About Me Beauty Diet Battle makeover Mommy Stuff My Adventures Personal This Is It Uncategorized

Janske’s Diet Battle 2.0 – Week 11 – Gaan we het redden??

14 december 2015

Het is weer maandag. Tijd voor een update van “the week after”. Vorige week was namelijk niet zo’n succesvolle week met als excuus alle Sinterklaasverleidingen. Op zich viel de schade wel mee met “maar +0,3 kg”. Toch was ik er niet zo blij mee. Deze week ging het stukken beter al heb ik hier en daar niet altijd even goed mijn best gedaan. 

Zo lang het er niet is…

Zo heb ik vriendlief de opdracht gegeven om al het snoep te verstoppen zodat ik er ook niet meer bij kan, want zodra er iets in de “snaaikast” ligt, dan wil ik het eten. En zo lang het er dus niet is, kan het ook niet. Ik moet zeggen dat dit enorm scheelt. Dat maakt het een stuk makkelijker. Maar ik ben nou eenmaal een snoepkont en die gewoonte is niet zomaar even ‘uit te zetten’.

Nomnom

Nomnom

Minder sporten

Wat ook niet helemaal handig is trouwens, is dat onze danslerares een blessure heeft en ze daarom geen les kan geven. Super vervelend voor haar natuurlijk, maar ook erg jammer voor mijzelf, aangezien ze deze week ook nog niet komt én er daarna twee weken kerstvakantie zijn. Dat betekend 4 weken geen vast wekelijks zweetuurtje. Dus zal ik zelf aan de bak moeten! Nou heb ik gelukkig een crosstrainer op de zolder, maar zo fanatiek sporten als tijdens de dansles red ik niet alleen op mijn zolder. Misschien moet ik toch maar eens proberen of ik het zelf kan overtreffen.

Ga ik het redden?

Mijn doel staat nog steeds vast; onder de 100 op 1 januari. Al komt die datum nu wel erg snel dichterbij! Nog maar 18 nachtjes en dan is het al zo ver. Ieeek!!! Een nieuw jaar met daarin hopelijk nog vele kilo’s die ik zal verliezen. We gaan er voor! Ik betwijfel of ik het ga redden binnen deze 18 dagen, maar we gaan er nog steeds voor!

Let's do this!

Let’s do this!

Resultaten voor deze week:

Startgewicht: 109 kg

Gewicht :  103,4 kg

Resultaat: –  5,6 kg

Gevoel:

Ik wil natuurlijk het liefst dat de kilo’s er af vliegen zonder er ook maar enige moeite voor te hoeven doen. Hoe mooi zou dat zijn! Helaas is dat niet zo, anders zou ik nu ook niet te dik zijn geweest. Het gaat niet van zelf. Ik moet er kei hard voor werken. Waarschijnlijk veel harder dan ik zin in heb. Maar dat is nou eenmaal zo. Ik weet waar ik het voor doe en mag mijn doelen niet verliezen. Ik ga er voor!

Ben je ook bezig met je eigen strijd tegen de kilo’s? Hoe is deze week bij jou vergaan? 

Volg ook mijn “Battle” tegen de kilo’s! Ga je zelf ook mee de strijd aan?! Let’s do this!

Spread the love

You Might Also Like

 • Maaike 14 december 2015 at 09:08

  Weer goed bezig Jans! Bij mij ook eindelijk weer eens 400gr eraf! Deze week weer zo door gaan en dan halen we uiteindelijk ons doel wel. X

  • jansyluvzu 14 december 2015 at 09:49

   one way opr another…we’ll get there! 🙂

 • maris 14 december 2015 at 15:42

  Ik dacht… Ga even bij je spieken hoe het nu gaat! Wat naar zeg van je docent! En van Sinterklaas! Hier mocht ik van mezelf op 5 December gewoon eten wat ik wilde… En sindsdien… Is het weer zo lastig om er in te komen! Sinds 5 Oktober bijna 14 kilo kwijt maar wil onder de 90 op 1 Januari, 1.4 te gaan maar toch… Moeilijk om weer even de feeling te krijgen.

  Rot maand is het maar je kan het meis! Zet ‘m op!

  • jansyluvzu 14 december 2015 at 16:01

   14 (!!) kilo! Knap hoor! Ik heb dat ook wanneer ik even zondig…dat ik meteen weer in die oude verslaving en verkeerde gewoontes terugval.. 🙁

   • maris 14 december 2015 at 16:38

    Naar he! Maar volhouden he!!! Ruim 5 kilo is ook niet niks! Ik heb een verschrikkelijke foto van mezelf op mijn bureau staan op me werk… Als ik iets wil eten kijk ik naar die foto en denk ik “ohja! NEEEEE niet nemen Maris”. Savonds is het moeilijk he! Pfff vooral nu met al het lekkers! Je kan t meid! Zet m op!

    • jansyluvzu 14 december 2015 at 16:45

     ’s avonds is inderdaad moeilijk…al kan ik mij goed vermaken met bloggen zodat ik minder snel iets wil pakken…wanneer ik bijvoorbeeld tv ga kijken wil ik nog liever snacken 😉 Zo’n foto is wel een slim idee, dat heb ik ook weleens gedaan, maar dan met een slanke foto als motivatie, misschien moet ik juist een dikke foto gebruiken 😉

 • Roxanne 3 januari 2016 at 23:18

  Zet ‘m op! Op YouTube kun je trouwens ook Dans Fit/Zumba achtige filmpjes zien. Misschien is dat ook iets om thuis te doen? Vooral als je lerares een blessure heeft, komen die misschien goed van pas

  • Janske 4 januari 2016 at 11:22

   Dat is ook nog een optie, al ben ik bang dat ik hier iets omver schop of sla met mijn (te fanatieke) Zumba bewegingen 😉 Morgen mag ik weer! Yes!