About Me Baby Adventures Discuss Mommy Stuff Uncategorized

Leuke, leerzame en kidsproof spelletjes apps voor kleine kinderen

4 februari 2016

Vandaag vraag ik andere papa’s en mama’s om hulp. Ik heb sinds kort een tablet in huis en wil daar binnenkort graag leuke spelletjes voor Lola op zetten. Spelletjes die leuk en leerzaam zijn en natuurlijk kidsproof. Ik heb er alleen zelf totaal geen kaas van gegeten, dus wie kan dit app-groentje helpen?

Leuk, leerzaam en kidsproof

 • Ken jij spelletjes die leuk, leerzaam en kidsproof zijn?
 • Waar is jouw kindje verzot op en welk spel wordt er bij jou in huis het meest gespeeld?
 • Ik heb een Samsung (Android) tablet, dus de apps moeten te vinden zijn in de Android Store.
 • Welk spel viel er tegen en zou je me juist afraden?
 • Alle tips zijn welkom!
leuk hoor!

leuk hoor!

Uren achter een scherm

En nu we het toch over de tablet hebben. Vanaf welke leeftijd speelde jouw kind(eren) spelletjes op de tablet (of andere gadget)? En hoe lang mag hij of zij er per dag op spelen? Ik ben erg benieuwd hoe andere mama’s daarmee omgaan.

Wordt er bij jouw thuis gespeeld op spelletjes apps? Kun jij me antwoord geven op bovenstaande vragen? 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • iris 4 februari 2016 at 11:43

  Ik weet niet of ze allemaal bij Android te vinden zijn. Maar hier mag ons dametje altijd op de iPad als ik aan het koken ben. Ze is nu 3 en fervent fan van de volgende (leerzame) apps: Woezel en Pip, My Play Home, Zappelin, Nijnte (op school, vliegt), Spelletjes voor peuters, Maya de Bij, Lego Food.

  • Janske 4 februari 2016 at 11:45

   bedankt voor je mooie lijstje. ik ga eens snuffelen!

 • Vlijtig Liesje 5 februari 2016 at 10:38

  Nee, hier geen spelletjes apps. En eerlijk gezegd zou ik er ook niet aan beginnen als ik jou was. Schermpjes worden toch al zoveel gebruikt door kinderen… Ik zou het zo lang mogelijk mijden/uitstellen.

  • Janske 7 februari 2016 at 10:08

   bedankt voor je reactie 🙂

 • Femke 8 februari 2016 at 21:52

  Ik doe alleen gratis app s
  Sinds ik denk 3 weken speelt Lars af en toe op de i pad of kijkt een filmpje
  Hij vindt diverse LEGO Apps leuk
  Woezel en Pip en toca hair salon

  • Janske 9 februari 2016 at 09:19

   thanks voor de tips! Ik ga ff snuffelen!

 • Bianca 9 februari 2016 at 20:21

  Hier is Frozen zwaar favoriet. Vooral Anna en Elsa aankleden vindt ze leuk. Ik test wel altijd of de spelletjes te spelen zijn zonder Wifi. Ik zet nl de Wifi standaard uit aangezien ze anders op internetpagina’s terecht komt door alle reclame die altijd in de gratis apps zitten (of zelfs ongewild dingen aankoopt).

  • Janske 9 februari 2016 at 20:24

   dat is wel slim zeg! Ik geef het hier even door!