Baby Adventures Home Mommy Stuff My Adventures Personal Uncategorized Video

#Lolmetpapa #3 – gek dansen, E.T. phone home en een wilde achtervolging

22 december 2015

Het is weer tijd voor een vrolijk blogje met de laatste avonturen van Lola en haar papa. Ik heb weer een aantal leuke filmpjes van deze twee beste vriendjes voor je uitgezocht. Kijk je mee?

Een paar weken geleden mocht ik twee dagen naar Rotterdam voor het Songbird Festival. Dat was ontzettend leuk, maar wat heb ik mijn liefies gemist! Blijkbaar hebben zij mij gemist als kiespijn want de volgende ochtend gingen ze vrolijk verder met hun gekke streken en vrolijke dansjes!

Een van de typische Lola dingetjes was dat ze het leuk vond om met haar wijsvingertje tegen die van jou aan te duwen. Haar eigen versie van “E.T, phone home” noem ik hem altijd. Wanneer ze dat met haar papa doet maakt hij er altijd vreemde bewegingen bij. Lola vind dat altijd zo grappig. Die gekke papa! Hopelijk verwacht ze deze reactie niet bij anderen wanneer ze haar wijsvingertje uitsteekt, hihi!

En als laatste een lekker vrolijk filmpje van Lola die wordt achtervolgd door papa. En lol dat ze hebben samen! Daar wordt je toch vrolijk van!?!

En, heb je een glimlach op je gezicht gekregen? 

Wil je er nog een paar grappige filmpjes van Lola en haar papa bekijken? Bekijk ze dan hier

 

Spread the love

You Might Also Like

  • Roxanne 3 januari 2016 at 22:40

    elke keer als ik die 2 op Instagram gek zie doen, bescheur ik me! (ik denk dan ook altijd, ik hoop dat wij ooit zulke leuke ouders mogen zijn, als het ons gegund is om kinderen te krijgen) En elke keer denk ik, sjips, ik moet de blog van Janske toch echt eens gaan volgen! Na dat lang gedacht te hebben, heb ik nu de daad toch maar echt bij het woord gevoegd! Je hebt een nieuwe volgster er bij 🙂

    • Janske 3 januari 2016 at 22:45

      Woohoooo super leuk! Hihi Lola en haar papa zijn inderdaad zo leuk samen ?