About Me Beauty Diet Battle makeover mama challenge Mommy Stuff My Adventures Personal This Is It Uncategorized

Janske’s Diet Battle 2.0 – Week 12 – Die verdomd lekkere Oreos!

21 december 2015

December is inderdaad de drukste maand van het jaar. Sinterklaas in het land inmiddels uit en de laatste voorbereidingen voor kerst zijn in volle gang. De kerstkaarten zijn de deur uit (en ze zijn weer ontzettend leuk geworden!) en ik ben druk bezig met een groot nieuw project voor mijzelf wat stiekem ieder vrij uurtje in beslag neemt.

Auw!

Op zich is dat natuurlijk helemaal niet zo erg, want omdat ik het zo druk heb ben ik niet zoveel bezig met eten. Maar een keerzijde is dat ik ook geen tijd meer neem om op de crosstrainer te klimmen voor een goede workout. De afgelopen weken heb ik ook ontzettend veel last van mijn rug. Ik kom er soms zelfs niet door in slaap, erg vervelend. Ik weet ook niet zo goed waar het door komt. Een verkeerde houding, de drukte of te weinig bewegen? Ik ben de afgelopen dagen wel iedere vrije dag lekker een stuk gaan wandelen met Lola, dus ik heb niet alleen maar stilgezeten gelukkig.

late night diner

late night diner

Die verdomd lekkere Oreos

Met het minder snoepen gaat het ietsiepietsie beter. Ik heb dagen voorbij zien gaan waarop ik geen enkele ongezonde snack of snoepje in mijn  mond heb zien verdwijnen. Helaas gingen er eerder deze week wel 3 rollen Oreo koekjes in een recordtijd naar binnen. Verdeeld over drie dagen, maar toch. Ik kan dan gewoon niet maar één koekje pakken. Die verdomde Oreos, ik had ze gewoon niet in huis moeten halen potverdikkie! Ik weet het heel goed dat het bij mij het beste werkt als ik niets in huis heb. Zo heeft vriendlief nog steeds die lekkere Daim chocolaatjes van de Ikea verstopt. Ik kreeg er gistermiddag eentje van hem en het was goed. Gewoon eentje voor de lekkerigheid. Hmmm!

oreo

(Vr)eetfestijn genaamd Kerst

Kerst komt er weer aan. Oh ooohhhh! Waarschijnlijk durf ik volgende week niet op de weegschaal te gaan staan. Op donderdag en vrijdag gaan we gourmetten. Gelukkig kan ik dan zelf bepalen wat er op mijn bord komt, maar mijn favorieten broodjes en saus zijn natuurlijk niet de meest handige keuzes. Ik ben benieuwd hoe het me zal vergaan. Hopelijk kan ik de rest van de week extra goed opletten en blijf ik daarna niet hangen in het “vreet” ritme. Daar ben ik wel een beetje bang voor. De week na kerst hebben we natuurlijk Oud & Nieuw gevolgd door mijn verjaardag. Allemaal momenten waarin het me extra moeilijk gemaakt word om de extra lekkere verleidingen te weerstaan.

Nomnom

Nomnom

Resultaten voor deze week:

Startgewicht: 109 kg

Gewicht :  103 kg

Resultaat: – 6 kg

Gevoel:

Ik ben er klaar voor. Ik ga nog steeds op mijn doel af, en al ga ik de 100 niet meer halen voor 1 januari (vermoed ik zo)…ik geef niet op! 2016 word MIJN jaar! Yes!

Ben je ook bezig met je eigen strijd tegen de kilo’s? Hoe is deze week bij jou vergaan? 

Volg ook mijn “Battle” tegen de kilo’s! Ga je zelf ook mee de strijd aan?! Let’s do this!

Broodjes Shoarma

Broodjes Shoarma

 

 

Spread the love

You Might Also Like

 • Nicole 21 december 2015 at 08:39

  Tip voor de feestdagen. Neem wel gezonde tussendoortjes. Wanneer je weet dat je een vreetdiner hebt zorg dan dat ontbijt en lunch wel gezond zijn. En dat wandelen: blijven doen. Dan zal het vast meevallen met die dagen 🙂
  Je kan het meis!

  • jansyluvzu 21 december 2015 at 08:41

   Hihi thanks! Ik heb inderdaad voor mijzelf gezonde snacks besteld en ga bij alle andere maaltijden extra mijn best doen om de schade te beperken ?

 • Gwen 21 december 2015 at 09:34

  Je kunt het!!! En misschien heb je iets aan mijn feestdagen tips in de fitte update vd wk?

  • jansyluvzu 21 december 2015 at 09:37

   Yes!!! Ik ga kijken 🙂 thanks voor je tip!

 • Marij 21 december 2015 at 09:53

  Goed bezig! Wat Nicole zegt kies voor gezonde hapjes tijdens de feestdagen. Je kan het! En zeg nooit nooit van die 100 kilo op 1 januari…x

  • jansyluvzu 21 december 2015 at 10:17

   Ik ga mijn stinkende best doen ?

 • Maaike 21 december 2015 at 11:35

  En weer goed bezig Jans! Hier 700 gr eraf. Niet veel, maar alle beetjes helpen! Ik ga waarschijnlijk pas weer in het nieuwe jaar op de weegschaal staan! Hihihi.
  Succes de komende 2 weken!!!
  Xx

  • jansyluvzu 21 december 2015 at 12:48

   Wat goed! Jij ook veel succes lief!

 • Sanne 22 december 2015 at 18:11

  Ik zit je blogs even lekker door te lezen! Goed van je dat je al 6 kgs kwijt bent. Et is best lastig om je levensstijl helemaal om te gooien. Ik ben begin november de knop helemaal gaan omdraaien. Tot nu toe 5 kilo kwijt, en door de toevoeging van groente fruit en bessen van JP+ voel ik mij zoveel beter! Mijn bloedsuiker spiegel is redelijk normaal, dus ik heb ook geen trek meer in suikers! En ik zie dat dat jou valkuil is hihi. Misschien zou Juice Plus jou ook kunnen helpen daarmee!! Voor de rest heb je er nog veeeeeel meer voordelen van!! Als je meer wilt weten, stuur me dan ff een mailtje, of stuur berichtje op FB. Ik ben namelijk nu ook zelf Health en Lifestyle coach bij Juice Plus, dus ik probeer zoveel mogelijk mensen te helpen aan een gezonde levensstijl!! Let me know!!!
  gekkebutterfly@hotmail.com als je meer wilt weten 😀

  • jansyluvzu 22 december 2015 at 19:01

   Dankjewel voor je reactie! Ik wil het graag op eigen kracht doen zonder daarvoor speciale middelen aan te schaffen.Toch bedankt voor je aanbod ?