About Me Baby Adventures DIY Lists makeover mama challenge Mommy Stuff Music My Adventures Personal Recept This Is It Uncategorized

Mijn 10 best gelezen artikelen van 2015

29 december 2015

Ik schrijf alweer bijna 4 jaar op mijn blog, maar nog niet zo fanatiek als in de laatste helft van 2015. Dit merk ik aan het aantal artikelen, maar ook aan het aantal bezoekers. Deze aantallen stegen met bijna 300%. Steeds meer mensen lezen mijn blog en dat vind ik natuurlijk ontzettend leuk! Om eens terug te kijken op het afgelopen jaar heb ik hier mijn 10 best gelezen artikelen voor je op een rijtje gezet. Van 10 naar 1.

10. Daar ben je dan! Mijn bevalling (Deel 3 – laatste deel)

Mijn derde en laatste deel van mijn bevallingsverhaal. Jawel, ik schreef het in drie delen om iedereen er rustig aan te laten wennen, hihi. Dit is het heftigste deel waarin ik schrijf over de laatste uren van de bevalling en de dag daarna. Niet iedereen die deel 1 en 2 heeft gelezen durfde deel 3 ook aan. Waar zal het aan gelegen hebben…weet jij het?

Ahhhhhhh, de laatste uurtjes met zijn tweetjes!

Ahhhhhhh, de laatste uurtjes met zijn tweetjes!

9. Is dit dé oplossing tegen het Nutrilon babyvoeding plunderprobleem?

In augustus dacht ik dé oplossing gevonden te hebben tegen het plunderen van de Nutrilon Babyvoeding in de Kruidvat bij mij in de buurt. Of het echt werkt weet ik niet, maar ik vond het een briljiant idee!

8. Waarom staat MIJN dochter op JOUW profielfoto?!

In september kwam ik er achter dat iemand de foto’s van mijn dochter op haar Facebookprofiel gebruikte alsof het haar kindje was…WFT! Ik was zo ontzettend kwaad! Bizar dat mensen zoiets doen! Met de tekst er onder als “mijn lieve schatje”. Ik vond het gewoon eng!

7. Daar ben je dan! Mijn bevalling (Deel 2)

In deel 2 van mijn (lange en toch best heftige) bevalling omschrijf ik tot in de details wat er gebeurde en hoe ik mij voelde. In dit deel vertel ik over hoe ik werd overvallen door een enorme weeënzee, mijn ruggenprik en het gevoel dat ik moest pooeeeeppppeeeeennn! (hier werd het een handjevol bezoekers te spannend en ze durfden deel 3 niet meer te lezen, haha)

6. Tips voor een low budget Sinterklaas

Sinterklaas hoeft niet altijd duur te zijn. Ik scheef een artikel met allerlei simpele tips voor een low budget Sinterklaas. Niet alleen voor de feestdagen is dit artikel handig, maar ook voor verjaardagen van kinderen kun je de tips goed gebruiken.

Pietje Lola & mama

Pietje Lola & mama

5. Low budget babyshower: zelfgemaakte hapjes en babykleertjes pimpen

Voor mijn zwangere zusje organiseerde ik een low budget babyshower met heerlijke hapjes en een leuke diy. We gingen namelijk babykleertjes pimpen. Dat was echt zo ontzettend leuk en het was ook nog eens niet te duur! Mocht je nog inspiratie nodig hebben lees hem dan snel!

4. Daar ben je dan! Mijn bevalling (Deel 1)

In deel 1 van mijn (lange en toch best heftige) bevalling omschrijf ik tot in de details wat er gebeurde en hoe ik mij voelde. De meeste bezoekers hebben deel 1 gelezen. Ik schrijf hierin over het moment dat mijn vliezen breken totdat ik wordt opgenomen in het ziekenhuis.

3. A New Life…We’re So Excited!

Onze (al zeg ik het zelf) originele aankondiging dat we zwanger waren op 24 november 2014 plaatste ik op mijn blog. Zelfs dit jaar is hij erg vaak gelezen. Ook door een vernoeming op de blog van Little Wonder World over originele manieren om te vertellen dat je zwanger bent. Mensen vinden het gewoon leuk om het op een verrassende manier te vertellen. Dat vonden wij ook!

Groot nieuws! 2013

Groot nieuws! 2013

2. Bootylicious – Skinny vs Curvy

Deze blog schreef ik al in de zomer van 2012 (nog in het Engels) over waarom vrouwen altijd “skinny” moeten zijn volgens de media. Dit artikel is al ruim 2500 keer gelezen! Zou het komen door de blote vrouwen die er in staan of door het onderwerp? Who knows?!

1. De meest traumatische dag uit mijn leven… (persoonlijk verhaal)

Mijn meest heftige artikel is toch wel deze over mijn auto-ongeluk in 2005 in Amerika. Nooit eerder had ik mijn gevoelens over deze heftige ervaring opgeschreven. Het was ontzettend confronterend maar ook therapeutisch tegelijk. Ik herbeleefde alles even opnieuw, precies 10 jaar later. Alsof het gisteren gebeurd is. Deze blog werd zo vaak gelezen dat het mijn best bezochte en drukste dag ooit was.

I'm sexy and I know it

I’m sexy and I know it

Naast deze artikelen werden ook mijn maandelijkse brieven aan Lola en mijn wekelijkse Janske’s Diet Battle updates goed gelezen. Artikelen die minder vaak gelezen zijn waren onder andere een aantal Song For Today artikelen. Blijkbaar vinden jullie deze minder interessant.

Dit waren mijn 10 meest gelezen artikelen van 2015. Welke was jouw favoriet?

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole Orriëns 29 december 2015 at 10:47

  Ik heb niet echt een favoriet. Ik ga het lijstje eens nader bekijken!

  • jansyluvzu 29 december 2015 at 11:14

   ik ben benieuwd 😉

 • kaybe610 30 december 2015 at 16:57

  Ik volg je nog niet zo lang, maar ik hou van je recht-door-zee aanpak 🙂 Groetjes en alvast de beste wensen voor een gelukkig, gezond 2016 en euh… onder die 100 geraken hè 🙂 Groetjes, Kathleen

  • jansyluvzu 30 december 2015 at 17:25

   Wat lief dat je dat zegt. Ik hou ervan om zo dicht mogelijk bij mijzelf te blijven en vind het leuk om mijn leven met anderen te delen. Fijn dat je dat ziet! Ik ga zeker onder die 100 komen….Yes!!! Jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar! Liefs xxx

 • Nathalie 31 december 2015 at 00:24

  Bij het bekijken van je site een paar weken geleden, toen ik hier voor het eerst kwam heb ik wat blogjes gelezen.
  Die van de aankondiging heb ik niet eerder gezien erg leuk!

  • jansyluvzu 31 december 2015 at 07:39

   Dankjewel voor het compliment ?

 • Volgmama 4 januari 2016 at 19:25

  Super ik volg je nog niet zo lang, maar leuk om zo’n overzichtje te zien. En wat een leuke zwangerschapsaankondiging, ben benieuwd hoe je de volgende keer de zwangerschapsaankondiging aan gaat pakken..

  • Janske 4 januari 2016 at 21:11

   nou, deze moet ik wel overtreffen 😉 misschien moet ik alvast maar eens gaan brainstormen…ik vind zoiets zo bijzonder, daar mag best wat aandacht aan worden besteed. Je kunt het tenslotte maar één keer bekend maken 🙂