About Me I Love Mommy Stuff My Adventures Review Shopping

Flavourites Live 2015 Review & Shoplog

20 november 2015

Vandaag was de dag waar ik al heel erg lang naar uitgekeken had. Eindelijk kon ik naar Flavourites Live in Amsterdam. Vorig jaar kwam ik er helaas net te laat achter dat zo ongeveer AL mijn favoriete webshop samen op deze beurs stonden. Aaahhhh wat baalde ik toen zeg! Dit jaar heb ik op tijd mijn early bird ticket besteld en oppas geregeld voor Lola. Een heerlijk dagje me time waarbij ik van mijzelf even los mocht gaan en eindelijk al die leuke items mocht kopen die ik al zo lang wilde hebben. Zonder extra verzendkosten en met extra korting!

Even me time!

Vanmorgen kwam opa Lola ophalen.  Lola ging voor de tweede keer deze week een nachtje bij opa en oma logeren. Ze vindt het prachtig! Opa kreeg een dikke knuffel en mevrouwtje zwaaide enthousiast vanuit de autostoel naar me. Dag mama! Fijn dat ze zo graag naar opa en oma gaat. Fijn voor hen maar ook voor mij. Even geen mama zijn. Dat is ook wel lekker op zijn tijd.

Daarna was het tijd om met de trein richting Amsterdam te gaan. Heerlijk vind ik dat. Lekker in de trein zitten, beetje buiten kijken en alvast bedenken wat ik zometeen allemaal wil gaan shoppen. Na anderhalf uur in de trein nam ik de pont richting de Kromhouthal waar het event plaatsvond.  Aan de overzijde van het Ei stond een shuttlebusje speciaal voor bezoekers van FL te wachten. In slechts een paar minuten bracht de chauffeur ons naar de hal. Wat een handige service. Super relaxt!

Red Velvet Fudge Cake, nomnom

Eenmaal binnen leverde ik mijn jas in bij de garderobe en kon het shopavontuur beginnen. Ik zag direct de webshops CarlijnQ en Imakin met al hun mooie zelfgemaakte kleding en diy pakketten. Erg leuk! Ik werd er helemaal hebberig van. Ik had mijzelf voorgenomen om te proberen om geen kleertjes voor Lola te kopen omdat ze echt al meer dan genoeg in haar kast heeft liggen. Geloof me, dat was niet makkelijk met al dat moois!”Gelukkig” waren de prijzen niet verleidelijk genoeg dat ik toch iets kocht. Hihi.

Terwijl ik verder liep en om mij heen werd lekker gemaakt in dit shopwalhalla merkte ik dat ik al best wel honger had. Ik ben al een paar dagen niet zo fit en merkte dat ik even iets moest eten. Ik kon kiezen tussen tosti’s, bruschetta of heerlijke taartjes. De keuze was snel gemaakt toen ik een overheerlijke zelfgemaakte Red velvet fudge cake zag staan. Het water liep me uit mijn mond en ik besloot dat ik ondanks mijn diet vandaag lekker mocht genieten van een heerlijk stukje taart. En lekker was hij zeker! Hmmmmm!

Shop till’ you drop

Zo. En dan nu de rest van al dat moois bekijken! Ik besloot om eerst alle stands te bekijken voordat ik iets zou kopen. Zo hoefde ik niets de hele tijd mee te dragen en kon ik vergelijken wat er allemaal te koop was. Ik keek mijn ogen uit. Alsof mijn Instagram en Pinterest tot leven was gekomen. Overal waar ik keek dacht ik. ..die wil ik. ..en die. .en die! Zo ontzettend veel leuke spullen! Ik werd er helemaal hebberig van.

Zo kwam ik de mooie schattige stand van Mingo tegen. Een merk met erg leuke basic kinderkleding (jawel,oops). Vooral de witte kleertjes met kleine zwarte stipjes trok mijn aandacht. Wat een mooie simpele print. Ik was op slag verliefd! In de Sale manden vond ik een mooi lichtgroen broekje voor Lola voor €10,- en ik kocht een sjaal in de mooie stippeltjes stof. Ik weet nog niet of ik hem zelf ga houden of dat Lola hem krijgt. Mijn eerste aankopen zijn een feit.

