Giveaway Uncategorized winactie

En de winnaars zijn…check snel of je hebt gewonnen!

29 januari 2016
in uiterste concentratie een winnaar kiezen

in uiterste concentratie een winnaar kiezen

Zoals beloofd maak ik vandaag de winnaars bekend van de winacties voor de geboortestempel en het verkleedkleding shoptegoed!

Mijn eerste twee gesponsorde winacties zijn een feit. Beide winacties waren een groot succes en velen van jullie hebben meegedaan om kans te maken op die toffe prijzen. Dat is natuurlijk extra leuk, want wat is een winactie nou zonder deelnemers. Dank jullie wel voor jullie enthousiasme en leuke reacties! Het liefst had ik iedereen willen laten winnen, maar helaas kan er maar één (in dit geval twee) de winnaar zijn.

Dit keer was ik niet ziek en wilde ik op een leuke manier de winnaars kiezen samen met Lola. Daarom heb ik er dit keer wel een feestje van gemaakt. De totaal 61 (!) deelnemers kregen ieder een eigen strookje (sommige zelfs meer door extra deelnames) en twee mooie Lego hoofden werden gevuld met briefjes.

Toen ik daarmee klaar was heeft Lola als mijn lieftallige assistent uit ieder hoofd een winnaar gekozen! (Ze is er nu nog steeds mee bezig, volgens mij wil ze later quizmasterassistent worden, haha!)…alle briefjes er in, en er weer uit, en nog een keer en nog een keer…(leuke diy speeltip voor de kleintjes!)

Maar…ik zal jullie niet langer in spanning houden….

And the winner is...

And the winner is…

De winnaar van de geboorte stempel is:

Willeke, jij bent de winnaar van de geboortestempel! Gefeliciteerd! Wat zal je zusje blij zijn!

 

And the winner is...

And the winner is…

De winnaar van de €30,- shoptegoed voor verkleedkleding is:

Ester Depret, jij bent de winnaar van de €30,- shoptegoed! Gefeliciteerd! Succes met kiezen van een leuke outfit voor Jules!

Beide winnaars ontvangen zo snel mogelijk een e-mail met daarin alle info over je gewonnen prijs. Veel plezier er mee en iedereen ontzettend bedankt voor het mee doen!

Ook de beide sponsors van deze te gekke winacties, bedankt voor de toffe prijzen en de fijne samenwerking!

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Willeke 29 januari 2016 at 11:19

  Oh wat super leuk zeg!! ?? daar zal mn zusje inderdaad heeel blij mee zijn!

  • Janske 29 januari 2016 at 11:30

   Gaaf he! Ik heb je e-mailadres doorgestuurd!

 • Ester 29 januari 2016 at 11:34

  JOEPIEEEEE !!!
  Ik ga snel kiezen 😀

  Jules viert op 5/2 carnaval op school. Denk je dat het nog op tijd kan geleverd worden? Ik lees in reviews dat de levertijd enorm kort is… 😉

  • Janske 29 januari 2016 at 11:36

   Ja, leuk he! Ik heb je gegevens al doorgemaild. Ik had hem zelf binnen 24 uur in huis, dus ik denk dat het wel gaat goedkomen!
   Veel plezier met carnaval! Liefs!

 • Vlijtig Liesje 29 januari 2016 at 15:46

  Gefeliciteerd Willeke en Esther. Leuk dat jullie gewonnen hebben!

 • Nathalie 29 januari 2016 at 23:19

  Gefeliciteerd!!

 • Femke 30 januari 2016 at 07:54

  Goed gedaan Lola!

 • will 30 januari 2016 at 10:52

  Allebei de winnaars van harte gefeliciteerd met de prijs.