Giveaway Uncategorized winactie

Winactie #2: Win een geboorte stempel

22 januari 2016

Wat is er nou leuker dan trots aan de grote weide wereld na lang wachten eindelijk de geboorte van je kindje bekend te maken. Dan is het natuurlijk super leuk om daarvoor zelf een origineel geboortekaartje te ontwerpen. Dit kan met een kaartje wat je bijvoorbeeld online ontwerpt, maar het kan ook met behulp van een stempel. 

Tom Stultiens werkt als zijn hele leven in de stempels en vond het een leuk idee om speciaal voor op het geboortekaartje van zijn eerste kindje een stempel te laten maken. Zo werd naast zijn echte kindje ook de eerste geboortestempel “geboren”. Tom heeft mij benaderd of ik met zijn bedrijf wilde samenwerken. Ik werd direct enthousiast bij het zien van de mooie geboortestempels. Wat een originele manier om een geboortekaartje zelf te kunnen maken.

Ik mocht een geboortestempel uitkiezen voor mijzelf én ik mag er eentje aan één van mijn lezers weggeven! Hoe leuk is dat! Nou heb ik voorlopig zelf geen geboortestempel nodig dus bestelde ik een stempel met het logo van mijn vernieuwde blog er op. Binnen 2 dagen lag mijn nieuwe stempel al op mijn deurmat. En hij is zo leuk! Ik ga hem zeker gebruiken. Leuk voor op mijn post, swaps en zelfgemaakte visitekaartjes. Ik ben er ontzettend blij mee!

Stempel met eigen logo

Stempel met eigen logo

Naast een geboortestempel kun je er dus ook allerlei andere mooie op maat gemaakte stempels bestellen. Ze worden speciaal op verzoek voor je op maat gemaakt. Je kunt zelfs de kleur van de stempel kiezen. Ze zijn leuk en handig voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

Wil jij een (geboorte) stempel winnen?

Lijkt het jou leuk om zo’n toffe geboortestempel te winnen? Voor jezelf of voor een zwanger vriendinnetje? Of als stempel voor je blog, bedrijf, webshop of gewoon omdat je het leuk vindt!? Doe dan mee met mijn winactie!

Je krijgt de stempel (model Colop 40 Lady Line)  binnen enkele dagen na bestellen thuis gestuurd. Je kunt zelf een kleur kiezen en naast teksten kun je ook voor een logo kiezen zoals ik dat heb gedaan. Gaaf toch!?

Deze stempel kun je winnen!

Hoe kan ik winnen?

Laat in een reactie achter waarom en voor wie jij een geboortestempel wilt winnen? Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Deze winactie loopt tot en met donderdag 28 januari 23:59 uur. Op vrijdag 29 januari maak ik de winnaar bekend op Janske.nl! 

 

 

Spread the love

You Might Also Like

91 Comments

 • Reply Willeke 22 januari 2016 at 08:09

  Oh wat is die van jou leuk zo zeg!! Wat een leuke actie ? Ik doe graag weer mee, voor mijn zwangere zusje.

  • Reply Janske 22 januari 2016 at 08:46

   Leuk dat je mee doet Willeke ?

 • Reply Vlijtig Liesje
  Twitter:
  22 januari 2016 at 10:42

  Wat een leuk lettertype heb je gekozen voor de stempel!

 • Reply Maaike 22 januari 2016 at 13:05

  Ik doe graag mee voor een vriendinnetje van me die pas in juni in uitgeteld maar je kan er niet vroeg genoeg bij zijn toch? ! ?

 • Reply Reshma 22 januari 2016 at 13:53

  Leuke winactie!

 • Reply Bregje
  Twitter:
  22 januari 2016 at 14:21

  Wat heb je toch een leuk logo! Ik sla de winactie even over, je maakt er vast iemand heel blij mee! 🙂

 • Reply Loes 22 januari 2016 at 14:29

  Oh wat een super leuke stempels zeg! Ik doe graag mee voor een stempel van mijn blog LifeasLoes. Ik ben nu een half jaar aan het schrijven en wil wel graag iets professioneler worden. Haha en het is dat ik geen kind krijg maar zelfs daarvoor zijn de stempels zo leuk!

