze leuker vindt. Om mee gek te doen waarschijnlijk papa en om bij te knuffelen en uit te huilen mama. Ook opa en de oma’s en vriendje Lars zijn erg populair.

Lola's kleding

Lola’s kleding

 • Kleding

Lola heeft nog geen favoriete kledingstukken (gelukkig) en daarom mag ik mij dagelijks uitleven in haar kledingkast! Yes!

Leuke Tag hè?! Wat zijn de favorieten van jouw kind(eren)?
Spread the love

You Might Also Like

 • Farah 3 maart 2016 at 20:15

  Wat een vrolijke meid, en wat een gave outfitjes!

  • Janske 3 maart 2016 at 21:38

   Dankjewel! xxx