Uncategorized

De 15 leukste kiekjes #5 – November 2015

2 december 2015

November was fantastisch! Een maand vol met bijzondere genietmomentjes! Zoals iedere maand heb ik ook van november de 15 leukste kiekjes voor je bij elkaar verzameld. Veel kijkplezier!

Hier ligt de camera altijd standaard binnen handbereik. Iedere maand maak ik honderden foto’s, ik delete er veel, maar de meeste hou ik omdat ze te leuk, mooi of bijzonder zijn om weg te gooien. Hier hadden we even een gek momentje en maakten we met zijn drietjes een spontane selfie.

 

Selfie met papa en mama

Selfie met papa en mama

Wanneer Lola klaar is met eten heeft ze de neiging om haar bord op de grond te gooien (volgens mij was ze in haar vorige leven Grieks)…er fijn, maar niet heus. En dan kijk ze echt zo van ‘wie heeft dat nou gedaan?’

Ik weet van niks...

Ik weet van niks…

Ik kwam deze vrolijke telefoon tegen bij een kringloop winkel, voor €0,75 namen we hem mee. Lola noemt hem ‘auto’ en loopt er vrolijk mee rond, haha. Grapjas!

Even papa bellen

Even papa bellen

Lola en papa testen een krukje van Nuby uit voor Mamaliefde, daar lees je binnenkort of hij Lola én papa ook echt hield!

Samen op een krukje staan

Samen op een krukje staan

Lola kwam zo thuis uit het kinderdagverblijf. Dit jaar wil ze wél haar pietenmutsje ophouden. Lekker ding!

Hulppietje Lola

Hulppietje Lola

We brachten dit jaar in plaats van twee lange avonden (zoals vorig jaar) maar een blixembezoekje van 25 minuten aan het Glowe Festival. Het was namelijk ontzettend druk!

Samen naar Glow 2015

Samen naar Glow 2015

Lola vind het heerlijk om in bad te gaan, ondertussen speelt mama altijd met haar haartjes. Deze look is best hip toch?!

Little punker

Little punker

We gingen deze maand weer een keertje op visite bij mijn zusje en haar gezin. Ik mocht even lekker knuffelen met de mooie kleine Juno. Dit was zo’n mooi genietmomentje waarin ik besefte hoe goed we het allemaal hebben samen. Wat een rijkdom. De tranen stroomden over mijn wangen. Niet veel later zaten we met zijn allen te huilen van geluk. Mooi…

Tranen van geluk samen met zusje en nichtje

Tranen van geluk samen met zusje en nichtje

Kijk ze dan liggen met zijn tweetjes in de junglegym van Juno. Lola vond het ook wel cool, zo met die jungle geluiden.

Twee nichtjes - Juno & Lola

Twee nichtjes – Juno & Lola

Voor Mamaliefde mochten we naar het spellenspektakel om de nieuwste spellen te bewonderen. We genoten, en Lola vondt vooral deze Duplo knikkerbaan erg gaaf!

Speelgoed bekijken op het Spellenspektakel

Speelgoed bekijken op het Spellenspektakel

Lola had veel last van haar doorkomende tandjes deze maand, dus soms kwam ze lekker even knuffelen bij mama. Heerlijk vind ik dat.

Kusje van mama

Kusje van mama

Hoi! Maak je nou alweer een foto van mij, mama?

Hallo!

Hallo!

Op de laatste prachtige nazomer dag begin deze maand gingen we samen met vrienden en hun zoontje Lars wandelen bij een kinderboerderij, waar we mooie herfstfoto’s maakten van onze kids.

Herfstelfje Lola

Herfstelfje Lola

Diezelfde middag zat in het zonnetje onze tuin te genieten van Lola en vriendlief die zich beiden prima vermaakten. Het was puur genieten.

Laatste mooie nazomerdag

Laatste mooie nazomerdag

Wakker worden met zo’n vrolijk bekkie voor je, dat wil ik iedere morgen wel! Laat je tandjes eens zien zei ik, toen maakte papa deze foto.

Lola, laat je tandjes eens zien!

Lola, laat je tandjes eens zien!

Het is inmiddels december en ik heb me zo verheugd op deze maand! Eindelijk is het zo ver!

Heb jij ook zo genoten van de afgelopen maand? Wat was jouw favoriete genietmomentje van november?

Bekijk hier de leukste kiekjes van de afgelopen maanden!

Spread the love

You Might Also Like

  • Vlijtig Liesje 3 december 2015 at 12:10

    Kostelijk die foto waarbij ze kijkt naar de troep op de grond. Ze straalt inderdaad een en al onschuld en verbazing uit : )

    • jansyluvzu 3 december 2015 at 12:17

      Ze weet heel goed dat ze het zelf gedaan heeft hoor ?