  Liefs Loes

 • Reply Linda 22 januari 2016 at 14:44

  Ikke doe graag mee voor mezelf! Omdat dat gewoon een kei leuke Musthave is als (weer nieuwe) mama! ?

 • Reply mirjam 22 januari 2016 at 14:53

  Wat gaaf! Ik wil m heel graag winnen om de aanstaande geboorte van mijn eigen bedrijf te vieren!

 • Reply laura
  Twitter:
  22 januari 2016 at 16:40

  Ik zou het echt supertof vinden om deze stempel te winnen voor mijn webshop Modern Deco. 🙂

 • Reply Nathalie 22 januari 2016 at 21:16

  Wat leuk! Dit zijn dé leuke samenwerkingen!
  Ik doe graag mee!!

 • Reply Rosalie 22 januari 2016 at 21:31

  Wat een leuk product. Ik zou dit voor mijn blog willen winnen. Ik heb geen visite kaartjes dus dit zou een handig alternatief zijn.

 • Reply Sammy 22 januari 2016 at 22:28

  Love it! Wat een leuke actie Janske! Ik doe graag mee . Ben bezig met eigen bedrijf, een eigen stempel zou top zijn ??.

 • Reply Anna Wienen
  Twitter:
  23 januari 2016 at 06:47

  Ik had graag voor mezelf willen winnen, maar ik denk dat ik dat niet meer red, omdat ik bijna uitgerkend ben, maar gelukkig heb ik genoeg vriendinnen die ik hiermee heel blij zou kunnen maken en die gelukkig heel creatief zijn..!

 • Reply Nina Mol
  Twitter:
  23 januari 2016 at 07:53

  Ik doe graag mee, voor mijn allerliefste vriendin! Haar kindje is net geboren 🙂

 • Reply Betty 23 januari 2016 at 08:12

  Ik doe graag mee voor mijn zwangere dochter,zo leuk zo’n stempel!

 • Reply Lianne Dolsma 23 januari 2016 at 09:37

  Whaaaa supet gaaf Jans! Die zou ik heel graag willen winnen voor mijn blog!! Lijkt me mega cool om bij mijn eerste winactie te kunnen stempelen maar ook op brieven etc om meer naamsbekendheid te krijgen. Super leuk hebbendingetje☺. Liefs!

 • Reply Fleur
  Twitter:
  23 januari 2016 at 10:04

  Wat een leuke stempel en ik doe graag mee voor de ‘geboorte’ van mijn eigen blog Mama’s Liefste, bijna maanden geleden

 • Reply Marian
  Twitter:
  23 januari 2016 at 11:24

  Leuk zeg, hier zou ik graag mijn lieve zusje mee verrassen. Dit is echt iets voor haar! Ze verwacht in april haar eerste kindje.

 • Reply Mindy 23 januari 2016 at 11:56

  Wat een super gave stempel! Die zou ik echt dolgraag willen winnen, heel erg uniek!

 • Reply Anton Hompe
  Twitter:
  23 januari 2016 at 12:48

  voor mijn dochter Nathalie lijkt me dit wel leuk zij verwacht mei 2016 haar 3e kindje………………en voor mij word het mijn 2e kleinzoon.
  Ziet er leuk uit en ik wens iedereen veel suc6 , lees & winplezier

 • Reply Jan 23 januari 2016 at 13:25

  Superleuk om ons zwangere zusje mee te verblijden

 • Reply Bianca 23 januari 2016 at 14:13

  Ah super leuk deze! Die wil ik wel winnen! Ik volg je op fb en insta 😉

 • Reply Will 23 januari 2016 at 16:33

  Wat een leuke winactie.
  Met deze geboortestempel kan ik een vriendin heel blij maken.
  Zij wordt binnenkort ook oma.
  Ik doe voor haar graag mee.

