About Me Giveaway I Love Mommy Stuff My Adventures Personal This Is It Uncategorized

Eindelijk mijn eigen domeinnaam! En hij is perfect!

25 december 2015
happy

happy

Op 1 januari vier ik een heel groot feest. Het is zelfs dubbel feest! Ik kijk al een tijdje uit naar deze datum 

Wat is er dan zo bijzonder op 1 januari?

Allereerst is 1 januari 1983 de dag dat ik geboren ben. Op 1 januari 2016 mag ik maar liefst 33 kaarsjes uitblazen op mijn verjaardagstaart. Drie-en-freaking-dertig! Ieeekkk! Mijn tiende verjaardag die ik cadeau heb gekregen, zo voelt het tenminste sinds mijn ongeluk in de USA. Dat is toch ook wel reden voor een gezellig feestje!

De tweede reden dat ik een feestje vier is  omdat mijn blog eindelijk een eigen domeinnaam heeft gekregen en ik op 1 januari ga “verhuizen” naar mijn nieuwe blog! Dat vind ik zo ontzettend leuk, spannend en cool! Ik blog inmiddels alweer bijna vier jaar op ‘Sweet Dreams’ en de url https://www.janske.nl is nou niet bepaald de makkelijkste blognaam om te onthouden al zeg ik het zelf. Maanden lang heb ik getwijfeld over de nieuwe naam voor mijn blog. Ik schreef er zelfs een artikel over, met de vraag of iemand nog een leuke naam wist. Toen kwam ik er nog steeds niet helemaal uit. Inmiddels had ik wel een paar leuke ideeën, maar ik was nog niet verliefd op een bepaalde naam. Ik wil het namelijk maar één keer veranderen en de naam daarna ook zo houden.

Dankjewel lief!

Dankjewel lief!

Een super cadeau!

Toen kwam mijn vriend er achter dat de meest geschikte blognaam voor mijn blog vrij was gekomen. Ik was door het dolle heen, totdat hij mij vertelde hoe duur hij was. No way dat ik zoveel geld ging betalen voor een domeinnaam. Zeker omdat ik geen geld verdien aan mijn blog en alles vrijwillig is. Ik zette de naam uit mijn hoofd en ging snel verder op zoek naar een andere leuke domeinnaam.

Toen kreeg ik een paar weken geleden zomaar ineens een cadeautje van mijn lieve vriend. Ik dacht nog even…het zal toch niet hè…en ja hoor, hij had gewoon de domeinnaam voor mij gekocht! Het wat meteen mijn Sinterklaas/Kerst/verjaardagscadeau in één. E wat voor een super cadeau! Hoe ontzettend lief!

Nou hoor ik je denken…wat is je nieuwe domeinnaam dan??

Dit is mijn nieuwe domeinnaam:

Janske.nl!

20151219-fotoshoot-janskenl-192bewerktToepasselijker kan niet, toch!? Ik ben er super blij mee! Er is geen naam die beter bij mij past dan mijn eigen naam. Hij was jarenlang bezet door een Nederlandstalige zangeres die Janske heet. Maar nu was hij gewoon van mij! Yes!

Aan de slag

Ik ben direct met de voorbereidingen begonnen, want een blog met ruim 550 artikels verhuizen doe je niet zomaar in een zucht en een scheet. Ook wilde ik graag een mooie nieuwe lay-out aangezien ik nog nooit 100% tevreden ben geweest over al mijn voorgaande gratis WordPress lay-outs. Het was best nog even zoeken naar een lay-out die echt bij me past, maar ik heb er een gevonden en vind hem erg mooi.

Toffe Winactie!

Samen met vriendlief hebben we een leuke fotoshoot gehouden zodat ik ook meteen een mooie nieuwe verse profielfoto heb die bij mijn vernieuwde blog past. Wat hebben we samen veel lol gehad met Lola en een hele berg confetti (die we daarna uit de tuin hebben gehaald met de stofzuiger, haha).

Op 1 januari vier ik dus dubbel feest en wie jarig is trakteert! Kom zeker even een kijkje nemen die dag, want dan heb ik namelijk speciaal voor al mijn trouwe bezoekers mijn allereerste winactie!! En geloof mij, die wil je niet missen!

Ik ga vlug weer verder met de laatste voorbereidingen en hopelijk zie ik jullie allemaal binnenkort op Janske.nl!

