Baby Adventures Personal Uncategorized Video

#Lolmetpapa #2 – Lola wil heel veel broertjes en zusjes & een autoooo!

17 november 2015

gekkiesNa de verschrikkelijke gebeurtenissen van vorige week in Parijs besef ik mijzelf hoeveel verschrikkelijke dingen er gebeuren in de wereld waar we in leven. Een wereld waar onze kinderen in opgroeien. Een wereld die zij gelukkig (nog) niet zo bekijken zoals wij. Zonder alle ellende die zich nu zo vlakbij afspeeld.

Als ik mijn dochter zie lachen samen met haar papa vergeet ik even de wereld om mij heen en geniet ik alleen van maar van dat fijne moment. Om even te lachen vandaag heb ik weer twee van de leukste momentjes voor je!

Lola wil heeeeeel veel broertjes en zusjes! – Gekke meid. Lola zegt op (bijna) alles ja, dus dan krijg je dit soort grappige filmpjes.

Lola en papa willen heeeeel veel auto’s! – Lola kijkt graag naar buiten naar de straat, papa kijkt vandaag gezellig mee!

En, heb je een glimlach op je gezicht gekregen? 

Wil je er nog een paar grappige filmpjes van Lola en haar papa bekijken? Bekijk ze dan hier.

Spread the love

You Might Also Like

  • Huisvlijt 17 november 2015 at 11:30

    Leuk zeg! Fijn ze zo’n pret heeft met haar vader en dat jij daar ook zo van kunt genieten.

    • jansyluvzu 17 november 2015 at 11:37

      Het is echt genieten met die twee ?