 • Reply mari
  Twitter:
  23 januari 2016 at 19:41

  doe super graag mee!!! Ben dol op originele dingen dus dit pas daar super goed bij!!! Ons geboorte kaartje van ons eerste kindje was dan ook door onszelf ontworpen. Dus dit pas perfect

 • Reply Marije
  Twitter:
  23 januari 2016 at 20:36

  Oeh, hier doe ik echt heel graag aan mee! Ik zou de stempel, heel egoïstisch, voor mezelf willen winnen. Misschien voor mijn blog, maar als ik zolang kan wachten als geboortestempel voor als mijn kindje in augustus is geboren 🙂

 • Reply Anneliese de Waal 23 januari 2016 at 20:50

  Ik doe graag mee, heel erg leuke win actie.

 • Reply Inge 23 januari 2016 at 21:09

  Ik wil graag deze mooie geboortestempel voor mijn lieve zus winnen,
  want dan kan zij goed voorbereid aan haar kraamtijd beginnen.
  Dan maakt ze geboortekaartjes met een ‘nieuwe naam’
  en dat vindt zij heel aangenaam!

 • Reply Danielle 23 januari 2016 at 22:45

  Leukkk! Ik wil graag verder gaan met fotografie en wat is nu leuker dan te beginnen met een eigen stempel?!

 • Reply Carina Peters
  Twitter:
  23 januari 2016 at 23:24

  Ik ben net afgestudeerd en werkzaam in huisartsenpraktijk, een eigen stempel komt zeer van pas. En laten die van u nou heerlijk vrouwelijk/trendy zijn!

 • Reply Peggy Elizen 23 januari 2016 at 23:52

  Eindelijk eens een origineel kraam cadeau, hier maak ik mijn zwangere vriendin vast heel blij mee.

 • Reply Sandra 23 januari 2016 at 23:52

  Wat een superleuke stempel, de bevallingsperiode heb ik (gelukkig…) al een tijdje achter de rug…….. ik zit te twijfelen over een familiestempel of 1 voor mijn blog….. dilemma dilemma…. 😉

 • Reply Nelly 24 januari 2016 at 11:57

  Voor Aniek

 • Reply Viv 24 januari 2016 at 12:05

  Superleuk! Doe graag mee! Zit nu al te broeden op de tekst en logo 🙂
  Ben druk bezig met mijn eigen bedrijfje wat binnenkort moet ontwaken…

 • Reply Naomi 24 januari 2016 at 13:14

  Erg leuk!! Ik doe zeker mee. Ben begin December begonnen met VONKIES een kindermerk die geïnspireerd is door mijn kinderen en Caribisch-Nederlandse achtergrond. Als ik deze stempel zou winnen is het erg leuk voor eventuele bestellingen waar ik mijn logo of een bedankje op kan stempelen! ??

 • Reply Gea van der Hoff 24 januari 2016 at 16:54

  Daar kan ik 2 vriendinnen blij mee maken, in februari wordt de 1e geboren. Mooi uniek cadeau, daar hou ik van.

 • Reply Cheryl
  Twitter:
  24 januari 2016 at 17:37

  Heel Leuk! Ik doe graag mee voor mijn broer die binnenkort vader wordt

 • Reply anica aarts 24 januari 2016 at 20:42

  wil deze stempel winnen voor elly vroomen. die zich dag en nacht uit de naad werkt voor de minima’s bij mij in de woonplaats..

 • Reply Thea 26 januari 2016 at 21:48

  ik wil een goed vriendinnetje hier zo blij mee maken

 • Reply Linda 28 januari 2016 at 09:24

  Wat leuk zeg! Ik vind het gaaf om mee te doen, zo’n stempel is wel super uniek! 🙂

 • Reply nicole 28 januari 2016 at 10:28

  Na een workshop schoonschrijven kom ik tot de conclusie dat ik enorm heb genoten maar dat het niet mijn talent is…in de stempel zie ik mijn oplossing.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge