Baby Adventures Mommy Stuff Review Shopping Uncategorized

Hippe Hotspot #1 – Daily in Sissy-Boy in Eindhoven

11 februari 2016
Daily

Daily

Wanneer je op je vrije dag lekker gaat shoppen met je kids is het heerlijk om tussendoor ergens te gaan lunchen. Even bijkomen, je kids eten geven en een verschoningsmomentje inplannen. Het leukst is dat natuurlijk wanneer je kids zich ook prima kunnen vermaken op die locatie en het ook nog eens op de route ligt. In het centrum van Eindhoven gelegen in de bijzondere “Blob” is de “Daily”, een lunchroom ín de winkel van Sissy-Boy! Ik heb samen met mijn gezin getest of deze hotspot echt zo leuk is met kids én of het eten er lekker is!
speelhuisje

speelhuisje

Speciaal voor de website Mamyloe ga ik als “local” samen met andere ouders op zoek naar de leukste hotspots in Eindhoven en omgeving om met je gezin naar toe te gaan. Denk aan leuke uitjes, restaurants, winkels etc. Ik nam mijn gezin mee naar lunchroom Daily in de Sissy-Boy winkel.

tekentafel

tekentafel

De Blob

Wanneer je op het 18 September Plein midden in het centrum van Eindhoven staat en je draait een rondje, dan is het meest bijzondere gebouw wat je ziet staan “De Blob”. In dit bijzondere gebouw zit sinds juli 2014 een winkel van Sissy-Boy (één van mijn favoriete winkels) gevestigd, een hippe winkel met dames, heren en kinderkleding. Ook verkopen ze een zeer sfeervolle “Homeland” lijn met allerlei mooie hebbedingetjes voor in huis en het leukste kinderspeelgoed. De kinderkledingcollectie bestaat onder andere uit merken als Tumble and Dry, Mini Rodini & Soft Gallery. Hippe merken dus.

Lola op de bank

Lola op de bank

Bovenin de winkel vindt je de kinderafdeling met kleding en speelgoed en alle keukenaccessoires zoals mooie serviezen. Ook is er een toilet met verschoningsmatje aanwezig en een super tof speelhuis voor de kids. Daarnaast staat een grote tafel met een mega kleurplaat en heel veel kleurtjes. Genoeg ruimte voor de kids om lekker te spelen wanneer mama aan het shoppen is.

Daily 

Op diezelfde verdieping vindt je ook de Daily in de hoge open lichte ruimte, die vooral rust uitstraalt. De lichtgekleurde meubels en de hoge ramen geven de ruimte een open gevoel. De meubeltjes zijn comfortabel en ook nog eens te koop in de winkel. Aan het hoge plafond hangen bijzondere witte lampen in allerlei verschillende vormen.

lekker hoor die smoothie

lekker hoor die smoothie

De kaart is bijzonder uitgebreid. Zo kun je kiezen tussen heerlijke verse taartjes (die in de vitrine meteen je laten watertanden), vers gebakken boterhammen met allerlei soorten beleg, verse salades, en frisse smoothies. Je kunt er zelfs een high-tea bestellen of een lunch-trio met daarin een soepje, mini quiche en salade voor slechts €8,50. Ook kun je er ontbijten. Genoeg keuze dus! Voor de kids hebben ze er een boterham met hartig of zoet beleg.

Hmmmm

Dat was best moeilijk kiezen kan ik je vertellen! Wij bestelden een boterham met jam voor Lola, een smoothie voor mij & Lola en een koffie voor vriendlief. Die gingen alle drie zonder moeite op en alle bordjes die voorbij kwamen zagen er ook allemaal even lekker uit.

hmmm taartjes!

hmmm taartjes!

Conclusie:

Wij gaan hier zeker nog een keer lunchen! Lola vermaakte zich prima op de grote bank die er stond (al ging ze er natuurlijk continu op staan, want dat mag niet). Ook de tekentafel en het speelhuisje vond ze erg interessant terwijl mama even rustig kon shoppen. De combinatie van shoppen en lunchen in één ruimte is ook erg fijn. Dat er een verschoningsruimte is is natuurlijk ook erg fijn en de locatie is top! Een echte aanrader dus!

Overige info van deze hotspot:
Openingstijden

maandag 13:00 – 18:00
dinsdag t/m donderdag 10:00 – 18:00
vrijdag 10:00 – 21:00
zaterdag 10:00 – 18:00
zondag 13:00 – 17:00

Adres

Nieuwe Emmasingel 2
5611 AM Eindhoven

Ben jij al eens gaan lunchen of ontbijten bij de Daily?
Wat vond je er van?

Bekijk hier de kaart:

Spread the love

You Might Also Like

  • Bregje 15 februari 2016 at 23:11

    Ja, superleuk! Ik ben er in september een keer geweest, hele fijne plek!

    • Janske 16 februari 2016 at 09:55

      echt he, ik kan daar echt uren verblijven…en wil het liefst alles kopen!