About Me Beauty Diet Battle makeover mama challenge Mommy Stuff My Adventures Personal This Is It Uncategorized

Janske’s Diet Battle 2.0 – Week 9 – 2 maanden update

30 november 2015

Inmiddels ben ik alweer ruim 2 maanden bezig met mijn strijd tegen mijn ongewenste kilo’s. Twee maanden met ups en downs, waarin ik mijn levensstijl heb veranderd en mijn eerste doel heb weten te behalen.

Verstandige keuzes maken

Het lijkt zo gemakkelijk, maar dat is niet altijd zo. Soms is het overduidelijk of iets goed of slecht is. Maar er zijn genoeg keuzes die verstandiger lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Daarnaast moet je ook nog eens de kracht vinden om de juiste keuze te kunnen maken. Want dat moet je echt zelf doen. Ik bepaal zelf wat ik eet. Ik ben de enige die dat doet. Dat valt soms niet mee. Soms is het een stuk makkelijker om een voor de slechtere optie te kiezen. Gelukkig wordt het steeds makkelijker omdat ik steeds beter weet welke keuze gezonder is.

Burrito time!

Burrito time!

Sporten

Voor het eerst sinds ik weet niet meer wanneer zit deze dame weer op een sport. Jawel, je leest het goed. Ik ga nog steeds. Het is een soort Zumba en ik zweet me rot tijdens de les. Ik ben verre van lenig en dans vooral uit de maat, maar hey ik ben in beweging. Daar gaat het tenslotte om. Gelukkig ben ik niet de enige en hebben we samen veel lol. Ik ben blij dat ik ga.

Eerste mijlpaal bereikt

Inmiddels heb ik mijn eerste kleine mijlpaal bereikt. Ik ben ruim 5 kilo kwijt. Yes! Inmiddels komt de 100 kilo al in zicht en mijn volgende doel is om op mijn verjaardag (1 januari) onder de 100 te zitten. Zal het me lukken denk je? Ik ga er voor!

Burrito op de grond...letterlijk én figuurlijk afvallen,haha

Burrito op de grond…letterlijk én figuurlijk afvallen,haha

Resultaten voor deze week:

Startgewicht: 109 kg

Gewicht : 103,3 kg

Resultaat: -5,7 kg

Gevoel:

Mijn eerste gevoel is dat ik trots ben. Trots dat ik  in de agelopen 2 maanden mijn levensstijl op een positieve magneet heb aangepast. Trots dat ik niet heb opgeef ondanks dat het niet makkelijk is en ik niet super snel afval.Trots dat ik mijn eerste doel heb behaald en trots dat ik dit met de hele wereld durf te delen. Op naar de volgende twee maanden en de volgend 5 kilo er af. One step at a time…

Ben je ook bezig met je eigen strijd tegen de kilo’s? Hoe gaat het met jou?

Volg ook mijn “Battle” tegen de kilo’s! Ga je zelf ook mee de strijd aan?! Let’s do this!

Spread the love

You Might Also Like

 • Maaike 30 november 2015 at 08:54

  Super knap Jans!
  Mijn dieet battle gaat minder goed. Ben intussen 2 kilo zwaarder als in het begin ?
  Ik ga als een malle weer opnieuw beginnen en hoop volgende week goed nieuws te hebben!
  Voor jou:
  Keep up the good work! ?

  • jansyluvzu 30 november 2015 at 09:38

   Daar gaan we gewoon voor! Volgende week lees ik hier weer een positieve update van je 🙂 Zet hem op!

 • eigenwijsje2014 30 november 2015 at 09:22

  Joehoe mijlpaal!!!!
  En inderdaad je moet het helemaal zelf doen, maar hier is mijn wilskracht dus echt laag als mijn man bijv een zak chips naar me gooit (ook niet handig van hem he).. Dan eet ik en denk ik naderhand.. he bah dat was niet de bedoeling!

  • jansyluvzu 30 november 2015 at 09:37

   Mijn vriend is ook niet een topsupporter hoor, hij doet met me mee, maar kan zelf nog niet zo goed stoppen met het snacken. Al is hij denk ik door mijn betere keuzes ook al wat afgevallen. Makkelijker zou het zijn wanneer we het inderdaad samen doen, maar onder druk werkt het helemaal niet. Dan maar op deze manier.

 • Kimberly 30 november 2015 at 22:08

  Heel knap! En natuurlijk ga je het halen, ook al is december moeilijk. Je moet maar zo denken; als je het nu kunt, dan altijd!
  Liefs Kimberly

  • jansyluvzu 30 november 2015 at 22:27

   Zo is dat! Hatseflats!

 • vlinder87 1 december 2015 at 11:35

  Hartstikke goed!! Inderdaad, one step at a time.. Maar het is toch lastig als er niet veel af gaat he! Maar je doet het super! 🙂

  • jansyluvzu 1 december 2015 at 11:36

   Inderdaad, ik had er liever nu al 15 kilo af gehad, maar dan had ik aan Expeditie Robinson mee moeten doen 😉

   • vlinder87 1 december 2015 at 11:40

    Snap ik! 😉 Dat zou ik ook wel willen.. Maar ze zeggen dat het beter langzaam kan gaan, want dan blijft het er langer en beter af! Dus daar hou ik me maar aan vast 😉

    • jansyluvzu 1 december 2015 at 11:54

     Dat is inderdaad ook veel beter voor je lichaam. Maximaal 1,5 kilo per week geloof ik…anders zakt ook alles uit ;- Dat moeten we niet hebben hè 😉