DIY Mommy Stuff Uncategorized

Stuur een gratis Valentijnskaart!

10 februari 2016
Een gratis kaart sturen naar je grote liefde, vriendinnen of geheime liefde. Hoe leuk is dat?! Bij PostNL hebben ze weer de super leuke actie waarbij je t/m vrijdag 12 februari 17:00 uur gratis een kaartje of brief kunt versturen! Helemaal gratis en voor niets! Je hoeft dus geen postzegel te plakken, maar wat moet je dan wel doen? Lees snel verder!

Speciaal voor Valentijn heeft PostNL weer te toffe actie waarbij je gratis je grote liefde(s) een kaartje kunt sturen. Het enige wat je hoeft te doen is een kusje geven (met lippenstift zodat hij zichtbaar blijft) op de plaats waar je normaal gesproken de postzegel plakt. Easy peasy dus!

post vol liefde

post vol liefde

Een gezellige activiteit

Vorig jaar hadden ze precies dezelfde actie en verraste ik samen met dochterlief zo’n 20 vriendjes en vriendinnetjes, opa en oma’s, juffen en familie met een zelfgemaakte Valentijnskaart. Iedereen reageerde blij verrast en Lola en ik hebben ons goed vermaakt tijdens een middagje knutselen met verf, kaarten en stiften. Een gezellige activiteit voor alle leeftijden op een regenachtige dag zoals vandaag!

Smak!

Dus, waar wacht je nog op?! Pak je felste lippenstift, ga lekker knutselen en verras een ander met een leuke kaart. Zet je naam er onder, verstuur hem anoniem of verstuur hem namens je kinderen. Brieven kun je ook versturen op deze manier.

de post die we vorig jaar verstuurden

de post die we vorig jaar verstuurden

Ik ga alvast inspiratie op doen op mijn Pinterest pagina om wat leuks te verzinnen om te maken. Lekker creabea!

Ga jij ook gratis kaartjes versturen met een kusje er op?

 

 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Marian 10 februari 2016 at 20:54

  Ja leuk he, hier ligt ook al een stapeltje kaarten te wachten om vrijdag op de psot te doen. Onze dochter heeft ook flink zitten kussen. Voor de oma’s en de grote zussen die niet meer thuis wonen

  • Janske 10 februari 2016 at 21:20

   aww, wat lief! Leuk hoor!

 • Roxanne 13 februari 2016 at 00:19

  Ik heb er 3 verstuurd, naar lieve vriendinnen! Die van mijn vriend stop ik gewoon in zijn sokken la zodat hij die zondag vindt voordat hij gaat werken 😉

  • Janske 14 februari 2016 at 10:36

   dat is een leuke verrassing!