About Me Giveaway I Love Mommy Stuff Uncategorized

Reminder: Cadeaupakket winactie! Doe je al mee?!

8 januari 2016

Precies één week geleden lanceerde ik eindelijk mijn vernieuwde blog Janske.nl. Daarbij kwam ook mijn allereerste winactie online! Ik heb al veel leuke reacties mogen ontvangen. Doe je ook al mee?

Hier nog even een herinnering van deze toffe winactie. Wie wil er nou niet zo’n mooie pastel wordbanner of een vrolijk melamine bordje van Helen dardik? Je kunt nog t/m donderdag 14 januari 23:59 uur mee doen! Lees hieronder wat je moet doen om (extra) kans te maken op dit cadeaupakket!

Wat kun je allemaal winnen?

 • Super grappig boek Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! van Kluun (leuk om cadeau te geven aan een papa-to-be!)
 • 2 washi tapes van Jip & Janneke
 • Notitieblok “I’ll do that later” van Studio Stationary
 • Snailmail set
 • 3 Potloden met vrolijke quotes
 • 1 Roze markeerstift
 • 2 Gezichtmaskertjes voor een relaxmomentje (Komkommer en Honey & Cream)
 • Slinger van papieren pomponballen
 • “Love You” en “Flamingo Love” postkaart van Eef Lillemor
 • Helen Dardik melamine kinderbord van PS. Ik hou van jou
 • Drinkbeker met rietje van Nicolas Vahé
 • en last but not least een super toffe Pastel wordbanner van A Little Lovely Company

Toffe cadeautjes hè?!

Toffe cadeautjes hè?!

En… Heb ik teveel gezegd? Ze zijn leuk hè, deze goodies!? En nee, deze winactie is niet gesponsord, je krijgt deze goodies allemaal van mij. Waarom? Gewoon omdat het kan en omdat ik het leuk vind om ook een toffe winactie te hebben voor mijn trouwe volgers!

Laat in een reactie achter waarom en voor wie je dit leuke pakket zou willen winnen. Vergeet ook niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Hoe kun je dit pakket winnen?

 • Voor extra kans mag je mij volgen via mijn social media; FacebookInstagramTwitter en/of Bloglovin. Delen mag natuurlijk altijd maar voel je nergens tot verplicht.
 • Volg Janske.nl via mijn nieuwsbrief (alle volgers van mijn oude blog zijn komen te vervallen namelijk)

Deze winactie loopt tot en met donderdag 14 januari 23:59 uur. Op 15 januari maak ik de winnaar bekend! 

Spread the love

You Might Also Like

 • Janske
  Twitter:
  8 januari 2016 at 10:50

  hihi…het is juist een winactie voor mijn bezoekers 😉

 • Vlijtig Liesje
  Twitter:
  8 januari 2016 at 11:06

  Ik doe graag mee Janske!

  • Janske 8 januari 2016 at 11:10

   Leuk dat je mee doet!

 • lisa 8 januari 2016 at 12:30

  Ik doe heel graag mee omdat ik echt gek ben op van die kleine hebbedingen! Potloden, washi-tapes en notitiboekjes, als het grappig en schattig is wil ik het hebben! Deze van de winactie zijn onwijs schattig en ik zou het superleuk vinden als ik zou winnen!

 • Julie 8 januari 2016 at 12:40

  Hey!

  Ik zou dit leuke pakket graag willen winnen voor men schoonzusje. Ze staat sinds dit jaar in het onderwijs en werkt momenteel bij zieke kindjes in het ziekenhuis. Het is voor haar niet altijd een gemakkelijke job en toch blijft ze steeds super positief! Daarbovenop heeft ze zelf nog een 3-jaar oud dochtertje (ze is zelf 25 jaar), het zou gewoon super leuk zijn om dit als spontaan cadeautje te kunnen geven 🙂

  • Janske
   Twitter:
   8 januari 2016 at 12:45

   Wat lief dat je voor je schoonzusje mee doet! ?

 • Astrid
  Twitter:
  8 januari 2016 at 12:57

  Jaaa ik wil meedoen! Alleen al voor de letterbanner, maar ook voor alle andere toffe pastel dingetjes <3 Voor onze nieuwe kleine die zich in mei aandient

  • Janske
   Twitter:
   8 januari 2016 at 13:03

   Leuk dat je mee doet Astrid!

 • Guusje 13 januari 2016 at 14:04

  Ik doe ook graag mee voor Juno ? die letterslinger is supertof voor op haar kamertje en boven de box en van zo’n leuk bordje straks haar eerste boterhammetjes eten ? en de maskertjes voor haar mams hihi de rest is natuurlijk ook super leuk! Hele leuke actie Janske!

  • janske 13 januari 2016 at 14:07

   tof dat je ook mee doet!

 • Kelly
  Twitter:
  13 januari 2016 at 14:36

  Natuurlijk doe ik mee! Gaaf pakket zowel voor onze kleine meid als voor de mama. Zou een leuk verjaardagscadeautje zijn. Duim duim duim! 🙂

  • Janske
   Twitter:
   13 januari 2016 at 14:40

   Leuk dat je mee doet Kelly ?