About Me Diet Battle makeover mama challenge Mommy Stuff My Adventures Personal This Is It Uncategorized Video

Janske’s Diet Battle 2.0 – Week 8 – Oops! Junkfood Overload!

23 november 2015
Burger King

Burger King

De afgelopen week was een minder goede week. Ik had mijn week helemaal volgepland terwijl ik mijzelf totaal niet fit voelde. Toch heb ik alles kunnen doen behalve het sporten op dinsdagavond. Ik stond te trillen op mijn benen, barste van de koppijn en ik durfde het gewoon niet aan om mijzelf voor 200% te geven tijdens het sporten omdat ik dan sowieso tegen de vlakte was gegaan. Ik baalde als een stekker omdat ik de hele week had uitgekeken om weer te kunnen gaan sporten, maar het ging echt niet.

De rest van de week zat vol met allerlei leuke uitstapjes. Zo had ik maandagmiddag mijn jaarlijkse personeelsfeest waar ik een workshop DJ-en en Grafitti spuiten volgde. Zo cool! Het was erg tof om te doen samen met mijn collega’s. ’s Avonds kon ik helaas niet blijven omdat ik een datenight had met mijn lief. Samen gingen we naar het concert van Alabama Shakes in de 013. OMG, dat was echt de allerbeste show die ik dit jaar gezien heb. Niet normaal, zo goed!Bekijk hier een kort filmpje wat ik maakte van de show.

Samen smikkelen

Na de show hadden we allebei zo ontzettend zin in McDonalds dat we een bezoekje maakte bij de drive-in. We bestelden allebei een Happy Meal met kipnuggets (4) en cola Zero. We hebben samen zitten smikkelen in de auto. Gniffelend met onze prinsessencadeautjes en Danoontjes in onze Happy Meals. Deze bewaarden we uiteraard voor Lola.

Ikea Food

Ikea Food

Op woensdagavond ging ik naar het concert van Years & Years in het Klokgebouw in Eindhoven. Ik ging daarna niet meer naar de McDonalds hoor. Op donderdagavond moest ik na mijn werk vliegensvlug wat eten op het station omdat ik 15 minuten later alweer de trein moest halen omdat ik op kraamvisite ging. Toen ik de overheerlijke Whopper op de poster bij de Burger King zag staan bezweek ik en kocht ik een klein menu met Whopper….oops! De rest van de avond sloeg ik  de beschuit met muisjes, de taart en de chocolade pepernoten netjes af en op de terugweg naar huis kwam mijn Whopper nog steeds naar boven. Maar Oh, wat was hij lekker! Ik heb genoten van iedere hap. Hmmmmm.

Me-time!

Op vrijdag was het me-time! Ik was nog steeds helemaal niet fit, maar ik ging die dag eindelijk naar Flavourites Live, een shopevent met (bijna) al mijn favoriete webshops. Ik had er al maanden naar uitgekeken en wilde perse gaan. Eenmaal aangekomen (na een lange reis, het was namelijk in Amsterdam) had ik eigenlijk vrij snel al honger. Omdat er niet veel keus was aan eten liet ik mij verleiden door een heeeeeeeeeeeeel erg lekker stukje Red Velvet Fudge Cake te eten. Op de terugweg at ik een hotdog van de Hema (die zat bij mijn treinkaartje inbegrepen) en ’s avonds at ik een salade. De rest van de avond was ik zo moe dat ik op de band heb gelegen.

Pizza

Pizza

Zaterdag was een relaxt dagje samen met mijn lief omdat Lola bij opa en oma ging logeren. In de ochtend ben ik lekker 45 minuten gaan zweten op de crosstrainer terwijl ik een aflevering van Pretty Little Liars keek. Ik was nog steeds niet helemaal fit, maar ik hield het wel vol. ’s Middags gingen we naar de Ikea waar we ook samen wat aten. Weer koos ik voor frietjes (wel een kindermenu, maar toch).

Een klein beetje goed maken

Op zondag wilde ik eigenlijk ook op de crosstrainer gaan, maar omdat ik nog veel andere klusjes in huis had heb ik fanatiek de badkamer gepoetst (het hele bad en de wanden schoongeschrobt), de tuin geplukt, geharkt en geveegd en nog wat was afgehaald, opgehangen en gestreken en nog meer van dat soort klusjes. Helaas aten we wel weer pizza in de avond. Dat was dan wel weer jammer. Toch ben ik tevreden over deze productieve dag.

