About Me Giveaway My Adventures Personal Uncategorized winactie

Mijn vierde blogverjaardag | Winactie #3: Win €30,- shoptegoed voor feestkleding!

25 januari 2016
Lola als lieveheersbeestje

Lola als lieveheersbeestje

Hieperdepiep hoera! Weer een mijlpaal op mijn blog. Vandaag precies 4 jaar geleden plaatste ik mijn eerste artikel op mijn blog (toen nog Sweet Dreams en in het Engels geschreven).

In de eerste jaren schreef ik over van alles en nog wat, allerlei soorten top 5’s, blogchallenges, films, concerten en festival reviews. Daarna schreef ik over mijn strijd tegen de kilo’s, onze verbouwing en over mijn heftige zwangerschap. In 2014 besloot ik te gaan schrijven in het Nederlands en schreef ik steeds meer over mijn leven als mama en alles wat daarbij komt kijken.

Tegenwoordig probeer ik een mix van artikelen te schrijven over persoonlijke onderwerpen die dicht bij mij staan, maar ook reviews, brieven aan mijn dochter, shoplogs en sinds kort ook toffe winacties. De perfecte ingrediënten voor een leuke blog, al zeg ik het zelf. Eigenlijk wordt mijn blog steeds leuker en dat merk ik ook aan de reacties van jullie lezers en mijn bezoekersaantallen! Dat maakt voor mij het bloggen nóg leuker!

Confetti tot in je onderbroek!

Om mijn vierde blogverjaardag te vieren heb ik een toepasselijke winactie! Eentje die alles te maken heeft met carnaval en feest. Volgende week is het namelijk alweer tijd voor carnaval, het feest waarbij je in je aller gekste-, leukste- of foutste outfit dagenlang kunt feesten. Vijf dagen confetti tot in je onderbroek, wie wil dat nou niet!?

“Maar wat moet ik dan aan?” hoor ik je denken. Word ik een stoere indiaan, of mooie Frozen prinses, ga ik toch als heilig boontje of toch als een duiveltje verkleed? Keuzes genoeg, al zeg ik het zelf. Om je te helpen kun je deze week op mijn blog maar liefst €30,- shoptegoed winnen om dé perfecte carnavalsoutfit uit te kiezen in de webshop van Feestkleding365. In deze mega webshop hebben ze meer dan 100.000 verschillende kostuums in alle soorten en maten. Dus kun je shoppen voor jezelf, maar ook voor je kind(eren). Plaats je een bestelling vóór 15:00 uur, dan wordt hij de volgende dag netjes bij je thuisbezorgd. Zo heb je altijd voor carnaval je outfit nog in huis!

Lieveheersbeestje Lola

Ook voor Lola mocht ik een super schattig kostuum uitkiezen. Ik koos voor een lieveheersbeestjeskostuum. Ik bestelde hem binnen 2 minuten via de website en een dag later had ik hem al in huis. De rest van de dag huppelde er een klein lieveheersbeestje door de woonkamer. De cape is van lekker zacht fleecestof en op de groei gekocht, dus is hij lekker warm en kan ze hem ook buiten over haar jasje heen dragen. En zeg nou zelf, heb jij al ooit zo’n schattig lieveheersbeetsje gezien?

Hoe kan ik die €30,- shoptegoed winnen?

Laat in een reactie achter waarom je wilt winnen en welke outfit en/of accessoires je dan zou bestellen?

Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Deze winactie loopt tot en met donderdag 28 januari 23:59 uur. Op vrijdag 29 januari maak ik de winnaar bekend op Janske.nl!

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Marjo 25 januari 2016 at 19:42

  Wauw wat een leuke actie, ik zou een neon politiepak willen winnen. Mijn zoon van bijna 6 helemaal idolaat van de politie en heeft helaas nog geen politiepak. Die willen wij dus heel graag winnen!

  • Janske 25 januari 2016 at 19:44

   leuk dat je mee doet Marjo!

