About Me Beauty Diet Battle makeover mama challenge Mommy Stuff My Adventures Personal Uncategorized

Janske’s Diet Battle 2.0 – Week 10 – Dank U Sinterklaasje (NOT!)

7 december 2015

Mag ik even gillen…..aaaahhhhhhh!!!

Morgenvroeg als deze blog online komt ben ik waarschijnlijk weer op de weegschaal gaan staan…maar ik durf niet! Ieekkkk! De afgelopen week was een lastige week. Te veel verleidingen (I blame mr. Nikolaas!) die me wisten te verleiden. Damn! Ook al heb ik mij stukken beter kunnen beheersen dan voorgaande jaren en heb ik maar 3 pepernoten gegeten ben ik toch niet zo slim bezig geweest de afgelopen dagen. Bummer!

bananenpannenkoekjes met verse jus

bananenpannenkoekjes met verse jus

Snoeperdesnoep

Nondeknetter wat heb ik deze week veel gesnoept…dikke vette fail! Dom, dommer domst! En dat terwijl ik wist dat deze week sowieso lastig zou gaan worden met een Sinterklaasavond met familie en een bezoekje aan oma. In plaats van opletten tijdens de rest van de week ben ik echt de mist in gegaan.

De eerste keer met zijn drietjes gourmetten

De eerste keer met zijn drietjes gourmetten

Waar gaat het mis?

Ik weet precies waar het mis gaat. In de snoepkast. Daar zat deze week vanalles in verstopt. Van die heerlijke Daim chocolaatdjes van de Ikea, chippies en een reep Tony’s. Tja…dan ben ik om. Ik heb zojuist vriendlief de opdracht gegeven om de kast leeg te halen en het te verstoppen. Ik wil er niets meer van hebben. Even weer de rem er op, want I totally lost control! Nou ja, niet meer zo erg als voorheen, wanneer ik zonder moeite een hele zak chips leeg vrat. Maar het is wel zo ver dat ik iedere dag snoep en dat wil ik niet. Ik merk dan direct dat mijn lichaam alleen maar meer wil snoepen. En de kilo’s vinden mij zo gezellig dat ze dan maar al te graag blijven zitten.

DSC03546Resultaten voor deze week:

Startgewicht: 109 kg

Gewicht : 103,6 kg

Resultaat: – 5,4 kg

andijviestampot met spekjes en worst

andijviestampot met spekjes en worst

Gevoel:

Ik ben er klaar mee…even weer die focus terug vinden en op mijn doel af. 1 januari is al in zicht en ik wil zo graag ONDER de 100 zitten op mijn verjaardag! Gaat het me lukken??? Het moet gewoon! Hoppatee, gaan met die banaan!

Ben je ook bezig met je eigen strijd tegen de kilo’s? Hoe is deze Sinterklaas week vergaan? 

Volg ook mijn “Battle” tegen de kilo’s! Ga je zelf ook mee de strijd aan?! Let’s do this!

Spread the love

You Might Also Like

 • Maaike 7 december 2015 at 09:13

  Hier heel de week kei opgelet en gesport en toch 200 gram erbij ?
  Deze vrijdag ben ik bang dat er weer niets af is, maar das m’n eigen schuld met een weekendje weg en best veel gesnoep.
  Hup Jans….. Allebei onze schouders eronder en er vol voor gaan! Xx

  • jansyluvzu 7 december 2015 at 09:30

   Precies! Let’s do this moppie!

 • eigenwijsje2014 7 december 2015 at 14:34

  Ik ben blij dat de sint weg is… Maar ik ben vooral boos op mezelf.
  Dat ik me telkens weer laat gaan!
  Ooit gaat het goed komen..

  • jansyluvzu 7 december 2015 at 14:43

   Er komt een dag 😉 hihi…het is ook allemaal zo verdomde lekker! Ik kan tegenwoordig wel betere keuzes maken, ook met Sinterklaas. Pak alleen datgene wat je het allerlekkerst vind. Laat de rest liggen. Dat wekt bij mij wel.

 • kaybe610 7 december 2015 at 14:52

  Kom op… even doorbijten (op een rauwe wortel of zo) en die 100 kilo moet toch haalbaar zijn!!! Zelf ben ik nu 3 kilo kwijt op 4 weken en ben best wel tevreden… maar of ik mijn vooropgestelde 5 kilo ga halen tegen 18 december… mmm… dat lijkt me niet… maar wat er af is, is er toch maar mooi af! Sinterklaas heeft voor mijn kids chocolade gebracht… en ze hebben het mooi in het zakje laten zitten met elk hun initialen er op… dus daar kan ik al niet van eten 🙂 maar het kan soms verdomd moeilijk zijn hé!
  Succes nog… groetjes, Kathleen

  • jansyluvzu 7 december 2015 at 15:06

   Ik heb inderdaad nog een zak wortels liggen 😉 Het gaat ons lukken! Yes!

 • storiesandforever 7 december 2015 at 17:39

  Daarom weiger ik me te wegen in december – maar nu moet ik toch steeds op dat ding bij de verloskundige, argh. Ik weet zeker dat het je gaat lukken om onder de 100 te komen! You go, girl 😉

  • jansyluvzu 7 december 2015 at 19:20

   En dan moet je zelfs met kleren aan..pffff…Gelukkig kwam ik weinig aan tijdens mijn zwangerschap dus vond ik dat niet zo erg. Maar minder wegen zou sowieso al beter zijn ?

 • Roxanne 3 januari 2016 at 23:16

  Ah die feestdagen zijn altijd zo’n enorme hindernis! 🙁