Resultaten voor deze week:

Startgewicht: 109 kg

Gewicht : 104 kg

Resultaat: -5 kg

Red Velvet Fudge Cake

Red Velvet Fudge Cake

Gevoel: 

Drie keer frietjes in één week klinkt niet echt als een gezonde levensstijl. Daarom moet ik vanaf nu weer die stok achter de deur. Het is even leuk geweest, maar we mogen hier geen gewoonte van maken, anders ben ik zo weer terug bij af. Ik merk dat wanneer ik even niet oplet er zo weer een kilo aan zit. Aankomen heeft mijn lichaam namelijk totaal geen problemen mee. Ik hoef maar naar eten te kijken of ik kom er al van aan. Dat weet ik ook. Fijn is anders. Dus, hoppatee…we gaan er weer voor! Volgende keer weer een goed resultaat en recht op mijn doel af! Het was echt genieten deze week, maar dat kan ook wel iets minder vaak. Ondanks alles ben ik nog steeds positief en strijdlustig. Let’s do this!

Ben je ook bezig met je eigen strijd tegen de kilo’s? Hoe gaat het met je strijd? Heb jij ook wel eens zo’n mindere week?

Volg ook mijn “Battle” tegen de kilo’s! Ga je zelf ook mee de strijd aan?! Let’s do this!

Spread the love

You Might Also Like

 • eigenwijsje2014 23 november 2015 at 08:26

  Die red velvet cake ziet er heerlijk uit! Ik had daar wel een gezonde hap.. een heerlijke salade met avocado en geroosterde pompoen!
  Komende week gewoon weer echt gezond!

  • jansyluvzu 23 november 2015 at 08:50

   hè, waarom heb ik die nou niet kunnen vinden….nomnom…was het lekker? Het klinkt heerlijk!

 • Marij 23 november 2015 at 09:15

  Vervelend zo’n off-week. Hoop dat je het deze week rustiger aan kan doen om weer wat op te knappen. Echt gezond heb ik deze week ook niet gegeten met verschillende kant en klaar dingen, friet en pizza maar had ook echt geen zin (en tijd) om te koken… Deze week ga ik er weer meer werk van maken.x

  • jansyluvzu 23 november 2015 at 09:18

   We gaan er gewoon voor deze week! Yes!

 • vlinder87 23 november 2015 at 20:41

  Soms heb je inderdaad van die weken… Dan loopt alles anders dan je eigenlijk had gehoopt. Maar, als ik het zo lees, heb je er in ieder geval van genoten 😉 Dat soort dagen/weken komen hier ook wel eens voor. En als ik dan weer op de weegschaal sta baal ik van mezelf. Ik had gisteren een lastige dag.. Heb uiteindelijk 2 chocolaatjes en een French koffie gehad.. Ook niet heel goed, maarja. Verder gaat het hier gelukkig aardig goed en hou ik me (naast die chocolaatjes en die koffie van gisteren) eigenlijk heel goed aan m’n bijna suikervrije “dieet”. Ik hoop dat je het ritme weer kunt vinden deze week! Zet hem op!

  • jansyluvzu 23 november 2015 at 21:48

   Ik heb absoluut genoten ? we gaan er weer voor!

 • Vlijtig Liesje 24 november 2015 at 11:21

  het voordeel van 3 keer per week patat eten, is dat het makkelijk is om je te verbeteren! Wij eten bijvoorbeeld alleen de laatste zondag van de maand patat. Jij zou misschien kunnen beginnen met niet meer dan 1 x per week patat? En dat dan opbouwen.

  • jansyluvzu 24 november 2015 at 11:41

   Normaal gesproken eet ik ook maximaal 1 keer per week patat 😉 Dit was echt een gekke drukke week waarin in 3x voor de zelfde slechte fout koos…(grote oops!) Ik weet gewoon dat ik dat niet moet doen. Dat mijn weegschaal me gelijk geeft is weer een extra motivatie om de volgende keer betere keuzes te maken. Als ik altijd 3x per week patat zou eten dan woog ik nu minstens 150 kilo vrees ik…ik moet er niet aan denken….