About Me I Love Mommy Stuff Personal Shopping Uncategorized

Things I Love #6 – I love sjaals

9 februari 2016
I love sjaals

I love sjaals

Veel vrouwen hebben een verslaving die te maken heeft met fashion. Sommige dames hebben een schoenencollectie waar menig vrouw jaloers op is, de ander heeft een extra kapstok nodig voor al haar jassen. Ik heb ook zo’n soort verslaving, maar dan met sjaals. Ik koop graag kleding online, maar neus altijd even rond bij de accessoires en sjaaltjes.

Misschien komt het wel omdat ik in de “normale” winkels vaak niet kan slagen voor kleding omdat ze simpelweg geen maatje “Janske” hebben. Meestal ga ik daarom alleen even snuffelen op de accessoire-afdeling. En guess what…sjaals passen iedereen! Hoe handig is dat! (of juist niet, als je er eigenlijk al veel te veel van hebt).

Pieces scarve

Pieces scarve

Voor ieder seizoen een sjaaltje

Mijn vriend wordt wel eens gek van al mijn sjaals.”Hoeveel sjaaltjes heb je wel niet!?” zegt hij dan. Sorry schat, maar ik kan er nooit genoeg hebben! Ik ben er gewoon dol op. Voor mijn zijn ze in de lente, zomer en herfst een extra accessoire bij mijn outfit. In de winter draag ik graag comfortabele warme dikke wintersjaals. Op mijn werk zit ik regelmatig in de toch en vind ik het heerlijk om zo’n lekker sjaaltje te dragen.

Pieces cape

Pieces cape

Alle kleuren van de regenboog

Ik heb er daarom een hele boel. Alle kleuren van de regenboog, met en zonder printjes, franjes, kraaltjes. Ik hou er van. Vorig jaar kreeg ik er eentje van het merk Pieces welke ik die hele winter met veel plezier droeg. Inmiddels heb ik er nog twee van hetzelfde merk aangeschaft. Een zwart/witte sjaal en een heerlijke zachte cape. Ik vind hem ook erg fijn om te gebruiken wanneer ik ’s avond lekker op de bank lig. Hij is zo warm en zacht. Die houd je het liefst de hele dag om. Ook de print vind ik erg mooi.

Lekker warm

Lekker warm

Ook voor Lola vind ik het leuk om sjaaltjes te kopen. Zij heeft er gelukkig nog niet zo veel als mama, maar haar kledingcollectie is dan weer stukken groter dan die van mij.

Welke van deze drie sjaals vindt jij het leukste?
Ben jij ook zo dol op sjaaltjes en sjaals? Zie je ze als een noodzakelijk kledingstuk tegen de kou of gebruik je ze net als ik echt om je outfit compleet te maken? Wat is jouw shopverslaving?

Dit is een gesponsord artikel

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Vlijtig Liesje 9 februari 2016 at 11:03

  Ik vind ze eigenlijk geen van drieën mooi. Maar als ik moet kiezen vind ik de laatste het beste.

  • Janske 9 februari 2016 at 11:06

   wat grappig dat onze smaken zo verschillen 😉

 • Mariska 9 februari 2016 at 13:50

  Die Pieces cape vind k zo mooi! Sjaals zijn heerlijk 😀

  • Janske 9 februari 2016 at 13:57

   ik ben er ook erg blij mee, die cape is echt zo zacht!

 • Nathalie 9 februari 2016 at 23:02

  Als ik een keuze uit deze drie zou maken, zou ik voor de bovenste gaan. Zelf ook niet vies van sjaals en omslagdoeken, heerlijk om in weg te kruipen 🙂

  • Janske 9 februari 2016 at 23:11

   Echt hè…heerlijk!

 • Roxanne 11 februari 2016 at 21:05

  Vooral de cape is leuk! Ik heb ook best wel wat sjaaltjes maar oeps, ik draag ze te weinig…. Ik weet ze niet altijd goed te combineren of hoe ik ze moet knopen (of juist niet) om ze leuk te dragen….

  • Janske 11 februari 2016 at 21:15

   Hoe te knopen vind ik zelf ook vaak lastig!