Fijne Feestdagen!

Liefs, Janske

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Maaike 25 december 2015 at 08:35

  Super cool je nieuwe domeinnaam! Ik ga je zeker ook daar in de smiezen houden!
  Succes en heel veel plezier met je eigen website ?
  Xx Maaike

  • jansyluvzu 25 december 2015 at 08:49

   Dankjewel ? Maaike

 • Bregje
  Twitter:
  25 december 2015 at 08:39

  Zooo leuk!! Ik ben heel erg benieuwd!!! X

  • jansyluvzu 25 december 2015 at 08:50

   Jaaaaa!ik ben zoooo blij!

 • eigenwijsje2014
  Twitter:
  25 december 2015 at 08:47

  Uiteraard verhuis ik mee!! Super leuk… ??

  • jansyluvzu 25 december 2015 at 08:50

   Ieekkkk gezellig!

 • indiequeen84 25 december 2015 at 09:34

  Ah wat tof! Gefeliciteerd!

  • jansyluvzu 25 december 2015 at 09:44

   Dankjewel ?

 • Karin 25 december 2015 at 10:25

  Wat gaaf! Gefeliciteerd! Deze naam past perfect bij je en is idd veel makkelijker hihi …al staat jouw blog gewoon in m’n favorieten ? En wat lief van Marco! Ik ben zo blij voor je en blijf je blog natuurlijk gewoon trouw volgen ?

 • Stefanie 25 december 2015 at 10:33

  Super leuk! Gefeliciteerd!

  • jansyluvzu 25 december 2015 at 10:34

   Dankjewel ?

 • irisdonkersloot 25 december 2015 at 11:17

  Cool! Gefeliciteerd! Hoop dat het verhuizen allemaal goed gaat, maar de voorpret is er niet minder om geweest zie ik al 🙂

  • jansyluvzu 25 december 2015 at 11:19

   Zeker niet! Hihi

 • Patricia 25 december 2015 at 12:15

  Wat super tof dat, dat domein vrij is gekomen :). Heel veel succes met alles overzetten naar je nieuwe site en uiteraard ook fijne feestdagen!

  • jansyluvzu 25 december 2015 at 12:46

   Dankjewel ? jullie ook fijne feestdagen ?

 • kaybe610 25 december 2015 at 15:16

  Zo fijn! En fantastisch dat je die naam kon nemen… Groetjes en dikke proficiat!

  • jansyluvzu 25 december 2015 at 15:59

   Dankjewel ?

 • Julia 25 december 2015 at 20:31

  Wat een mooie nieuwe naam! Veel plezier met de voorbereidingen en ook zeker fijne feestdagen!

  • jansyluvzu 25 december 2015 at 20:51

   Dankjewel ? jullie ook fijne feestdagen ?

 • Kimberly 26 december 2015 at 10:29

  Wow, wat ontzettend leuk! En wat leuk ook dat het gewoon je eigen naam is!
  Heel veel succes met het verhuizen 🙂
  Fijne feestdagen nog!
  Groetjes Kimberly

  • jansyluvzu 26 december 2015 at 12:15

   Dankjewel ?

 • EsterDepret.be 26 december 2015 at 21:05

  Suppppeer!! Wauw, wat een lief van je vriend!
  Zo leuk dat je verder kan groeien in je passie en hobby.

  Ik zal janske.nl zeker volgen !!

 • Mama's Geschenk 27 december 2015 at 08:06

  Wat leuk voor je! Alvast veel plezier met je nieuwe site. Ik ben erbij!

 • vlinder87 28 december 2015 at 09:05

  Gefeliciteerd met je eigen domeinnaam!! Ik blijf je volgen, ik vind dat je super leuk schrijft 🙂

 • Roxanne
  Twitter:
  3 januari 2016 at 23:26

  Gefeliciteerd met je domeinnaam! Goede keuze, want onder deze blognaam kun je gewoon bloggen over alles wat je maar wilt. En hij blijft dicht bij jezelf
  En natuurlijk ook gefeliciteerd met je verjaardag!
  Roxanne recently posted…Doei 2015, hallo 2016! Een kijkje in de glazen bol 😉My Profile

  • Janske
   Twitter:
   4 januari 2016 at 11:23

   ja hé, er was inderdaad geen betere, hihi. Dankjewel! xxx