 • Femke Rutjens 25 januari 2016 at 19:46

  Proficiat Jans! Alweer 4 jaar aan het bloggen. Ook een super winactie. Ik wil graag winnen voor mijn 2 zoontjes. Wat een leuke Costuums voor leuke bedragen. Ik heb gekeken op de site, er staan zoveel leuke op. Ik denk dat mocht ik winnen een paar selecteer en dan mag hij zelf kiezen?
  Lola is erg schattig als lieveheersbeestje. ?
  Hopelijk kunnen we nog jaren genieten van je leuke blogs

  • Janske 25 januari 2016 at 20:03

   Dankjewel Fem! xxx

 • Chantal Verheijen 25 januari 2016 at 19:47

  Tuurlijk doe ik mee! Graag zelfs voor Morris is volgende week jarig met Carnaval! Als tijger zo ontzettend leuk! Van harte gefeliciteerd met je 4 jarig jubileum! Nog hele mooie jaren. Veel liefs Chantal

  • Janske 25 januari 2016 at 20:02

   Dankjewel! Grrrrrrr een tijger, cool!

 • Marian Zw 25 januari 2016 at 19:48

  Deze is leuk :http://www.feestkleding365.nl/brandweerheld-sam-jongen-kostuum/
  Een echte stoere brandweer in huis. Enne GEFELICITEERD met je vier jaar???

  • Janske 25 januari 2016 at 20:02

   dankjewel! Een eigen stoere brandweer, hoe cool is dat!?

 • Jolein Koolske 25 januari 2016 at 19:49

  Wat super leuk zeg !!! mijn meiden zijn eigenlijk nog elk jaar prinsesjes geweest maar deze vind ik och ook wel mega gaaf ahhaha http://www.feestkleding365.nl/amy-de-agent-meisje-kostuum/ We doen dus dolgraag mee aan deze gave actie Janske.nl

  • Janske 25 januari 2016 at 20:02

   awww een agent!! leuk!

 • Karolien Vis 25 januari 2016 at 19:51

  Wat een leuke kleding. En wat ziet jou kleine meid er super uit in haar pak!
  Mocht ik winnen dan kies ik tussen de Midlands Ridder voor mijn zoontje of de Vrolijke Heks voor mijn dochtertje.
  (volgen op alle kanalen, dat doe ik al met veel plezier 🙂 )

  • Janske 25 januari 2016 at 20:01

   awww cute he! Een ridder en heks zijn ook erg leuk! Bedankt voor je complimentjes!

 • Nathalie 25 januari 2016 at 20:38

  Wat een leuk kostuum!!

  Hier gaan we ook carnaval vieren, althans ik ga werken en de meisjes gaan een feestje vieren op het zelfde feest van een plaatselijke carnavalsvereniging!

  Waarom ik zou willen winnen? Onze oudste dochter is voor het eerst sinds een aantal jaren weer gegroeid en zou wel blij zijn met een nieuwe outfit voor 6 en 7 februari!

  Zelf zou ik kiezen voor Tinkerbell of het meisjes kostuum van Waar is Wally, al zou ik haar zelf willen laten kiezen 🙂

  • Janske 25 januari 2016 at 21:51

   ohh Tinkerbell en waar is wally…die wil ik ook! Gaaf! Leuk dat je mee doet!

 • Ester 25 januari 2016 at 21:00

  Zo fijn !! op 5 februari viert Jules carnaval in de klas en hij mag zich verkleden. Ik heb helaas nog geen verkleedpakje kunnen kopen en zoek me suf naar zijn maat. Leuk dat ze op deze webshop ook aan de allerkleinste gedacht hebben.

  Ik zou kiezen voor het indianen pak, of het piratenpak, of het bijtje 😀

  • Janske 25 januari 2016 at 21:52

   Ze hebben er echt zo veel keus! Gaaf hè! Tof dat je mee doet!

