About Me Baby Adventures Diet Battle I Love Lists Mommy Stuff My Adventures Personal Uncategorized

Mijn 10 goede voornemens voor 2016

31 december 2015

Nog maar een paar uur en dan is het weer tijd voor een nieuw jaar. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, avonturen, mijlpalen en genietmomentjes. Ieder jaar heb ik voor mijzelf wel een aantal goede voornemens. Voor het komende jaar heb ik er ook weer een aantal. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees snel verder!

Genieten

Nog meer genieten met mijn meisje

Dit zijn mijn 10 “goede” voornemens voor 2016:

 • Ik wil meer leuke uitstapjes plannen samen met Lola (met of zonder anderen). Ik heb ervaren dat het steeds leuker en makkelijker word om met Lola er (alleen) op uit te gaan. Het is altijd super leuk en is nu een stuk makkelijker dan toen ze nog wat kleiner was.
 • Ik wil nog meer mooie artikelen schrijven. Op dezelfde manier, dichtbij mijzelf en recht door zee.
 • Ik wil graag nog minstens 15 kilo afvallen met mijn Diet Battle. Ik heb mijn eerste doel al bereikt, maar er zijn er nog velen te behalen. Doe je mee?
 • Ik wil graag eindelijk eens beginnen met naaien voor Lola, kleertjes voor haar pop, of voor haar zelf (als ik het durf). Voor mijn verjaardag kreeg ik een naaimachine van mijn schoonmoeder en ik ben er nog steeds niet achter gekropen (oops!) en het lijkt me zo ontzettend leuk om te doen!
 • Ik wil vaker met vriendinnen afspreken, ik zie ze namelijk (naar eigen zin) allemaal veel te weinig!
 • Ik zou heel erg graag een broertje of zusje voor Lola “krijgen” en dit keer hopelijk wel een fijne zwangerschap hebben.
 • Ik wil graag meer auto rijden. Ik rij bijna nooit auto, maar toen ik laatst met een aantal mamabloggers uit het hele land in Amersfoort had afgesproken voor een gezellige meeting moest ik onverwachts zelf rijden. Dat ging verbazingwekkend goed (ondanks dat ik dus bijna nooit meer rij, vanwege mijn ongeluk)
 • Ik wil mijn vrije tijd beter indelen, dus minder bank hangen of op social media ronddwalen, maar meer bloggen of creatief bezig zijn
 • Ik wil meer boeken lezen
 • Ik wil vaker een date met mijn lief hebben

Ohhh…ik kan nog wel even doorgaan…maar dan red ik het zeker niet om dat allemaal in één jaar te doen.

Samen genieten

Samen genieten

Graag wens ik jou, je familie en de mensen van wie je houd een hele fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2016.

Dat het maar een bijzonder jaar mag worden vol mooie genietmomentjes!

Liefs,

Janske

Wat zijn jouw goede voornemens van 2016? Heb je dezelfde nog goede voornemens?

Spread the love

You Might Also Like

 • Volgmama 4 januari 2016 at 19:10

  Leuke doelen! En wat leuk dat jullie misschien voor een broertje of zusje voor Lola gaan!

  • Janske 4 januari 2016 at 21:08

   Ja! Dat zou echt het allermooiste cadeau zijn! Twee van mijn vriendinnen hebben pas een tweede kindje gekregen…zo bijzonder broertjes en zusjes…ik kan niet wachten!