Giveaway winactie

En de winnaar is… check snel of je het toffe cadeaupakket hebt gewonnen!

15 januari 2016

Op 1 januari lanceerde ik op een feestelijke manier mijn vernieuwde blog Janske.nl. Ik kreeg ontzettend veel leuke reacties van mijn bezoekers en vond het de hoogste tijd voor een toffe winactie. Daarom stelde ik een cadeaupakket samen met daarin een heleboel toffe producten waar ik zelf ook erg fan van ben!

and the winner is

Velen van jullie hebben meegedaan, dat vond ik natuurlijk ontzettend leuk! Ik wilde op een originele manier de winnaar kiezen met een leuke video, lootjes samen met Lola, maar omdat ik vandaag al de hele dag met mijn hoofd boven een emmer hang (ik zal jullie verdere details besparen) heb ik dit helaas niet op die manier kunnen uitvoeren.

Gelukkig zijn daar handige websites voor om snel een winnaar te laten kiezen.

En de winnaar is……(trommelgeroffel…)

 

 

 

1e winactie winnaar

Van harte gefeliciteerd Vlijtig Liesje! Het cadeaupakket is voor jou! Kun je mij je adresgegevens sturen dan ontvang je zo snel mogelijk het cadeaupakket! Heel veel plezier er mee!

Voor alle mensen die helaas niet hebben gewonnen, wees niet getreurd. Binnenkort vindt je weer een leuke winactie op Janske.nl!

Liefs,

Janske

Spread the love

You Might Also Like

 • Saskia 15 januari 2016 at 20:24

  Gefeliciteerd! Veel plezier met het pakket.

 • Nathalie 15 januari 2016 at 20:27

  Gefeliciteerd!!

 • Willeke 15 januari 2016 at 20:28

  Oh balen zeg dat je zo beroerd bent. Heel veel beterschap!
  Voor de winaar, gefeliciteerd ?

  • Janske 15 januari 2016 at 20:35

   Dankjewel ?

 • Vlijtig Liesje 20 januari 2016 at 07:04

  Hé, wat leuk zeg! Bedankt!

  • Janske 20 januari 2016 at 08:26

   Graag gedaan! Veel plezier er mee!

 • will 26 januari 2016 at 10:49

  Vlijtig Liesje, van harte gefeliciteerd met dat leuke cadeaupakket