About Me I Love Personal Tag Uncategorized

Meet my boyfriend tag

4 december 2015

Via Marij van Zomersproetje kwam ik deze leuke ‘Meet my boyfriend tag’ tegen. Lesley heeft hem bedacht. Ik vind het leuk om mijn vriend in het zonnetje te zetten, want naast het feit dat hij mijn allerliefste vriendje is, is hij ook nog eens de leukste papa die ik ken! Dat kun je hier zien. Wil je meer over hem en leuke feitjes over onze relatie te weten komen, lees dan snel verder!

Waar hebben jullie elkaar ontmoet? 

We hebben elkaar voor het eerst online ‘ontmoet’ op Lycos.nl (dat was toen (in 2005) een soort Facebook….haha). Een paar weken daarna ontmoette we elkaar ‘in real life’ voor het eerst op 13 februari 2005 in de H&M. Ik was aan het werk op een mega drukke koopzondag. Ik had die dag een eerste ontmoeting met een aantal onlinevriendinnetjes, maar moest onverwachts toch komen werken. Ik had alleen een dikke trui aan de veel te heet was om in te werken, dus mocht ik een T-shirt uit het rek aantrekken. Ik koos er eentje van de sportafdeling, erg sexy (not!). Ik stond de mega rij aan de kassa weg te werken samen met mijn zusje (ze werkte er ook en stond te werken aan de kassa naast die van mij). Ineens stond er een jongen voor mij neus die me wel bekent voorkwam, maar er ging niet meteen een belletje rinkelen. “hoooii!” zei hij. Hij rekende een setje haarstiekjes bij me af en we hadden een standaard praatje over de mensen die voordrongen in de rij. En toen moest hij weer verder. Nou ja, ik moest weer verder met de volgende klant. Daarna zei ik tegen mijn zusje, “dat was Marco, die jongen waar ik mee heb gechat op Msn”. De adrenaline gierde door mijn lijf. Hij had me flink verrast.

Kerst 2013

Kerst 2013

Wat was jullie eerste date? 

Na twee weken avonden lang kletsen via Msn (met webcam) hadden we onze eerste ‘date’. Mijn moeder vond het maar niks dat hij zo oud was (we schelen 8,5 jaar). Ik gaf haar al zijn gegevens en ging met de trein naar hem toe. Hij stond me zoals beloofd op te wachten. Ik mocht bij hem achter op de fiets naar zij huis maar ik stond er op dat ik zou rijden (hoezo onzeker over mijn gewicht). Toen we onder een tunneltje doorreden en naar boven fietsten viel hij achterover van de fiets af. Het enige wat er uit mijn mond kwam was “Je bent voor me gevallen!”…hahaha…gelukkig kon hij er om lachen en was het ijs gebroken. Die avond hebben we bij hem in zijn knusse appartementje films gekeken (Shrek – romantisch hè!) e de live DVD van Peter Gabriel. We kletsten over vanalles en nog wat en toen de laatste trein om 00:35 uur naar huis vertrok belden ik naar huis dat hij me met de auto wel thuis zou brengen. Mijn moeder vond het nog steeds niet leuk, maar ik vond het te gezellig om al te gaan. Uiteindelijk heeft hij me om 07:30 uur thuis afgezet (oops!). Hier zaten we nog 30 minuten in de auto afscheid te nemen en gaf ik hem 3 kussen op zijn wang. Verder gebeurde er niets! Echt waar! Ik was gewoon te onzeker en wist niet of hij het ook zo leuk vond. Dezelfde middag ging ik weer terug en ’s avonds was het “aan”. Dat is inmiddels alweer bijna 11 jaar geleden, man wat wordt ik oud!

Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet? 

Oef, dat weet ik niet meer precies. Dat heeft vast niet zo lang geduurd. Ik vond het wel erg spannend omdat hij een “ouder” was. Mijn ouders vonden hem direct leuk gelukkig…fieewwww! Van zijn moeder wist ik dat ze erg kieskeurig was en ze je duidelijk liet merken wanneer ze je niet “mocht”. Gelukkig werd ik goed gekeurd door haar….nog een keer fieeewwww!

herfst Selfie

herfst Selfie

Wat vind je het leukst aan je vriend? 

Hij is ontzettend lief, attent, grappig en de leukste papa die ik ken. Hij verrast me met leuke cadeautjes, een lief briefje of een mooie verrassing. Hij geeft me complimentjes en laat me voelen dat hij van me houdt. Ik kan met hem lachen en we hebben dezelfde humor. Hij staat altijd voor me klaar en mijn grote steun en toeverlaat. We houden beiden van muziek, concerten en festivals en kunnen deze hobby samen delen.