 • Anita H. 26 januari 2016 at 00:49

  Wow, wat een mooi en gigantisch groot assortiment. Nu is het zo dat ik voor het eerst sinds jaren weer eens mee wil doen aan het carnavalsgebeuren. En ik heb nog een outfit nodig. Dit is een optie: http://www.feestkleding365.nl/prinses-vampiress-de-luxe-kostuum/?notifyId=NzM4NjAtMDBDRi0wMDAwPDwwPDxwcmluc2VzPDw5NDUyPDw2PDw4PDw5MmVmNTU0Mjk0NzgzNGFkYmY3OGVkNTdmY2YxYzM1Yjw8Q29zdHVtZXNfMTIzPDwxNDUzNzY1NjQ2OTUxPDwxMDAwMDAxPDwwPDxudWxsPDwtMTAxPDxTRUFSQ0g. Maar eigenlijk kan ik niet kiezen; zoveel moois.

  • Janske 26 januari 2016 at 09:20

   Leuk dat je mee doet. Ze hebben echt veel keuze hè!

 • Kim 26 januari 2016 at 07:26

  Gefeliciteerd Janske!
  Ik vind het paddenstoel kostuum voor mijn kleine meisje wel héél leuk! Maar hoe schattig ziet jouw meisje eruit, echt te leuk ? Ik wil graag winnen omdat Lara door omstandigheden nu al 2 weken bij opa en oma is. En ik een beetje schipper tussen zieke papa in Rotterdam en Lara in Limburg. Met carnaval hopen we weer samen thuis te zijn en dat wil ik natuurlijk vieren!

  • Janske 26 januari 2016 at 09:25

   Hè wat vervelend zeg. Hopelijk zijn jullie snel weer samen met een mini paddenstoeltje er bij 😉

 • will 26 januari 2016 at 10:44

  Oh, wat schattig die verkleedkleertjes.
  Ik doe graag mee om van mijn kleindochter ook een lieveheersbeestje te maken. Ik zie haar al door de kamer kruipen.
  Zó leuk.

  • Janske 26 januari 2016 at 10:52

   Leuk hè! Tof dat je voor haar mee doet!

 • Vlijtig Liesje 26 januari 2016 at 10:44

  Gefeliciteerd met je mijlpaal. En wat ziet je dochtertje er schattig uit als lieveheersbeestje!

  • Janske 26 januari 2016 at 10:53

   Dankjewel! Als het goed is ontvang je trouwens vandaag je cadeaupakket!

 • Mieke Stam 26 januari 2016 at 14:40

  Gefeliciteerd Janske met je 4 jaar jubileum!

  Jeetje wat hebben ze veel keus!!! ik zie er super veel leuke dingen bij staan, het dino pakje vind ik super schattig, ik ben benieuwd wat Xander zou kiezen. http://www.feestkleding365.nl/poezelige-rood-zwarte-draak-jongen-kostuum/

  • Janske 26 januari 2016 at 14:51

   Dankjewel Mieke, tof dat je mee doet! Een dino is ook erg cool inderdaad!

   • Mieke Stam 28 januari 2016 at 09:21

    Jij bedankt voor je leuke actie 🙂 en die dino is super schattig net als het lieveheersbeestje, al vindt Xander stoer belangrijker dan schattig 😉

    • Janske 28 januari 2016 at 09:44

     dat snap ik 😉 hihi, leuk dat je mee doet!

 • Maaike 26 januari 2016 at 17:29

  Oh die win ik graag voor onze Luuk z’n eerste carnaval! Kijken of we er een klein boefje van kunnen maken ☺️

  • Janske 26 januari 2016 at 17:37

   hihi…dat is ie nu toch al 😉 *grapje* Leuk dat je mee doet!

 • Nadia Alhosni 26 januari 2016 at 18:08

  Gefeliciteerd, Janske! Leuke actie! We gaan dit jaar met de kinderen de eerste keer naar Keulen de carnaval vieren. Voor mijn dochtertje heb ik nog niets maar op feestkleding.nl heb je echt ruime keuze. Heel leuk is BABY KUIKEN KWAK KWAK KOSTUUM. Ik volg je op alle Social Media.

  • Janske 26 januari 2016 at 22:03

   In Keulen, wat gaaf! Leuk dat je mee doet!

 • Liesbeth 26 januari 2016 at 18:24

  Ik wil heel graag een piratenpakje winnen! Ik ben juf van groep 3 en onze leesmethode behandelt over een paar weken het thema schip ahoi. Ik wil graag een piratenboot maken in de klas en daar kunnen de kinderen dan na het harde lezen, lekker in spelen!

