About Me Personal Uncategorized

Heb je cadeautips voor mijn verjaardagsverlanglijstje?

16 december 2015

Het is bijna 2016, een nieuw jaar. Een nieuw jaar betekend voor mij standaard ook meteen een nieuwe leeftijd. Ik ben namelijk een nieuwjaarskindje. Super leuk natuurlijk om op deze bijzondere dag jarig te zijn én super handig omdat ik het hele jaar dezelfde leeftijd heb. Dat is makkelijk rekenen!

Geweldige cadeautips

Nou heb ik alleen een probleempje. Bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. Het hele jaar kom ik allerlei leuke dingen tegen die ik graag cadeau zou willen krijgen voor mijn verjaardag. Maar wanneer de grote dag dichterbij komt en mensen mij vragen “wat wil je voor je verjaardag?” dan weet ik het niet meer. Heb je toevallig leuke cadeautips voor me? Heb je toevallig zelf laatst nog iets cadeau gekregen wat je echt ge-wel-dig leuk vond waarvan je denkt dat ik het ook leuk zou vinden?

Niet perse duur

Ik vind het altijd handig om zo’n online cadeaulijstje te maken, dus die heb ik dit keer ook weer aangemaakt voor mijn verjaardagsvisite. Nu heb ik er al een aantal dingen opgezet, maar ik wil er veel variatie op met verschillende prijzen zodat mensen zelf kunnen kiezen hoeveel ze uit willen geven. Het hoeft namelijk niet perse duur te zijn.

Ik heb wel een paar leuke cadeautjes kunnen vinden;

Deze leuke cadeautjes heb ik alvast in mijn wensenlijstje heb gezet.

Heb je nog leuke cadeautips of ken je coole webshops voor me waar ik maar eens moet gaan snuffelen? Ik ben vooral op zoek naar cadeautjes tot €10,- Kun jij me helpen om mijn wensenlijstje verder aan te vullen?

 

Spread the love

You Might Also Like

 • eigenwijsje2014 16 december 2015 at 07:27

  Misschien is een planner handig voor je blog? Die vroeg ik ook voor kerst! Bij Zoedt heb ik fijne gezien…

  • jansyluvzu 16 december 2015 at 08:32

   Super goed idee! Thanks

 • Vlijtig Liesje 16 december 2015 at 11:40

  De Flow vind ik ook altijd leuk. Ik kreeg er eentje van de Sint : )

  • jansyluvzu 16 december 2015 at 11:42

   Die blijven leuk inderdaad ?

 • Nathalie 16 december 2015 at 21:13

  Flow is een leuk idee!
  Wat ik ook altijd erg lekker vind zijn spulletjes van rituals, bijvoorbeeld handcreme of doucheschuim.

  • jansyluvzu 16 december 2015 at 21:18

   Ik heb zelf Rituals nog nooit gebruikt maar ik hoor er inderdaad alleen maar positieve verhalen over. Misschien toch maar eens proberen! Thanks voor de tip!

   • Nathalie 16 december 2015 at 21:33

    Ik kocht het zelden omdat ik het een kostbaar product vind, maar ja ik kan er echt van genieten!

    • jansyluvzu 16 december 2015 at 21:34

     Dan is het juist extra leuk om te krijgen en te geven 🙂

     • Nathalie 16 december 2015 at 21:53

      Precies!

 • My happy kitchen 19 december 2015 at 17:17

  Indrukwekkend! En wat balen zeg van die toetjes, is iets wat mij ook zou kunnen gebeuren. Ik heb ooit 500 gram mascarpone voor de tiramisu verknald door er zout ipv suiker bij te doen. Mijn man pest mij nu nog steeds met mijn befaamde tiramizout…