Blog Challenge DIY I Love mama challenge Mommy Stuff My Adventures Uncategorized

Mama Blog Swap – Feestdagen – Wat heb ik gekregen?

10 december 2015

Een tijdje geleden heb ik mij aangemeld voor de Mama Blog Swap op de Mama & Blogger Facebookgroep. Ik ben dol op swappen en het is natuurlijk extra leuk wanneer je swapmaatje ook mama is zodat je ook voor het kindje iets leuks er in kunt stoppen. Een tijdje geleden kregen we te horen voor wie we een swap mochten maken. Het moest natuurlijk wel een verrassing blijven. Het leukste aan het swappen vind ik altijd dat je iemand die je (meestal) niet kent verrast met allerlei kleine leuke (soms zelfgemaakte) cadeautjes. Natuurlijk is het inpakken en uitpakken ook erg leuk!

Ohhhh...open!

Ohhhh…open!

Hij is er!

Gisteren ontving ik mijn swap van het swapmaatje. Mijn vaste pakketbezorger kwam hem afgeven toen Lola nog in bed lag. Ik besloot op haar te wachten met uitpakken. Toen Lola na haar slaapje beneden kwam en het pakket zag staan liep ze er direct op af. “Oooohh”, zei ze. “Dat is een cadeau voor mama en Lola”, vertelde ik haar. “Zullen we het open maken?”. “Open!” antwoord Lola. Terwijl ik haar help met het open maken komen er vele “Oooooh’s” uit haar mond. Met grote ogen helpt ze met het openen van de verpakking.

Spannend!

Spannend!

Wat zit er in?

Als eerste vind ik een ontzettend lief kaartje met allemaal lieve complimentjes. Ook zie ik dat Bregje van Breg Blogt mijn swapmaatje is. Wat leuk! Ik ken Bregje al een tijdje via de Facebookpagina en vooral via een gezellig Whatsappgroepje waar we beiden in zitten. Wat leuk en lief dat ze zo’n mooi kaartje heeft geschreven. Ik ben meteen extra benieuwd naar de rest.

Allemaal cadeautjes!

Allemaal cadeautjes!

Samen met Lola pakken we één voor één alle mooi ingepakte cadeautjes uit. Bregje heeft er echt werk van gemaakt en veel liefde en tijd in gestoken. Als eerste openen we een doosje met hele vrolijke gekleurde kerstballetjes, ze passen perfect in onze versierde “Winter Wonderland” woonkamer. Erg leuk! Lola roept weer “Oooohhhhh…Appel!” (Ze noemt alles wat rond is vaak een appel, haha) Lola vind ze ook mooi! Ook zitten er twee felgekleurde hogen hakken kerstfiguurtjes in voor in de kerstboom en drie mooie sterren met onze eerste letter van onze namen er op. Die gaan we ophangen! Ik ben dol op kerstversiering, dus deze cadeautjes heeft Bregje goed voor me gekozen!

Mooi ingepakt!

Mooi ingepakt!

Zelfgemaakt met liefde en aandacht

Daarnaast heeft ze nog meer zelf gemaakt, een mooie slinger met Lola’s naam en een slinger met allemaal pompons. Super leuk voor op Lola’s kamertje! Ook heeft ze twee flesjes gepersonaliseerd met foto’s van Lola en samen met papa en mama er op. Erg origineel bedacht ook! Verder zitten er washi tapes in, waar ik dol op en. Die kun je nooit genoeg hebben! Twee vrolijke flamingo stickers en een fortune cookie! En als laatste heeft ze een cadeautje wat goed op mijn wandje past (in mijn woonkamer heb ik een vrolijk wandje met allerlei leukst). Een fotolijstje met de tekst “Potverdikkie” er op. Die is echt zo leuk! Hij past inderdaad perfect bij mijn wandje!

Allemaal leuke cadeautjes, dankjewel Bregje! X

Allemaal leuke cadeautjes, dankjewel Bregje! X

Dankjewel!

Dankjewel lieve Bregje. Ik ben ontzettend blij met alle cadeautjes en je lieve kaart. Ik kan zien dat je met veel zorg en aandacht je best hebt gedaan voor mij. Dat vind ik zo lief! Lola vind ook alles geweldig, dus ook namens haar een dikke kus!

Ik ben erg benieuwd naar alle andere swaps en vooral naar hoe mijn swapmaatje haar blog zal gaan vinden. Ik heb mijn swap gistermiddag in elkaar geknutseld en mooi ingepakt. Hij gaat vandaag met de post mee en hopelijk ontvangt mijn swapmaatje morgen haar swap. Veel plezier met uitpakken!

Mijn cadeautjes worden morgen verstuurd, spannend!

Mijn cadeautjes worden morgen verstuurd, spannend!

Heb je ook meegedaan met deze swap? Had je ook zoveel plezier met uitpakken?

Spread the love

You Might Also Like

 • Bregje 10 december 2015 at 07:22

  Zo leuk, alles bij elkaar opde foto! Heel erg graag gedaan, ik ben blij dat je t zo leuk vindt!!
  Ben benieuwd naar jouw gemaakte pakket!! 🙂 X

  • jansyluvzu 10 december 2015 at 07:47

   Hihi ik ben ook erg benieuwd naar haar reactie ?

 • Linda 10 december 2015 at 07:55

  Wauw wat een super leuk pakket, leuk gedaan!! 🙂 Super leuke cadeautjes 🙂

  • jansyluvzu 10 december 2015 at 08:05

   Inderdaad! Ik ben er erg blij mee!

 • eigenwijsje2014 10 december 2015 at 09:05

  Nou super om te zien hoeveel werk ze eraan heeft besteed. Daar gaat het als eerste om en dat het dan ook echt bij jou past is nog mooier!
  Vind dat lijstje met Potverdikkie erg leuk! En ook de slinger van Lola.. 🙂

  • jansyluvzu 10 december 2015 at 09:16

   Ja lief hè! Die zijn inderdaad alle twee erg leuk ?

  • Bregje 10 december 2015 at 14:57

   De kaartjes zijn verkrijgbaar op flinque.com! 😉

   • jansyluvzu 10 december 2015 at 15:06

    Goed om te weten ?

 • Aukjeswereld 10 december 2015 at 12:18

  Super leuk pakket! En beiden zo mooi ingepakt!

 • Lovely Charlotte 11 december 2015 at 14:20

  Ik ben helemaal onder de indruk van het geweldige pakket wat ik vanmiddag heb ontvangen! Wat een leuke cadeautjes voor zowel Ifan als voor mij! En ook nog stuk voor stuk leuk ingepakt 🙂 Super bedankt, Janske! Dikke kus xx

  • jansyluvzu 11 december 2015 at 16:12

   Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Daar doe je het toch voor ?