Wat was jullie eerste vakantie samen?

Als je een festival meetelt was onze eerste vakantie samen met een ander vriendinnetje Pinkpop 2005. Dat was echt super leuk! Vlak daarna zou ik voor 3 maanden naar Amerika vertrekken, dus het was ook een beetje een afscheidsvakantie. De eerste echte vakantie was vlak na mijn ongeluk in Amerika in de zomer van 2005. Toen gingen we met zijn tweetjes een weekje naar Turkije (last-minute en all-inclusive). Ik was nog herstellende en moest rustig aan doen, dus buiten één keer cultuur snuiven hebben we vooral genoten van het zwembad, het eten en elkaar. Alle vakanties daarna waren een stuk avontuurlijker gelukkig.

Pinkpop 2005

Pinkpop 2005

Kleffie en beffie of doe maar normaal? 

Thuis soms kleffie en beffie, maar in het openbaar doen we gewoon “normaal”. Ik vind het niet nodig om mega klef te doen in het openbaar, al geef ik soms wel een kusje, knuffel of hou ik zijn hand vast. Maar om nou uitgebreid “tandjes te verwisselen” (zoals mijn oma dat vroeger noemde) waar iedereen bij staat hoeft van mij niet zo…haha!

Wat is jullie gezamenlijke hobby? 

Concerten en festivals bezoeken. Als bezoekers, en soms als pers (hij als fotograaf en ik als recensent) We komen ook beiden graag in de Effenaar, waar ik werk als coördinator Publieksinformatie en Ticketing en hij als huisfotograaf. Super leuk om dit samen te kunnen doen. Ook houden we beiden van reizen en lekker eten…hihi.

In welke dingen verschillen jullie heel erg?

Hij is een ochtend mens en ik meer een avond mens. Hij is een echte man, en ik een echte vrouw, met ieder onze plus en minpunten. Ik ben wat opgeruimder dan hem, hij zou gerust in een vies huis kunnen wonen zonder dat hij het door heeft. Ik zou er gillend gek worden.

Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie juist heel erg van elkaar? 

Ik ben soms erg verlegen, maar kan ook spontaan en soms zelfs een lekker gek doen in het openbaar. Mijn vriend is ook lekker gek thuis, maar in het openbaar is hij vaak wat rustiger.  En zo kan ik nog wel even door gaan…hihi

Vlieland 2011

Vlieland 2011

Waar is hij goed in? 

Foto’s maken, mij en Lola aan het lachen maken, vanalles uitzoeken (hij zou eigenlijk bij de consumentenbond of kieskeurig.nl moeten gaan werken).

Hoe vaak zien jullie elkaar? 

We zien elkaar iedere dag. We ontbijten samen, zien elkaar iedere avond en in het weekend zijn we ook bijna altijd samen. Daarnaast vinden we het ook fijn om onze eigen hobby’s en uitstapjes te plannen, dus daar is ook genoeg ruimte voor. Dat vinden we beiden belangrijk in onze relatie. Dus dat werkt erg goed en hebben we beiden af en toe nodig.

Waar ben je hem het meest dankbaar voor? 

Dat hij er altijd voor me is, door dik en dun. Dat hij mijn wereld nog net even iets mooier maakt. Dat hij met mij Lola heeft ‘gegeven’.Hij is mijn maatje, mijn perfecte match, mijn alles!

Hoe ziet jullie toekomst eruit? 

Ik hoop op een lange, gezonde en gelukkige toekomst samen met mijn lief en alle mensen waar we van houden. Hopelijk met nog een kindje en een huwelijk om onze liefde te vieren.

Zo, nu weten jullie weer iets meer over die gekke papa van Lola. Wil je deze Tag ook overnemen? Tag je mij en Lesley dan ook even?

Spread the love

You Might Also Like

 • Astrid
  Twitter:
  4 december 2015 at 21:24

  Wat leuk om zo je vriend te leren kennen! Gek dat ik Lycos alleen als bedrijf ken waar je je eigen website kan bouwen. Ik ga deze tag ook een eer doen denk ik, al is mijn man er nooit zo blij mee als ik over hem blog.

  • jansyluvzu 4 december 2015 at 21:44

   Ik weet niet of die van mij er zo blij mee is…al mag hij best en keertje in het zonnetje gezet worden ?

 • H. 6 december 2015 at 12:37

  Super leuke post! Ik neem hem misschien binnenkort ook een over! Thnx!

  • jansyluvzu 6 december 2015 at 13:46

   Oh leuk! Ik ben benieuwd!