About Me Personal Tag Uncategorized Video

De 25 Levensvragen Tag

23 januari 2016

Op de blog van Teske kwam ik de 25 levensvragen Tag tegen. Een leuke tag vol met random vragen over vanalles en nog wat. Ik besloot hem van haar over te nemen. Lees je mee?

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?

Op dit moment staat daar deze foto van Lola die ik vorige week maakte tijdens haar “20 maanden” fotoshoot. Ik maak iedere maand dezelfde foto van haar in haar stoel en deze vond ik erg lief.

Lola 20 maanden

Lola 20 maanden

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?

Een Cola Zero of Cola Light. Eigenlijk altijd. Saai hè?! Ik drink weinig alcohol dus dat bestel in niet zo snel in de kroeg.

Welk woord gebruik je eigenlijk écht te vaak?

Tegenwoordig komen de woorden “Hoppatee”, “Opperdepop”, en “kak” het vaakst uit mijn mond…mooie combi ook hè.

Wat is je favoriete film?

The Goonies, The Breakfast Club, LOTR, PS. I Love You, 13 Going 30…ik kan nog wel even doorgaan hoor.

Wat is je guilty pleasure – op het gebied van tv?

Utopia en GTST, lekker tv kijken terwijl je zit te internetten, blogs leest en vooral je niet bij hoeft na te denken, heerlijk ontspannend vind ik dat!

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?

Xavier Rudd – Follow The Sun, wat een heerlijk nummer is dat. Helaas wordt hij nu een beetje kapot gedraaid op de radio, maar het is zo’n heerlijk rustgevend nummer van een geweldig artiest. Ik ben wel eens naar een concert van hem geweest, wat een leuke gast is Xavier!

Naar wie was je laatste appje?!

Naar vriendlief, een foto van Lola in haar nieuwe carnavalsoutfit. Super schattig!

Wat was je eerste e-mailadres?

jansyluvzu@hotmail.com, ik gebruik hem nu nog steeds. Het betekend “Janske houd van jou”. Toen vond ik dat helemaal cool, nu begrijpt niemand heb en is hij lastig om te spellen. Vandaar dat ik nu meestal andere mailadressen aan anderen doorgeef.

Waar kun je je enorm aan ergeren?

Onrecht. Verschrikkelijk vind ik dat. Of als iemand je niet geloofd. Jaloezie, dat vind ik een een hele irritante eigenschap. Het is zo ontzettend overbodig en zonde van je energie.

Wat is je meest awkward moment ooit?

Dat was een hele nacht, vol met akward moments! Iets met een Backstreet Boy, haha.

samen met Brian (BSB)

samen met Brian (BSB)

Wat is je favoriete dag van het jaar?

19 mei, Lola’s verjaardag. Ik kijk er nu alweer naar uit. Dan wordt mijn kleine meisje alweer 2 jaar!

Wat is je favoriete emoji?

Het poppetje wat knipoogt en een kusje geeft.

Katten of honden?

Katten. Ik hou van katten! Ik ben tot mijn negentiende opgegroeid met katten in huis. Nu ben ik er mega allergisch voor, zo ontzettend vervelend, want ik hou van katten. Knuffelen zit er nu echt niet in want dan krijg ik daarna bijna geen adem meer.

Utrecht of Amsterdam?

Amsterdam. Daar voel ik mij echt thuis. Al hou ik ook ontzettend van Utrecht. De grachten en de mooie panden vind ik erg gezellig en mooi. De sfeer in beide steden vind ik fijn.

Koffie of thee?

Thee, ik lust geen koffie, al vind ik het heerlijk ruiken!

Serie of film?

Vroeger keek ik bijna iedere avond een film, tegenwoordig kijk ik liever series. Het liefst meerdere afleveringen achter elkaar. Mijn favorieten zijn momenteel Pretty Little Liars, Moordvrouw en Tessa.

Roadtrip!

Roadtrip!

Engeland of Amerika?

Amerika. Ik heb er gewerkt, gewoond, stage gelopen, en heel vaak en lang rondgereisd. Ik hou van dat land, van de gekke gewoontes en van de mensen. Het liefst ging ik er ieder jaar op vakantie.

Vlees of vis?

Vlees. Ik ben niet zo weg van vis. Ik eet eigenlijk alleen maar vissticks of witte vis, verder vind ik het vooral smerig.

Drank of drugs?

Ik heb nog nooit gerookt en nooit drugs gebruikt. ik heb het niet nodig om mijzelf goed te voelen. Ik ben al gek genoeg van mijzelf. Drank drink ik tegenwoordig ook niet veel omdat ik het vaak niet eens lekker vind.

Spice Girls of Backstreet Boys?

Tja, daar hoef ik natuurlijk niet over na te denken. Backstreet Boys natuurlijk. Sinds 1995 tot nu ben ik al fan. Ik kan me geen leven zonder hen voorstellen aangezien ik al sinds ik 12 jaar oud ben fan ben. Ik volg ze nog steeds en heb de meest mooie herinneringen gemaakt met hen en door hen.

Me with the Backstreet Boys in Zurich (Switserland) 2008

met de Backstreet Boys in Zurich (Zwitserland) 2008

Sesamstraat of Villa Achterwerk?

Villa Achterwerk vond ik vroeger echt geweldig! Op zondagmorgen vroeg uit bed om te kijken samen met mijn zusje. Op de bank met onze dekbedden over ons heen. Dat was echt genieten. En onze ouders konden heerlijk uitslapen.

Bert of Ernie?

Met die twee heb ik nooit zo veel gehad eigenlijk.

Buurman of Buurman?

Met deze twee ook niet.

Meest random feitje over jezelf?

Ik kan heel goed kampvuurtjes maken en deed het twee zomers als werk op een Amerikaans summercamp.

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?

Geniet iedere dag. Je weet nooit of je er morgen weer van mag genieten, dus doe het NU!

Wil je de TAG overnemen? Ga je gang! Ik ben benieuwd naar je antwoorden!

Spread the love

You Might Also Like

 • Liess 23 januari 2016 at 16:02

  Wat super leuk deze tag, ook super leuk om jouw antwoorden te lezen

  • Janske 23 januari 2016 at 17:13

   Dankjewel ?

 • Nathalie 23 januari 2016 at 20:52

  Erg leuk om te lezen, leuke tag!

  • Janske 24 januari 2016 at 10:25

   dankjewel!

 • 2 levensvragen tag - Mamaliefde.nl 10 november 2017 at 19:44

  […] Janske zag ik deze tag met 25 levensvragen. Opvallend was hoeveel vragen ik hetzelfde zou antwoorden. Dus […]