  • Janske 26 januari 2016 at 22:04

   Wat een toffe juf ben je dat je mee doet voor je kindjes!

 • Willeke 26 januari 2016 at 20:03

  4 jaar alweer, tijd vliegt! Gefeliciteerd ?? Wat een leuk lieveheersbeestje zeg, het staat dr erg lief! Ik doe graag mee voor mn zoontjes, politiepak, brandweerpak, spiderman, als het maar stoer is ??

  • Janske 26 januari 2016 at 22:05

   Leuk dat je mee doet Willeke ?

 • lisette 26 januari 2016 at 20:22

  Jaaaaaa gefeliciteerd met je 4e blogjaar 😉 Hoop ik ook ooit te mogen bereiken haha. Ik doe graag mee voor mn jongste boef! Een echte clown, maakt iedereen aan het lachen en is een echte lolbroek. Al een paar dagen roept ie, mama ik wil als clown. Nou ja, dan hoop ik maar dat ik win 😉

  • Janske 26 januari 2016 at 22:06

   Die 4 jaar zijn voorbij gevlogen! En clown is dan wel erg gepast ?

 • Mirella ven 26 januari 2016 at 20:54

  Super leuk!!
  Ik zou het heel erg leuk vinden om een leuk carnavalsoutfit te mogen uitzoeken voor mijn kleine meisje! Ik vind deze fee prinses kostuum heel erg leuk voor haar.
  http://www.feestkleding365.nl/kleine-rose-fee-prinses-fee-kostuum/

  • Janske 26 januari 2016 at 22:07

   Ohhh die is cute!leuk dat je mee doet!

 • Nathalie Hellmig 26 januari 2016 at 21:10

  WAUWIE!! dit is echt superleuk zeg!!! <3 <3 <3 Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Jaaaa ook wij zijn dit jaar weer van de partij met carnaval.. kunnen niet wachten 😀 Dochterlief ook niet.. ze wil dit jaar eens een keer wat anders dan Elsa of Anna… (net als de rest van de kids op school hihih) Mama is dit jaar indiaan… (cool he) 😀 nu wil dochterlief ook zo'n heééééél stoer indianenpakje… zo moeder, zo dochter.. zou toch echt TE leuk zijn! Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen….SUPER SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ????? MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor 😉 Heb alle stapjes gevolgd..
  FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :* ? 

  • Janske 26 januari 2016 at 22:08

   Leuk dat je zo enthousiast bent!

 • Mark Lamberts 26 januari 2016 at 21:36

  Dit is echt helemaal TOP zeg !! (y) Wat een mooie prijs gaan jullie weggeven!je zou ’t maar winnen, WOW 😀 zou te gek zijn voor mijn kleine meid.. ze wil dit jaar heel graag een ANNA jurk.. elsa is verleden tijd (de halve school loopt ermee) volgens haar zeggen hahah.. dus hopelijk mag ze dit jaar als Anna carnavallen…!!!ik ga hier heel erg mijn best voor doen.. wie niet waagt, wie niet wint! spannend!nu maar heeeeel hard duimen 😀

  • Janske 26 januari 2016 at 22:09

   Leuk dat je mee doet Mark!

 • Lenny Janssen 27 januari 2016 at 10:48

  Ik vind de leeuw (kindkostuum) heel erg leuk. Voor mijn oudste zoontje. En later kan de jongste er ook mee verkleden. Ze houden allebei van dieren. De oudste vindt het nu soms ook een beetje eng. Als hij ‘in de huid kan kruipen’ zou dat natuurlijk super zijn!

  • Janske 28 januari 2016 at 09:44

   leuk dat je mee doet Lenny!

 • Charlotte 29 januari 2016 at 07:55

  Ik doe toch mee haha 🙂 Ik zou dan denk ik voor een Eskimo of Indianen pakje gaan 🙂

  • Janske 29 januari 2016 at 09:14

   vooruit dan 😉 ik neem je mee in de loting 🙂

 • e-carnavalskleding 28 augustus 2019 at 10:25

  Leuk!

  • Janske 28 augustus 2019 at 15:55

   zeker 😉