Eef Lillemor

Mijn hart maakt een sprongetje wanneer ik zie dat het geweldige merk Eef Lillemor er ook staat met een grote stand VOL met allemaal mooie posters, behang, kaarten, dienbladen en nog veel meer leuks! Ik ben zo dan van dit vrolijke merk! De printjes, de kleuren, de illustraties. Het liefst zou ik er min hele huis mee willen vullen! Op Pinterest heb ik Lola’s grote meisjes kamer al helemaal ingericht met alles van dit mooie merk. Ik koop twee setjes kaarten en een hele leuk en vooral handig speelkleed wat je makkelijk kunt gebruiken om ook je speelgoed in op te bergen. Deze had ik al langer op het oog. Nu heb ik hem eindelijk gekocht. Na mijn aankopen sprak ik nog even met Eva, de maker en eigenaresse van dit geweldige merk. Ze was ontzettend aardig en zelf nog steeds verrast over hoe populair haar merk is. Ze sprak over hoe ze vroeger voor haar eigen kinderen illustraties maakte en mensen hart vroegen hoe ze daar aan kwam. Inmiddels droomt ze over een eigen winkeltje in Amsterdam. Die gaat er vast en zeker komen met zo’n mooie producten!

PS. Ik Hou Van jou

Bij de stand van PS. Ik Hou Van jou zie ik meteen de leuke melamine van Helen Dardik tegen de wand aan staan. Deze vrolijke bordjes had Lola al eentje, maar ik vind ze zo leuk dat ik er nu nog een paar wilde kopen. Ze waren ontzettend goed geprijsd waardoor ik er maar liefst 6 kocht. Ook kocht ik een leuke ijscolamp, deze stond ook op mijn verlanglijstje en vandaag was hij afgeprijsd. Tja, zoals je al wist hou ik van koopjes, hihi.

Klein en Stoer

Bij Klein en Stoer kocht ik een mooi besteksetje, een diep bord en een bord met vakjes van het toffe merk Done By Deer. Lola heeft al een fijn bord met vakjes van dit merk. Het is zo’n fijn bord met van die handige vakjes. Alleen omdat we er maar eentje hebben moest hij altijd afgewassen worden, dus dat was voor mij reden genoeg om er nog eentje aan te schaffen. Slim he, hihi.

Verder kocht ik nog een paar Washi tapes, stickers en bindtouw bij o.a. Twenty Somethin’. Andere leuke webshops (die ik trouw volg op Instagram) die er ook waren zijn Opeenstokje, Little king Arthur en Hip Gemaakt. Erg leuk om deze webshops weer “live” te kunnen bewonderen.

Met mijn goed geslaagde buit liep ik met een voldaan gevoel weer naar buiten. Wat een leuke en geslaagde shoppingspree op mijn eerste Flavourites Live. Als het aan mij ligt ben ik volgend jaar weer van de partij!

Bekijk hier mijn aankopen:

Mocht je dit weekend nog geen plannen hebben. Zaterdag én zondag kun je nog steeds naar Flavourites Live!

Veel plezier!

Spread the love

You Might Also Like

 • eigenwijsje2014 20 november 2015 at 20:11

  Leuke koopjes heb je gedaan, die bordjes zijn leuk zeg!

  • jansyluvzu 20 november 2015 at 20:16

   leuk zijn die he! 3 voor 10 euro ipv €5,95 per stuk 🙂 Inslaan morgen 😉 Ze zijn zo leuk!

   • eigenwijsje2014 20 november 2015 at 20:52

    Top! Mag voor 80 euro cadeaus kopen voor Fay van oma voor kerst.. Dus ja.. Inslaan!!

    • jansyluvzu 20 november 2015 at 20:52

     Inderdaad. ..dat gaat helemaal goed komen morgen ? veel plezier!

 • Bregje 20 november 2015 at 20:31

  Iemand is er weer goed geslaagd zeg!! En wat heerlijk zo’n dagje helemaal voor jezelf!

  • jansyluvzu 20 november 2015 at 20:33

   schandalig he….dit was mijn kerstinkopen 😉 mede mogelijk gemaakt door opa en oma 😉

   • Bregje 20 november 2015 at 20:33

    Bofkont, lekker van genieten! 🙂

    • jansyluvzu 20 november 2015 at 20:40

     Dat doe ik zeker ?

 • hetlevenvanalledag 20 november 2015 at 21:09

  geweldige dingen zeg!

 • Linda 21 november 2015 at 00:13

  Wow, je bent goed geslaagd! Leuk om te zien. Die vossenslofjes vond ik ook echt super gaaf!

  • jansyluvzu 21 november 2015 at 09:21

   Die waren inderdaad echt super cute!

 • Vandaagismooi.nl 21 november 2015 at 01:00

  Heerlijk zeg en wat ben je geslaagd zeg. Die vossenslofjes zijn zeker geweldig!! En die ananaslampen haha, geniaal!
  Heel leuk!

  • jansyluvzu 21 november 2015 at 09:22

   Die ananaslampen zijn ook echt geweldig ?